FK Crvena Zvezda

1. JEBI ZVEZDO SVE U NIZU TITULA JE TAKO BLIZU.

2. овај пенал на страну, шта им би цело прво полувреме, семе им се затрло бре!!!

3. Јагодина је била доста боља и нормално је да победе. Неће ваљда да се понови оно са Доњим Сремом, Радничким из Ниша итд?

4. Da nije tuzno, bilo smesno.

5. http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/523450_526402970721105_1697242469_n.jpg
    Колико год да смо некад лоши, и колико год да су гробари некад добри, ова слика треба да буде увек ту негде у главама свих нас :)

6. Иначе, данас срамотна игра целе екипе неких 75 минута, играли су само првих 15 другог полувремена... Који фудбалски стручњак може Максимовића да научи да уради оно? Небитно што је било ван казненог 2 метра. Први пут у историји праћења фудбала видим да играч гура рукама играча који је даљи од лопте од њега. Какав болестан ум може да добије такву идеју. И Чава што почиње сваки меч. Докле у пичку материну!? А поврх свега, данас га Јанковић замени Мићком за кога је познато да у нападу не постоји. И који ће нама курац они клинци из омладинске школе, ниједан шансу неће добити због Чаве, и сличних дебила...

7. Оно је смешно било. Једна у принципу гадна текма, ружна на многим пољима. Међутим Јагодина је реално заслужила бар бод...
    Мислим да Звезда нема толико добре играче као Партизан, или је Јанковић јако лош мотиватор што је такође врло могуће. Гледам утакмице оба тима, и некако ми се чини да је тако.
    Ја сам неутралан ал богме мислим да ако се не уозбиљите Партизан лагано узима титулу. Пази, морате два дербија да добијете и да не кикснете до краја? Са Касалицом, Димитријевићем...?
    И шта се који курац десило са Лазовићем? Шта је њега онако сморило па је заборавио да пика фудбал?

8. Laza pao u opaku depresiju posle Bordoa, još ne može da se oporavi. Informacija dobijena od njegove mile seke. B-)

9. Секе? Бићу опрезан... Откуд ти знаш његову секу? Је л' му сека галантна дама?
    лололоол
    Жао ми лика, готивим га, он и мали Марковић из Партизана су ми као деца. х)

10. Очајан фудбал. све чешће ми је жао што одвојим тих два сата да гледам звезду. и кад год видим да почињу димитријевић и касалица преседне ми.
    прво, формација је више 4-5-1 него што је 4-3-3, што је бедно. звезда треба да игра барем 4-1-3-2, ал' добро, разумем да не сме, кад има оно дрво од максимовића позади (колико год да га браним, и да причам да ће бити играч од њега, тренутно је дрвуљага).
    јовановић одиграо скроз коректно, сем тог кикса кад смо примили други гол. и пантић није био лош. не претерано добар, али океј. још су добри били мудрински (с обзиром на број употребљивих лопти које је добио), миливојевић који је добро одиграо на месту задњег везног и младеновић (ово чисто да не издвојим само два играча, иначе су сви очајни). онај милијаш уме, пасеви су му класа за нашу лигу, али је преспор, јебемгауста. па смањи мало марлборо, рођаче, црћи ћеш! касалица био промашај вечери, а димитријевић стандардно, и не очекујеш ништа добро кад га видиш. још кад је пробао да ухвати онај шут, па му оде у курац... куку. кад се опорави каду (повређен је још, тако беше?) или доведу неког везњака да замени чавиња, славићу к'о да смо узели титулу.
    рекох горе, 4-1-3-2, са мудринским и касалицом (евентуално асамоа) у шпицу. нешто мислим да би се касалица боље ту снашао, мада би он опет био дудук.
    а лазовић... лазовић је изгледа и даље у француској. или се показао тад и сад му пуца курчић, па би да иде на зиму. све у свему, ко их јебе, нису ни одиграли тако добро да победе.

11. Откуд ти знаш његову секу? Је л' му сека галантна дама?

Eeeee :)
    Ozbiljno, teška depra, zaspao je i uspeo da pojede nešto tek nakon prve utakmice posle Bordoa, još se nije oporavio. Meni žao Mijailovića, da on igra svaku od početka, ne bismo primali kulovske golove.

12. бајковић
    микић пантић јовановић младеновић
    мијаиловић

лазовић милијаш(миливојевић) милуновић(каду)

касалица(асамоа) мудрински

па је л' тешко да једном пробаш овако, јанковићу?

13. Coa, Kadu povređen. lolo
    Samo Kasalice bez, ljubi te brat! :D

14. знам, писао сам горе да је повређен, зато сам га и ставио у заграду овде, ал' боли тебе курац да читаш :)
    јебига, касалица или асамоа, није неки избор, а треба нам један брз пошто мудрински је нападач на фору инзагија, није брз, ал' уме да се снађе у шеснес.

15. samo da se upisem posto sam zvezdas
    iako mi je odavno smucen fudbal,pogotovo zvezdin

16. Ми смо добро и други кад се играчима дугује довољно да купе пола Србије! Неки су за дивно чудо и платили да играју у Звезди, свашта..

17. Унакази вас Толе.

18. Није Толе ништа крив.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.