FK Crvena Zvezda

1. Реално, разумем да неко од вас дође на тему кад има нешто паметно да каже, или да му нека прозивка буде смислена, али ви ни то не знате, тако да идите на своју тему па тамо се одушевљавајте једни другима какве сте форе смислили за нас, као што то и радите већ 2, 3 дана...

2. @Obožavalac fanova: brate, aj pročešljaj ovu temu samo dva dana unazad (znači od tekme sa Bordo-om) pa pogledaj koliko je pozitivnih komentara Grobara i čestitki na račun muške i viteške borbe Zvezde te večeri (između ostalih i ja sam čestitao, tako da ne pričam napamet). I nikom ništa. Ni fala ko da je rekao od vas, a kad vas sprdamo - ljutnja i priča kako smo, eto, retardi. Ne znam šta biste vi zapravo hteli ?

P.S. Slike sprdačine na vaš račun postavljam isključivo na temi o Partizanu, a ne mogu nikom da naredim da ih ovde ne kači ... Toliko ...

3. Не тражим од тебе да неком нешто забрањујеш, само кажем да ако већ неко од вас има толику жељу да пише на нашој теми, нека напише нешто занимљиво, или нек му бар прозивка буде занимљива... А што се тиче тога да вам нико није захвалио на честиткама, онај пораз је свима толико тешко пао да је мало ко размишљао уопште о томе, али ево ја се сада захваљујем.

4. Има ли неко нормалан линк за ова говна арену?

5. http://www.profreetv.com/index.php?content=watch&tvid=256
    ради фино. и не мора преко фејсбука како пише, само кликни да немаш.

6. ко може да игра лајв клађење, ово опуштено иде у 6+.

7. хахахха, Раднички Ниш води 2:1 против Звезде, јеботе.

8. ништа ме не би чудило ни да наместе прелаз к'о партизан.

9. Ne bi me cudilo da se opet izvuku na kurvu, kao i ostalih 69239592 puta

10. добар овај мудрински. ево даде опет гол, мада је поништен због офсајда. добро кретање има у шесн'ес. за сад ми се допада.

11. на нашој теми

Zanimljiva ova prepucavanja za čitanje samo nemoj da vas kaizen vidi da mu prisvajate forum lolo

12. Ajmo Radnicki trpaj beogradske konje u dupe!

13. Ne bi me cudilo da se opet izvuku na kurvu, kao i ostalih 69239592 puta

Мене не би чудило да негде за пар година Џанки добије кинту на клаџи. За све постоји први пут. Отпишај.

14. Mene ne bi čudilo da Reme dobije nagradu za najbolji poklopac na forumima za 2012. godinu.

15. OFK - Partizan je najnamestenija tekma ikada lololo.

16. мудрински опет. дооообаааар. исплатио се већ.
    него, убише нас. очајни смо. могли су још 3 да нам дају опуштено.

17. Асамоа исто добар. Бољи су тандем од Милуновића и Касалице.

18. Ma jebem mu mater... Radnicki je realno bolji na terenu.
    Jedino sto se ispromasivase posteno.
    Ajmo real do pobede!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.