Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Е, ал кад погледа човек Пантелића, он је само у репрезентацији играо лоше. У Олимпијакосу, Херти и Ајаксу се прописно надавао голова. Можда би и био појачање, али мислим да је боље да вратимо Ожеговића или да исфорсирамо неког другог клинца, да не прођемо к'о са Ђолетом Деспотовићем, сестру му пољубим.
Који смо распад од екипе. Оно је страшно. У ствари, нисмо толики распад колико фуњарски играмо. Ово је она класична тактика за 1-0 у нашој лиги. Мунеш им један зато што си бољи и онда играш као сиса да случајно не би контру направили ови. Педерски. Криво ми је што овако играмо.
Пантела ће јебати маме, видећете, нама треба такав играч.
ЈА ЈЕМЕН!
ЕДИТ: Није ни битно колико ће да игра, него да подучи ове млађе на тренинзима шта и како. Јебига, ено Нистелрој је учио Данија Велбека.
Ма све је то супер, клинци, млад тим, али увек треба имати неког маторца у екипи, неког ко је освајао титуле, играо на светским, европским првенствима... Неће он превише да заузима место, одигра једно полувреме, више и не може.
НА ЦЕЛОМ СВЕТУ МИ ЈЕ СВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ДА ЖИВИМ НЕ МОГУ БЕЗ ЊЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
И ЗАТО ПЕВАО ЦЕО ДАААААААААААН
ЗВЕЗДААА ЗВЕЗДАААААААААААА
ПЕВА МАРАКАНАААААААААААААА
ауу, дебаш блајвагу :О
о ма ма ма ма ма, о мама, о мама
OOO MAMA ZALJUBIO SAM SE!
JA VIDEO SAM ZVEZDU,
JA VIDEO SAM ZVEZDU
OO MAMA POLUDEĆU ZBOG NJE
edit: solidan je ona novi štoper, Pantić čini mi se.
пантић је гробар
Био је и Лазовић тешка гробарчина, па је пао у депресију после Бордоа. Био је и Неца Томић Циганин (и навијачки и по националности, ово друго и даље јесте) па је сад гробар.
И Нинков је био гробар.
Dobra tekma, navijanje ispod nivoa, jer je tribina bila puna sabanotija. A i sunce udarilo u glavu u picku materinu, posle tekme ni pljuvacku nisam mogao da napravim :)
Ispušio sam za kartu, ali kad sam gledao tekmu nije mi bilo i nešto mnogo žao. Verujem da oni sa istoko nisu videli pola tekme, a i navijanje nije bilo na očekivanom nivou. Mnogo je došlo pozera i dece koji su tu samo da se kurče.
Јес да је извор Ружнал, ал мене страх од овог сценарија.
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/221083/Pini-Zahavi-kupuje-Zvezdin-trio-crvenobeli-dobijaju-sest-miliona-evra
Ne verujem ružnalu, ali sobziorm na situaciju u klubu ovo je veoma moguće.