Javlja mi se da će pod palicom srpskog Murinja najčešći rezultat biti 1:0.
Ipak, pobedi(ama) se u zube ne gleda.
Боли ме кита за игру бре, ја сам испиздео кад су отерали Пижона! Игра је била ко курац, ал смо били први макар!
Кад не јебеш 5 година, престанеш да бираш, него дај шта даш. Можеш да нађеш неку рибу која није крш, али није ни нека, а можеш и да јуриш Џесику Албу наредних 5 година. Ако је стигнеш сви ће да ти завиде, али може врло и да ти побегне. Па тако ти остаде сувог 10 година, док је твој комшија прцао.
У сваком случају боље сад да хватам то што имам, него да ми и она побегне. Увек постоји опција и да платим курву, али то не желим, него бих поштено, макар не изгледала као Џесика.
У мају следеће године видећемо да ли ће ова никаква да ми побегне. Ако је опалим, скаче ми и самопоуздање, па се можда и приближим Џесики.
Jebač, ako sam zaređaš 10 postova na temi, server te automatski banuje, pa mod proveri i skine ban. Probaj ako ne veruješ.
JEBAĆEMO NIŠ I HRVACKU SUTRA!
JEBAĆEMO BORDO! khm khm
Jebote, Lazović se od Bordoa ne vidi na terenu. Pao u depresiju, tri noći nije spavao. Nije ni čudo što su nam najbolji ova dvojica što su došli posle te utakmice.
Šta ti tu glavonja. Pravda za glavonje!!!!
http://www.youtube.com/watch?v=TsWbY9gKuLI
Није снимано од почетка.
Javlja mi se da će pod palicom srpskog Murinja najčešći rezultat biti 1:0.
Само да побеђују они, боли ме пиштољ и за игру и за разлику.
Колко сам погледао синоћ, гол статистика нам је 11:5, а имамо 4 победе и један икс :)
Толко у Калчу има неки тим на једанаестој позицији
Боли ме кита за игру бре, ја сам испиздео кад су отерали Пижона! Игра је била ко курац, ал смо били први макар!
Кад не јебеш 5 година, престанеш да бираш, него дај шта даш. Можеш да нађеш неку рибу која није крш, али није ни нека, а можеш и да јуриш Џесику Албу наредних 5 година. Ако је стигнеш сви ће да ти завиде, али може врло и да ти побегне. Па тако ти остаде сувог 10 година, док је твој комшија прцао.
У сваком случају боље сад да хватам то што имам, него да ми и она побегне. Увек постоји опција и да платим курву, али то не желим, него бих поштено, макар не изгледала као Џесика.
У мају следеће године видећемо да ли ће ова никаква да ми побегне. Ако је опалим, скаче ми и самопоуздање, па се можда и приближим Џесики.
Rizli je to lepo objasnio.
http://www.youtube.com/watch?v=-GIv1EsagQc ЈЕДАН ЈЕ ШАВИЈА!
Јамајчанин ми киту савија ОПАААААААААААААА
ЈЕБАЋЕМО НИШКИ РЕАЛ :КЛАП КЛАП КЛАП КЛАП КЛАП КЛАП КЛАП КЛАП: !!!
ЈЕБАЋЕМО НИШКИ РЕАЛ :КЛАП КЛАП КЛАП КЛАП КЛАП КЛАП КЛАП КЛАП: !!!
ЗАБОРАВИО САМ ДА НАПИШЕМ ЈЕБАЋЕМО НИШКИ РЕАЛ :КЛАП КЛАП КЛАП КЛАП КЛАП КЛАП КЛАП КЛАП: !!!
Курац можеш да добијеш бан због спема на овој теми. Мош комотно ЈЕБАЊЕ да започнеш овде.
ЈА ЈЕБЕМ РАДНИЧКИ У ПИЧКУ ОЛОЛОЛО
Jebač, ako sam zaređaš 10 postova na temi, server te automatski banuje, pa mod proveri i skine ban. Probaj ako ne veruješ.
JEBAĆEMO NIŠ I HRVACKU SUTRA!
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/421190_4727504790649_321817227_n.jpg
od rodjenja mog!!!
JEBAĆEMO BORDO! khm khm
Jebote, Lazović se od Bordoa ne vidi na terenu. Pao u depresiju, tri noći nije spavao. Nije ni čudo što su nam najbolji ova dvojica što su došli posle te utakmice.
Јебаћемо вас.
РН.