FK Crvena Zvezda

1. http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=NuPerN4tLcg#!
    Не знам ко је предложио ово пред Бордо, али ево како то изгледа :)

2. Оћемо да ЈЕМЕН Срем?

3. У 7 на арени кецу, кога мрзи да тражи.

4. Ja vise NE MOGU da gledam Kasalicu i Dimitrijevica! Muka mi je.. ali stvarno.. Glava me je zabolela, dodje mi da razbijem nesto, kada vidim ova dva degenerika. Jebote, ovaj ne zna pas da da, ne zna da sutne, ne zna nista, pa koji ce nam kurac onda u ekipi!? Pustite klince neke nase nek' igraju, jebem vam sve vam jebem... Jooooj.....

Sto se tice utakmice, da ne dade ovaj crveni, tesko bismo dali gol..Ovako je realno da dobijemo, stvaramo sanse, ali gorepomenuti dvojac kada bi se izbacio iz igre, mozda bismo i koristli kontre 4 na 4...Crveni, jeste ga ovaj udario metodom skorpiona, ali realno, mogao je i zuti da mu da, pogotovo sto je onaj seljanin prvi udarao po nogama...Milivojevic odlican, cenim da ce on da ga metne, Milijas isto. Imbecil im smeta u veznom redu, Vesovic je 10 puta pao, tj okliznuo se,Mladenovic malo bolji centarsut i eto gola, Maksimovic sve veca rupa, i tako....

5. Свака ти ка у Његоша. Касалици осјећи обе руке и ноге, па га пустити да се навикне на бол па му осјећи и курац да Касалице више не ходају Србијом.

6. Цигани са ове теме су доказали да нису "искомплексиране" пичке и нису показивали радовање на теми због кикса Партизана. За риспект.

7. ČAČAK ČAČAK ololololloo

8. YeahBatch

Цигани са ове теме су доказали да нису "искомплексиране" пичке и нису показивали радовање на теми због кикса Партизана. За риспект.

I ne samo ovde, nego i na njihovoj temi, koliko sam ja primetio, što je još bitnije.

9. Да, у томе је разлика између њих и нас.

10. Нека иду сви и нека се угаси клуб, а у курац.

11. Pa naravno da nema, kada je govnar sve uzeo jebem mu decu.

12. оћемо да терамо управу?

13. Ехехехе, шта кажете, оптимисти?

14. Не треба нааааааааааааааам, плаћена титулааааааааааааааааа

15. ШТА ЈЕ ОВО, ЈАНКЕЛА РЕАГУЈ!

16. ЈАНКЕЛА АПРУВС 2
    ИДЕМОООООООООООООООООООО
    http://www.youtube.com/watch?v=95hQtLg-EsA

17. Ma uzimamo titulu, šta vam je.

18. Знам ја шта је било. Реко им Јанковић у свлачионици да ће сутра добити плате. Они одмах дали гол, а онда се сетили да сутра не ради банка јер је недеља.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.