FK Crvena Zvezda

1. ЈОШ ДАВНО КО ДЕТЕ ЈА НАШО САМ ПУТ

Кад би људи размишљали о свакој речи у песми, а да је не певају ко јебени роботи, ова песма би прејебала све остале. Једна од најлепших песама на трибини.

2. а да је не певају ко јебени роботи

Mi njima dole pevamo vrlo često SRCE NA TEREN... možda bi mogli i sebi da počnemo da pevamo SRCE NA TRIBINU!

3. Црвено беле боје је крв у мојим венама

Ja gluplju pesmu i melodiju nisam cuo zadnjih 5 godina...i vise.. Katastrofa.

EDIT: Inace, slazem se sa Pedjom. Nemamo strast, a ona nam je preko potrebna. Tacnije ima je mali deo tribine. Uvek je tako bilo i ostace. Argentinci i Turci bre ubijaju za svoje klubove, to im je vise od zivota. Ne kazem da treba da volimo Zvezdu vise od keve i caleta, ali brate mili, ali jednostavno osetis to. Glava me boli 2 dana posle nekog poraza, kad dobijemo kao da sam jebao danima, tako sam naucen, tj tako sam ja skapirao ljubav prema klubu. Obozavam ja i Inter, ali kad izgube, kazem jbt, da li je moguce, i nastavim dalje. Ovde mi osecanja to ne dozvoljavaju. Ne kazem da drugi ne vole Zvezdu ako nije tako, ali postoji razlika u tome, i ta razlika se vidi u navijanju od pre par godina i sada.

4. мени је та песмица и готивна... очајна ми је ова што се сад форсира "олеееее, олаааааа, оле оле олаааааа". тотално мртва. а било је неколико промашаја у задњих пар година.
    иначе, решио сам да се ускладим са обавезама, и да почнем да идем само на мање звездине текме кад могу (типа бск, смедерево, јавор и то), јер ту иду људи због навијања. дође седам-десет 'иљада, ал' навијају људски. више ми се ни на дерби не иде, још мање на европске утакмице, управо због појава о којима сте полемисали.

5. Odskacem sa teme, ali evo recimo, ja nikada nisam doziveo nesto ovako slicno. Mozda u Pioniru kada trpamo nekog, pa krene 6 hiljada ljudi da skace i urla, ali to je basket. Na fudbalu, nikad. I mislim da kod nas, nikada ni necu. MIslim uopste, Zvezda, Partizan, Rad,itd...
    http://www.youtube.com/watch?v=oiFtwalmOuA

6. Ја мислим да је дошло задње време да 'ватамо говњиву мотку и да терамо ову банду из клуба.

7. То време је дошло пре 4 године.

8. Не контам само како нема двогласа јебеног, а мелодије су претешке.
    http://www.youtube.com/watch?v=M5K16q4M9yo
    Aли били смо и ми овакви, погледајте како мекше звучимо, како се осјећа срећа у тону :)

9. Vitez od Sopota odjahao u sumrak.
    Podn'o Lukić ostavku, opaaa!

10. дај бре, има ли негде баш званичне информације, ил' само по фејсу? ако је званично, отварам пиво, саћу да се обезнаним!

11. дај бре, има ли негде баш званичне информације, ил' само по фејсу? ако је званично, отварам пиво, саћу да се обезнаним!

Nezvanično, ali prenijeli svi mediji da je tako. Spakov'o se i odjah'o.

12. Ne kapiram sto se ljudi toliko raduju kad cuju da Lukic odlazi. Kod nas, objektivno gledano, citav sistem ne valja i odlazak jednog coveka ne znaci striktno boljitak. Dok god ne valja sistem, niko ne moze mnogo da uradi, cak sta vise mozemo ocekivati i nekog koji ce biti jos manje voljeniji od doticnog.

13. је л' и весић у пакету са њим?

14. је л' и весић у пакету са њим?

PA nije ti ovo Friend paket mtel mreže, za Vesića ćemo se načekat'. Izgleda da je protiv DŽAJE postupak obustavljen, što znači da se vraća. Da ne trčim pred rudu, ali ipak....

Nit' Šešelja, niti Draškovića, mi smo vojska Dragana Džajića!

15. док не оде весић не' д'отварам пиво.

16. Чим је прекинут поступак против Џајића, знао сам да је питање дана кад ће Лукић да оде, а Џајић да се врати. Џајић има подршку Гаспрома и моћиће да бира руководство. Мислим да Вучић највише чека да отера Весића. А зато му је требао Џајић. Јбг, политичка разрачунавања су у питању.

17. Sad bez zajebancije...
    Lukić je preuzeo Zvezdu kad niko drugi nije imao muda za to. Hteo je najbolje, ali nije mogao ili znao. Potrošio je neke legende kluba sasvim bezvezno, malo je oporavio omladinsku školu, ali nedovoljno. Opet smo sa klincima jurili rezultate umesto da pravimo igrače. Priče o plaćanju navijača ne piju vodu baš najbolje, jer da se na izborima kandidovao bilo ko ko je ostavio veći trag u Zvezdi od njega, pobedio bi. Ali niko nije.
    Da je vreme da ide - jeste.
    Da je vreme da se Predsednik vrati, mislim da smo zakasnili, a znam da je bila greška što su ga oterali. Mada, ja se opet nadam da Džajić makar malo može da spasi stvari. Čak i ako ne može, lakše će mi biti duši da vidim kako propadamo sa čovekom koji je toliko dao Zvezdi, nego sa nekim kockarom koji je privlačio svoje kumove i kumove svojih kumova kroz sve pozicije u klubu.
    Stanje je mnogo jebeno. Ja sam spreman da priložim svoju ušteđevinu (celih 100 jevreja) ali tek kad se vrati Džajić, jebiga.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.