Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
После година праћења резултата Звезде и Партизана, напокон схватам колико су наши најјачи клубови заправо слаби.
Једини разлог зашто је данас Звезда победила је физичка спрема која је три копља боља од Радничког. Ко је гледао утакмицу зна да докле год су играчи Радничког могли да трче, били су не једнако добри, већ опаснији од Звезде. Осим два дата гола у првом полувремену, Раднички је имао једну стативу у првом погођену са пар метара, један промашен празан гол кад Бинић уклизава и у последњем тренутку шаље лопту поред стативе, и плус зицер у другом са пет метара лопта директно у Бајка, по земљи.
Раднички је утакмицу одиграо тако што су пола полувремена трчали, а пола играли одбрамбено јер немају снаге да целу одиграју тако. Звезда је много спремнија физички.
Све у свему, кад погледам Раднички у коме играју играчи који плате примају ређе чак и од Звездиних (ако уопште приме плату), играчи који годинама играју по друголигашким и трећелигашким ливадама и који поседују далеко мањи квалитет од Звездиних, Раднички је одиграо одлично. И морам да кажем да дуго нисам видео да неки тим оволико храбро одигра против Звезде на Маракани.
Stvarno nemam običaj ali moram, da ga jebeš sad....
Jesi li vidio za šta je crveni i jesi li vidio autogol? JESI LI JEBENO VIDIO AUTOGOL, TAJ FAMOZNI NAMJEŠTENI AUTOGOL? PA SUNCEMUJEBEMKRVAVOOSVEŠTANO VIŠE! Kako vas bre više nije sramota da pričate o nekim namještanjima? Mislio sam da je vrhunac ono protiv Novog Pazara al' ovo večeras je komedija u dva čina. Strahota.
Evo sad ovim normalnim cigošima: dobro, skontali smo da MORATE, ali MORATE da budete prvaci, ali što ovako očigledno jebiga? :D
Скочимише ај не сери и иди гледај свој бајни Партизан коме противнички штопер намјешта лопту ко брат брату. Иди гледај великог шампиона и престани срати ко Бога те молим.
Зато што је срамота за Србију да првак буде Туђманов клуб који је до распада Југославије био режимски миљеник, чији навијачи ни за 250 година неће направити атмосферу као Делије и чији играчи (ма колико и Звезда била лоша) прашинаре на мини-пичу против Тромзоа и успут изгубе, али зато прођу на гол разлику.
Gol u gostima*
Najjaca je intervencija golmana kod drugog gola lolo.
ТАКО ЈЕ! ТО СУ СВЕ ТУЂМАНОВИ ТУМБАСИ И ПЕДЕРИ. ПЕДЕРЕ У БЛЕНДЕРЕ!
ЗВЕЗДА ШАМПИОН!
извињавам се, lapsus linguae
Calami je u pisanju olovkom odnosno perom, ne znam kako ide sa tastaturom lolo.
U cemu je poenta Skocimisevog aludiranja na autogol kada smo ga svi videli i kada je bilo toliko ocigledno.
ма 'де знам, ово је све што сам научио уз
Nihil tibi lingua Latina non dignit (Ништа ти не вреди латински језик)
речи латинке док ми је закључивала петицу лоло
Nas gol u 95' je apsolutno regularan i nije namesten, videlo se lepo.
prilazi mi lik na severu posle tekme grli me i kaže "Dobismo ih Deki mađijo!" ja zino, spustio bradu na koleno i neverujem, zvezdin dres Gvozdenović 7, ko god je bio nek se javi jer sam u rebusu :)
Dobismo ih jebote život!
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/206005_514886655191833_1762602409_n.jpg
Раднички могао да реши меч неколико пута, и играо је боље много, али наши бејаху спремнији, и тандем Асамоа Мудрински решио. Не знам да ли се ово вратило за Бордо, волео бих да није, да нас то чека у некој много битнијој утакмици, као што је била она...
И НАПРЕД ЗВЕЗДО ТЕБЕ ВОЛИМ ЈААААА
И НАПРЕД ЗВЕЗДО ТИ СИ НАЈБОЉАААА
ТЕБЕ ВОЛИМ ЈА ЈЕР СИ НАЈБОЉА ЈЕР СИ МОМЕ СРЦУ НАЈДРАЖА!
A sve mi je mirisalo da će biti 3-2 za nas, da bi se igrači malo digli posle Bordoa. Jbg, moraju da se napune kase večitih. Jebeš ti taj fudbal...
Мудрински је чини ми се добар. И фала курцу да тренер уводи 4-4-2.
Сале оплоди нас!