FK Crvena Zvezda

1. Brate, ako nekog mrzim, to su Pini Zahavi i Falji Ramadani, za njih bi cena bila 10 miliona.

2. Ма у праву је Стамени за онај део "Где су Гробари, што нису дошли на утакмицу?" :Д

Njih u Evropi kol'ko nas na treningu :)

3. Ko još poredi Barsu i Espanjol? lololololo

4. Ma to se solidarišu sa dinamovcima. :D

5. Дожева изјава је управо потврдила бесмисленост теме Црвена звезда-партизан!
    И успут, поздрав за Стаменог паљевину, родољуба и патриоту.

6. Ko još poredi Barsu i Espanjol? lololololo

MODULATORI DA ZAKLJUČAJU TEMU, SVE JE REČENO!!12

7. Гаспром дуплира уговор, значи смеши нам се банкрот до краја сезоне.

8. Сада и дефинитивно!

9. Пичке 'ајдучке! Јеб'о их Џомба!
    ЏОМБА ЛИЖЕ КАРУ ИСАХУ АВАЛУ!!!

10. Poserem im se u usta.

11. Не могу а да се не осврнем на Гробаре и колко су пропали бре. Прошло коло више било нас Делија у усраном Крагујевцу, него њих на југу на јенеа у претходна 3 меча. Немој тако брате гробаре, дај му га мало!

12. Murinjo, da promeniš pridev usrani ispred Kragujevca MOMENTALNO!

13. A šta ћу кад ми је некако усран сав :) Дакле, не мењам. А и они имају навијаче, отишли сви кући пола сата пре краја.
    http://www.youtube.com/watch?v=fuTbSr647S4

14. САЋУ ТРАЖИМ ОД МЕСАЛИНЕ И КУРДА ДА ТЕ БАНУЈУ ШТО НАМ ВРЕЂАШ РОДНИ КРАЈ. :Д
    За Раднички ми пуца курац баш због тих њихових "навијача" који су до пре две године навијали за Звезду и партизан.
    Иначе, ниси свестан колико Делија има у граду. Пре три године, чини ми се, против Металца овде на Чика Дачи био је пун стадион, а од тоа можда 2-3 хиљаде људи који нису навијали за ЗВЕЗДУ.

15. jebem ti ja i arenu i drzavu gde rts nece ni jebeno gostovanje iz kule da prenosi! mamu vam jebem

16. Нема бато, још не дају да се преносе енглези, заштићен термин зарад подизања гледаности јемен суперлие на арени и празним стадионима.

17. Добар Мудрински! Јес ружан ко курац, ал добар је главоња

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.