FK Crvena Zvezda

1. ај банујте овог клинца због спема

2. ууу ниско нискооо!!! то су издајице! најрођенији ми забили жно у леђа :(

3. Tako je šomi bre, najjači si.

4. е до курца, али нисам знао јебига... нећем више ако ти бачје не јеш говна на нашој теми

5. Као што сам већ реко, ја тамо ушао пар пута. И ретко ко улази код вас и ретко се код нас људи на теми радују кад Партизан испуши, за разлику од вас. Шта ћете кад сте говна...

6. ретко се код нас људи на теми радују кад Партизан испуши

zato što ste kod nas na temi lololololo

Elem, lijepo ste igrali u drugom poluvremenu, Prosinećki bi rekao - DOBRO SMO IGRALI, VIDITE POSJED LOPTE!

Primili ste isti gol kaki ste dali u Francuskoj - opleti pa šta Bog da. Ne znam koji je gol bio u pitanju - al ono kad je Bajku prešlo kroz ruke... Mislim, šta reći a ne pomisliti da nešto ne štima?

7. Јебига, ко зна зашто је ово добро... Најбитније је да им је Спартак ставио до знања да ако намеравају да играју као пичке против било кога, неће извући бодове. Ушли су у меч као пичке, један Спартак нас је претрчао у првом полувремену, небитно је то што су момци дали 3 комада из буквално 3 шансе. У другом када су ови наши будаци схватили да им прети бродолом кренули су да играју како и треба да играју сваки меч од самог старта, али опет гол нису могли постићи. Јебига, пораз као пораз, али добро је да се из оваквог може научити много тога. И за крај оно што је свима јасно осим Јанковића. Од када се Димитријевић опоравио и поново заиграо, опет смо се вратили на ону очајну игру као против Радничког из Ниша на Маракани. Он једноставно не може да игра! Поготово не са Милијашем, јер тако чине ултрабрзи тандем. Много лош играч (бар за формацију и тактику коју ми форсирамо) и оно што је играо у првом полувремену је његова најбоља утакмица, а то је један обичан ЈСЛ просек. Тако да могу да кажем само следеће... ЈЕС ЧАВА, НО ФУДБАЛ!!!

8. Vido' golove samo i odma je primetna nikakva odbrana, spora i mlitava k'o staraćki kurac. Falio je premoreni Mikić, od čega li je premoren, mater mu jebem. Od 17 izvedenih kornera nisu uspeli gol da šibnu, nešto ne valja i mora hitno da se menja u taktici.

9. Ма друго полувреме за ову нашу лигу и било ког противника је било и више него солдино са наше стране, али јебига кад онако одиграш прво ни не заслужујеш срећу која нас није погледала у пар ситуација у другом. Не знам за вас, али мене овај пораз није толико потресао веровали или не. Наравно да сам био скењан, али имам тај неки осећај да су оваквим криминалним издањем играчи опет на нули када је у питању доказивање својим навијачима. Сигурно је да неће полетети после овога, већ ће учинити све да се на било какав начин искупе за ову бруку од данас, поготово зато што је већина екипе састављена од клинаца који су прави цигани. Да не буде да их браним... Пичке једне јеб'о вам отац мајку на ваше очи сваки дан!

10. Ја мислим да је само Крнета фалио у оној постави, хаха.

11. Тако је, бре! Продај немаче појма, а чувај Чаву, Крнету, Ненадовића, Микића, они су залог за будућност.
    http://www.sportal.rs/news.php?news=84275

12. Спортал и његови блиски извори, да да..

13. Е да га јебем више. Спортал, Журнал, Спортске, Мондо, Блиц, Б92, РТС, Курир... Шта сад се као сви уротили против нас?

14. Нису они против нас далеко од тога, али сви редовно избацију такве такстове да би ложили народ, довољно је рећи гаспром и паре.

15. Zvezdin dug preko 62 miliona evra!

Dug Fudbalskog kluba Crvena zvezda porastao je na preko 62 miliona evra i našem najtrofejnijem klubu ponovo preti stečaj, tvrdi "Blic". Iako je aktuelno rukovodstvo crveno-belih poslednjih meseci baratalo cifrom od 25 do 30 miliona evra, rupa u kasi kluba je izgleda dramatično veća.

Dugovi koje je nasledilo rukovodstvo na čelu sa Lukićem sada iznose 28,95 miliona evra, aktuelni dugovi su 23,5, a novi 10 miliona evra, ukupno 62.45 miliona evra.

U stare dugove, spadaju obaveze prema javnim ustanovama, dobavljačima, sadašnjim i bivšim igračima, radnoj zajednici, drugim klubovima i menadžerima. Aktuelni dugovi su napravljeni uglavnom uzimanjem kredita od Agrobanke (11,5 miliona), Marfin banke (sedam miliona), Poštanske štedionice (dva i po miliona), kao i dug prema Poreskoj upravi (dva i po miliona).

I novi dugovi se odnose na kredite prema OTP banci (četiri miliona), Unikredit banci (pet miliona), ali i pozjamica koju je Zvezdi navodno dao menadžera Fali Ramadani. On je crveno-belima pozajmio 700.000 evra, a prema dogovoru biće mu vraćeno milion evra.

ХОХОХОХОХО ВЕСЕЛО!

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.