Ja ne znam ništa, nisam na utakmici, ali peglanje sam očekivao. Ovi se ciganišu, valjaju se po terenu kao babe, al im ga zato Šone munuo iz slobodnjaka.
Па неко је певао, и то доста гласно, а Ђаволи се скоро целу текму нису чули, па се размишљам да л' су ови тол'ко гласно певали ил' смо ми изигравали поштењачине?
Sad dosaosa tekme. Mi smo pevali ne treba nam placena titula. Tekma prilicno losa, navijanje bilo bolje prosli put a sada je bilo donro u prvom polivremenu. Bile dve tri tuce pre utakmice i to na zapadu i malo na onoj livadi iza. Sever pun bio. JEBALI SMO RADNICKI
ЈЕБИ ПИЧКЕ КРАГУЈЕВАЧКЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
TAKOE!!!
Ма и Верка и Динкића!
Јебена арена она смрдљива и јебени балканспорт.инфо, пичке ретардиране, јебо их вип акаунт, да их јебо!
1:0 Milijaš 44', Nedović iz Radničkog crveni 45'.
ZVEZDA JEMEN Radničkog!
Веверице и Ацо, какво је пеглање било са ђаволима.
И АЦО КГ ЈЕСАМ РЕКАО ДА ЋЕ БИТИ ПЕГЛАЊЕ ОЛОЛОЛО
Ja ne znam ništa, nisam na utakmici, ali peglanje sam očekivao. Ovi se ciganišu, valjaju se po terenu kao babe, al im ga zato Šone munuo iz slobodnjaka.
VRŠI NUŽDU PO SIROTINJI. MUNO GA JE KASALICA!!!
Ma igrala se deca pre tekme, pa se zaigrali pa su počeli i na stadionu da se igraju.
Је л' ово Ђаволи певали не треба нам плаћена титула?
Jebali smo Verka!
Moguće da su to pevali, ne bi me iznenadilololo.
Pičke ciganske!
Па неко је певао, и то доста гласно, а Ђаволи се скоро целу текму нису чули, па се размишљам да л' су ови тол'ко гласно певали ил' смо ми изигравали поштењачине?
Pa Đavoli se nikad ne čuju kad dođe Zvezda. Ma njima je 90% pesama malo izmenjene naše, a ostalo pokupili od Grobara.
Срамота да не могу да дају више од два гола из игре, а још им судија помогао са два црвена картона.
ЈЕБАЛИ СМО СТРАЈУ!!!
Sad dosaosa tekme. Mi smo pevali ne treba nam placena titula. Tekma prilicno losa, navijanje bilo bolje prosli put a sada je bilo donro u prvom polivremenu. Bile dve tri tuce pre utakmice i to na zapadu i malo na onoj livadi iza. Sever pun bio. JEBALI SMO RADNICKI
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/220511/Sta-ceka-drzava-Tuca-navijaca-Zvezde-i-Radnickog-pre-meca-u-Kragujevcu
Šomi, okle si ti jebo te patak?
Очигледно је из Косовске Митровице.
Sto iz k mitrovice?