Који смо распад од екипе. Оно је страшно. У ствари, нисмо толики распад колико фуњарски играмо. Ово је она класична тактика за 1-0 у нашој лиги. Мунеш им један зато што си бољи и онда играш као сиса да случајно не би контру направили ови. Педерски. Криво ми је што овако играмо.
Пантела ће јебати маме, видећете, нама треба такав играч.
ЕДИТ: Није ни битно колико ће да игра, него да подучи ове млађе на тренинзима шта и како. Јебига, ено Нистелрој је учио Данија Велбека.
Ма све је то супер, клинци, млад тим, али увек треба имати неког маторца у екипи, неког ко је освајао титуле, играо на светским, европским првенствима... Неће он превише да заузима место, одигра једно полувреме, више и не може.
НА ЦЕЛОМ СВЕТУ МИ ЈЕ СВЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
ДА ЖИВИМ НЕ МОГУ БЕЗ ЊЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ
И ЗАТО ПЕВАО ЦЕО ДАААААААААААН
ЗВЕЗДААА ЗВЕЗДАААААААААААА
ПЕВА МАРАКАНАААААААААААААА
ауу, дебаш блајвагу :О
о ма ма ма ма ма, о мама, о мама
OOO MAMA ZALJUBIO SAM SE!
JA VIDEO SAM ZVEZDU,
JA VIDEO SAM ZVEZDU
OO MAMA POLUDEĆU ZBOG NJE
edit: solidan je ona novi štoper, Pantić čini mi se.
пантић је гробар
Био је и Лазовић тешка гробарчина, па је пао у депресију после Бордоа. Био је и Неца Томић Циганин (и навијачки и по националности, ово друго и даље јесте) па је сад гробар.
И Нинков је био гробар.
Dobra tekma, navijanje ispod nivoa, jer je tribina bila puna sabanotija. A i sunce udarilo u glavu u picku materinu, posle tekme ni pljuvacku nisam mogao da napravim :)
Ispušio sam za kartu, ali kad sam gledao tekmu nije mi bilo i nešto mnogo žao. Verujem da oni sa istoko nisu videli pola tekme, a i navijanje nije bilo na očekivanom nivou. Mnogo je došlo pozera i dece koji su tu samo da se kurče.
Јес да је извор Ружнал, ал мене страх од овог сценарија.
http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/221083/Pini-Zahavi-kupuje-Zvezdin-trio-crvenobeli-dobijaju-sest-miliona-evra
Ne verujem ružnalu, ali sobziorm na situaciju u klubu ovo je veoma moguće.
Е, ал кад погледа човек Пантелића, он је само у репрезентацији играо лоше. У Олимпијакосу, Херти и Ајаксу се прописно надавао голова. Можда би и био појачање, али мислим да је боље да вратимо Ожеговића или да исфорсирамо неког другог клинца, да не прођемо к'о са Ђолетом Деспотовићем, сестру му пољубим.