Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Опет погрешно, јеботе Ривер ИСПАДА у другу лигу, еј РИВЕР ИСПАДА У ДРУГУ ЛИГУ. Опште лудило, 90 минута се пјевало до границе, буквално транс читаву текму. Е кад је завршила текма нормално да су им упали у терен и објаснили пар ствари :)
Гледај јбт, аргентинска 3 лига у копу 20к људи који стално пјевају и кад губе и кад воде. Да цигани хоће погледати шта пјевају те јебене текстове и да их сконтају знали би шта треба чинити.
Dokle god ne budemo imali strast u navijanju, meni lično neće mnogo vredeti ni koreografija, ni baklje, ni organizacija, ni sve ostalo. Za sve to smo mi carevi, nema priče, al da pustimo glas kako treba, nikako. Ovde ne računam parcijalne grmljavine, na mahove, i u trenutnoj euforiji.
U najbitnijem navijačkom segmentu smo najlošiji, i to je ono što me boli godinama. kakav potencijal imamo, to je neverovatno. Al jebi ga, pozerajka-pederajka je danas, kao i godinama unazad, mnogo bitnija. A da, i varaš se da su samo maloletni u pitanju.. apsolutno ne može da se napravi bilo kakav presek po godinama ko peva, a ko ne. Imaš maloletnika koji grlo oderu, i matoraca koje boli kurac i psuju igrače celu tekmu. Stvar je u mentalitetu, onako globalno gledano, nemamo strast za jebeno navijanje.
Немош ти Цокулићу да поредиш аргетинце са нашом стоком које боли курац за све, а највише за фудбал.
Да би навијање било добро, мора и игра на терену. Није исто навијање и страст кад је 0:0 или 4:0, да не причам о случајевима кад слепци губе. Е пошто игру и резултат нећемо видети годинама, неће бити ни навијање тако сјајно. Ко је био на утакмици са Вентспилсом зна о чему причам, онда кад смо добили 7:0.
E upravo o ovoj malodušnosti pričam. Najgore moguće razmišljanje. Verovatno bi ti bačje i prestao sutra da navijaš za Crvenu Zvezdu, da ona kojim slučajem, recimo ispadne u drugu ligu.
To je ono što je duboko ukorenjeno u svest prosečnog navijača. Igrajte dobro dobro da bih vam ja pevao. Skandalozno pogrešno, jer je naša ljubav i podrška bezrezervna, i ničim uslovljena.
SVAKO KO VOLI ZVEZDUUUUUU, MORA DA USTANEEEEEEE!!!
Ма имаш ти менталитет, само ко и сваког Србина треба те добро ишамарати да би пробудио то у теби. Јесте резултат битан, јесте стање у клубу битно али ти мораш пјевати исто 90 минута и кад губиш и кад водиш. Јеботе Предражињо ако није била страаст да дође 110 к људи на текму ? ђе је она нестала ?
Cokuliću, meni se po klipovima čini da je STRAST u navijanju bila u periodu kad smo imali 3-4 krštene pesme... tamo negde pre rata i to. Gledaš klipove, a ono se trese sve, imaš utisak da će Mara da se sruši. Samo što ja to nisam doživeo, pa mi krivo što sa ovoliko potencijala, po brojnosti i organizaciji, ne možemo da ponovimo takve spontane atmosfere na tekmama.
Nama sad većinu čine 'vaki ko Bačje, kojima treba 7:0 protiv Venspilsa, da bi mogli da pevaju.
Не бих престао да навијам за Звезду. Чини вам се зато што стално овде критикујем.
А мени је ћале причао, дерби 71/72 године, 90к људи званично а каже било је и преко 100к, буквално стајали људи на људима. Није битно ђе си ти стајао, која трибина, сви су пјевали из љубави и крај.
Реално колико год ми имали тај проблем, нама нико у европи не може да присмрди. Сви су они и Чеси и Пољаци, и Швабе и Италијани јаки на речима, ал дајем руку да би пукли кад би дошли на мару, да би пукли и на свом терену.
http://www.youtube.com/watch?v=RiuTE0dbS8w
Зашто се ова песма не пева више ? Зимус у Нишу, на баскету смо је певали у четвртфиналу, издивљала је трибина.
Ради политике трибине, нећемо да форсирамо песме које форсира читава европа. Иначе ово је украдено од Наполијевих цигана, а имају је сви италијани мање више :) ето отпјевају се некад чисто да се не забораве :)
Ништа лично, али Јебачу, док год је таквих као што си ти, који условљаваш љубав добрим резултатима, трибина ће нам бити го курац.
Ај вратите назив теме. Испашће да навијамо за Звијезду из Сарајева.
А мени је ћале причао, дерби 71/72 године, 90к људи званично а каже било је и преко 100к, буквално стајали људи на људима. Није битно ђе си ти стајао, која трибина, сви су пјевали из љубави и крај.
DOBAR DAN - PRIJATNO - DOVIDJENJA!!!
Јес то супер, али није ни близу било организацији данашњој. Знало се кад је добра акција да сви устају и деру се Звезда Звезда. Знало се да се пева Напред Звездо само напред где ти играш ту смо ми, Београдска Звона звоне и још пар песама :) и то је било то :) зато је и лакше било :)
Кад си већ напоменуо Београдска звона, ја сам био забезекнут кад је почела да се пева у купу мешчини против Радничког, а људи почињу да се окрећу око себе у фазону ШКК! Не знају јебени текст песме која се пева пола деценије.
Cokulo, dosadan sam, ali da ima strastvenosti, jedna bi nam pesma bila dovoljna, veruj mi. Da li ti kad gledaš one argentinske klipove imaš utisak da bi oni tu jednu stvar mogli da pevaju celu tekmu?
A mi ne možemo više ni 10 minuta da sastavimo ljudski sa jednom pesmom kako god ona melodična i pevljiva bila, o tome se radi.
Ја не условљавам љубав резултатом, увек ћу волети клуб макар играо дерби са Сечицом. Нисте ме разумели кад сам рекао да навијање има везе са резултатом. Кад тим јебе, људима се стврдне скротум, најеже длаке, адреналин јурне и онда је трибина доста живља.
Што се тиче броја навијача, јебига. Људи немају пара, појава рачунара, телевизије и интернета је вишеструко смањила посету. Пре 30 година је главни вид забаве био спорт, нису тад имали менаџер и стриминг са нета на кога ће да се деру на сваких дес минута кад закује.
Овде тим није јебао. http://www.youtube.com/watch?v=c4VAbHVijqk
Овако треба да се навија непрекидно.
Tako je bre Šomi, to je to.
A ne da nam "Publika je tvoja NAJLUDJA na svetu" zvuči ko da smo raspali pajdomani iz kraja.
Обично се ова песма пева најјаче, као и она АЛЕ АЛЕ АЛЕ ОООООО АЈДЕ ЗВЕЗДО САД НА ГООООЛ, али то је само мали део текме, остатак је ЈОШ ДАВНО КО ДЕТЕ ЈА НАШО САМ ПУТ од које ми се сере кад чујем и њој сличне.