FK Crvena Zvezda

1. То је већ одрађено, само каке по новинама :Д

2. НАПРЕД ЗВЕЗДО, НАПРЕД ЗВЕЗДО ЛЕ ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ

3. Пви су увек избацивали прилично поуздане информације. Сад ме занима да л' спремају нешто за терање ове багре кад су овај статус избацили.
    http://www.facebook.com/delijesever.page?ref=stream

4. Говно од странице. Није званична страница Делија, вероватно је направио неки клинац који када игра Звезда, седи у фотељи и нервира се што нема преноса. Ишчланио сам се када су нешто коментарисали играче.

5. Око трансфера и тих зајебанција су увек давали тачне инфо, јебем ли га.

6. И ја бих радо изашо из те групе, да имам фејсбук. Ма изгледа јесте официјална, ал је админ неки идиот напаћени, извали како пљује Касалицу, господе боже. И генерално ме нервира гомила тих мајмуна из Делије Север, накурчени начисто. Кад сам био у Крагујевцу, делили су неке летке на којима се толико некултурно тражи од навијача да бодре тим у наредних 5 гостовања, да је то страшно, изнервирао сам се иако сам био пијан. :) Запамтио сам баш тако неку групицу од истих 20 људи који су увек око шипке и гомила њих је тако надрндано, да је то страшно, запалио би их, а реално, тим намрштеним царевима су муда ко суво грожђе.

7. Дају вођама у двојку, па имају позиције.

8. А ево шта су написали за Касалицу пар дана раније, јао, јао

Касалица jе добар играч, Асамоа улази у форму, Мудрински je дебитовао хет-триком.. али Илиjа би покидао на трави Маракане! Можда ниje у форми и не поседуjе врхунске вештине, али би срцем надокнадио све!

9. Ко је, бре, Илија? О.о

10. Илија Ели Бабаљ

11. Kakav kurac Ilija? Bem ti novinare što pišu gluposti. Sam je pričao da se ne zove Ilija, nego Eli. I kol'ko pedersko ime ima...

12. Ваљда је променио зато што је живео у Аустралији, јебем ли га. Као што наши људи на западу промене Милојко у Мајк или Јован у Џон итд.

13. Знам ја то, али је променио, није више Илија.
    КРК! И Љупко се јавио.
    http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/221112/Ljupko-Petrovic-Zvezda-je-1991-morala-da-pusti-Dinamo-zbog-Tudjmana

14. Свака будала може да пише по фејсу. Једино званично је форум.

15. Ljudi moji, njegovo ime je Eli. Rođeno ime mu je Eli. Nije menjao ime Ilija u Eli ili obrnuto, niti se ikada zvao Ilija.

16. Ко му јебе матер, да зна нешто играо би.

17. Aj baci onda neku informaciju... Da l' će da se dižu protiv ovih kretena ako prodaju ovu trojicu?

18. Ко да се диже? :)

19. Ето, гарант ће бацати информације на сајту који гледа пола Србије.

20. Ако мислиш да се дижу против управе, неће сигурно док смо добри у лиги. Тек оног тренутка кад изгубимо шансе за титулу. А сад са Вучићем и осталим ликовима неће да иде, једно две-три године ћемо ми да освајамо титулу, гарант. А и најјачи ми је био Вермезовић кад је после оног пораза у Норвешкој (или де већ на северу) реко да је циљ испуњен, а они пукли текму. Боље нам појачање не треба, могу цео везни ред да продају. А нити је Војводина ко што је била, овај Рад је тренутни баук...

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.