FK Crvena Zvezda

1. ТО КИЗО! :) ДЕЛИЈЕ ВУКАЈЛИЈА.
    Али стварно комплекс је можда устаљена ријеч и сви је користе, ал ово је љубомора. Звезда је изгубила, шугави Партизан игра 1-1 то нико не помиње. Битно је да прцају екипу која изгуби, добро то њима није могуће јер имају државу иза себе.

2. Sa lica mesta! Igra ocajna! Delije nikad gore, vredelo je samo poslednjih deset minuta navijanja :( Zalim sto sam otisla 'vako bolesna, bolje da sam ostala kuci :((((

3. gledo sam malo nešto na tv-u. na stranu to što nas Spartak razvuko ko džukac mrcinu na ulici, ali onaj njihov teren je užas. jebote, pa ja sam igro fucu po boljim površinama u žlj ligama. bruka.

4. teren je haos, a tribine jos gore! :(
    jos uvek u soku :(
    a ne znam da li je neko video lika sa paraglajderom na pocetku utakmice! lik je spustio zastavu iznad stadiona "prva ponovo"
    sve mi bilo toplo oko srca.. il' je to bilo zbog sisa... ne znam xD

5. haj se hotujemo Domino, ti dominiraj.

6. Strašni vuk juri Crvenkapu, straši vuče mani me se ti ako videte moji drugovi njušku će ti vuče razbiti! Ne bojim se tvojih drugova. Ja smo ona strašna vučina, braniće me svi s juga Grobari zato ti je bolje bežati. Straši vuče ti si kao ćuk, oštri zubi al' si mnogo glup, Grobarima svim razbijen je nos razbio im moj United Fors. United force je stvarni najjači, ko ga vidi taj se uplaši, sa severa sve pitaj Delije što su tako brzo bežale!!!

7. Manijace ja cu 'vako promuklim glasom da ti pevam zvezdine pesme na uvce, a ti radi sto ti prvo padne na pamet! hahahahahah :D

8. uh, pa ti pojma nemaš kolko mene loži ženski promukli glas, pogotovo jutarnji, au, gde me nađe....

9. кад Домина крене...
    ОД РОЂЕЊА МОООООООООООООООООООГ
    НИЈЕ ПРОШО БЕЗ ИМЕНА ТВООООООООООООГ
    НИ ДАН НИ ГОДИНААААААА
    ЗВЕЗДО ЦРВЕНАААААААААААААА

10. i ju! :D oftopikujemo! :D odoh dumrem! treba i raditi danas :(

11. uh, pa ti pojma nemaš kolko mene loži ženski promukli glas, pogotovo jutarnji, au, gde me nađe....

Zovi Cecu da ti peva na uvce :)

CECO DELIJOOOOOO

12. možemo da sačekamo zajedno jutro preko pvt-a pa da i ja iam promukli glas, he he.

13. Lik sa paraglajderom objasnio, kratko rečeno.

14. ПРВА ПОНОВО! ♥

15. Kaže mi ćale da je i padobran ima grb Zvezde, al' to nisam skontao.

16. ДРУГА ПОНОВО ♥

17. вратиће се дани! хахах :(

18. Boli te kurac, kod tebe u familiji bar ima veselih. lolo

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.