FK Crvena Zvezda

1. ОПАААААА!
    Нож, жица, Касалица пица! Е јест' циганштина, али на дербију зна да га усере прописно.

2. Прво полувреме очајно и у игри и у навијању. Разбили нас Гробоши. Друго полувреме боље у игри и коначно се публика потрудила. Пало масу гробарских застава љеб ти јебем.
    ЗВЕЗДА ИГРА ТОТАЛНО ДРУГАЧИЈЕ ОД ДРУГИХ ЗВЕЗДА ИГРА ТОТАЛНО ДРУГАЧИЈЕ!

3. 5 godina manje života za mene.

4. Да цитирам свој пост са гробошке теме.

Ја након овог дербија не могу да се не отмем утиску да су циганштуре и једни и други. Марковић је требало да добије црвени за оно, а Вешовић да добије други жути јер се ваља као кретен. Па јебем га, Тајсон да га је ударио пре би устао, а не оно нејако дете.

Што се тиче дербија, били сте много бољи у првом полувремену, вероватно зато што је Сале Јанковић пичкетина, па опет није смео да крене мушки на вас. И чим смо дали трећи повукли смо се као шупчине, иако сте ви били у нокдауну, и самим тим смо вас вратили у живот, тако да ми је јако криво што ће он још остати на клупи.

Игра и једних и других на моменте јако добра, на моменте катастрофална, једино не могу да се отмем утиску да је једини фер плеј играч на терену данас био мали Мићко и, о ироније, Лола у доста доброј мери.

Све у свему, није бачених сат и по као неки старији дербији, тако да сам задовољан.

5. Pet golova na derbiju nije viđeno ni na zagrevanju između dva poluvremena. U drugom smo ih zatvorili kao Eva Ras pičku.

Izvukosmo pobedu i mnogo mi je draga, sreća kulja iz me' k'o lebac.

RAZVLAČI STOKU!

6. Живота ми, чим је избило оно срање, смена управе, спомињање дугова од милијарду евра и ти курци, знао сам да ћемо да добијемо, то је једноставно морало да се деси, јер ми смо такви јебешмуматер... Да сам био мудаш па да сам ставио неке паре, да се и овајдим, ал' овако-само ми пуно срце.

7. Кошарка: Партизан - Црвена звезда 78:92
    Рукомет: Партизан - Црвена звезда 26:26
    Одбојка: Партизан - Црвена звезда 1:3
    Ватерполо: Црвена звезда - Партизан 8:5
    Фудбал: Црвена звезда - Партизан 3:2

DOMINIRAJ!!! BAJKO MAĐIJA!

8. Манчо, маћори, зашто рукомет стави овде?

9. BAJKA ZA VATERPOLJO GOLJMANA!

10. Ma kopirao sam neki status sa Fejsa lolol, nisam ni gledao.

11. Да ископирам неког брата... Шта би ово, дали смо четири гола...

12. Јовановић колико је добро одиграо прва три-четири меча у Звезди, толико је лоше одиграо последњих седам-осам.

13. JEBI NE VADI. Smislijo neki lik u kafiću pored mene pjesmuljak...

Draže mi je moje ništa (valjda titula), nego vaše sve,
    draža mi je 'va pobjeda, n'o dvije titule...

14. Зашто који мој преписују Џаји ову победу? Па да је Звезду преузео Ахмед из Приштине, опет би били мотивисанији него пре. Тако на играче утиче свака промена у клубу. Кад бисмо могли пред сваку утакмицу да мењамо управу, били бисмо европски прваци.

15. zatvorili kao Eva Ras pičku.

Lololol +

Za ne poverovati zanimljiv derbi (u odnosu na prethodne). Mrzi me da ulazim u dublju analizu, samo ću da kažem da mi ovo miriše na žešću nameštaljku.

ALI NEMA VEZE, JEBI ZVEZDO GLUPE GROBARE!!!!11

16. Dobra utakmica za nas bogme. Prvo katastrofalno.Udarise nam presing, nismo znali gde bijemo, pogresni pasovi, lopte ka Bajku,uzas. Zasluzeno su vodili, iako taj drugi gol dodje ni iz cega, ali Boze moj. Sreca pa je Sale pametan trener, uzvratio je istom merom. Presing, i pogubise se oni. Moraju da shvate da smo mi tuzni, ali da su oni tuzniji.Zajebite me utakmica sa Borcom,Ovcom i Krnjacom gde oni daju po 5,6,7, golova. Na svim jacim utakmicama su truba. Mali Markovic je jedini tamo koji ih vadi, daj Boze da ode negde sto pre kako bi stekao iskustvo i dobio na snazi, kako bismo u repki imali jednog igraca koji moze da napravi razliku. Mnogo je bitno da dobijemo do kraja polusezone obe tekme. Oni imaju Suboticu,i poslednje dve godine je smejurija kako su je prolazili, nadam se da ce ove godine biti drugacije, jer nju ne mogu da kupe, mogu eventualno na drugi nacin da je srede. Sto se nas tice, nema vise one tecnosti u igri, verovatno situacija u klubu utice na igrace, ali mora da se gleda napred. 5 bodova nije nedostizno, samo neka daju 100 posto svojim mogucnosti, i rezultati ce doci. I dalje tvrdim da imamo kvalitetniji tim od njih, i bilo bi steta da ove godine ne uzmemo duplu krunu. A da...klasicno iz dupeta u usta...

EDIT: I sve, sve...ali da FILIP KASALICA bude najbolji na terenu, i da ih voza... Pa tek onda treba da se zapitaju sta je sa njima, i da ih bude sramota. Ja da sam na mestu Lazevskog, uzeo bih ispisnicu i otisao u 3. makedonsku ligu...Ustvari, ne bih ni nastavio da se bavim fudbalom..

17. Ја сам изненађен, јер је било за очекивати да нас отресу гледајући претходни део првенства. Јебига, имали смо среће да постигнемо онакве голове, а они су имали несрећу да им на голу стоји достојан наследник Ивана Ранђеловића. Овај дерби као да је контра од остатка сезоне, ови што су у осталим текмама одиграли катастрофално су изненадили синоћ. Касалица је нпр. један од најбољих синоћ, Јовановић и Младеновић одиграли много лоше, али не лоше као Лазовић. Жао ми је што нису узели она 3.5 милиона док су могли. Сад може да игра за Сопот.
    И коначно нас да крене у дербијима, колико су они глупих голова давали досад, сад им враћамо. Ја не знам како је лопта добила онакву путању после шута Миливојевића, да ли га је овај ударио по нози отпозади или је закачио лопту не знам. Код трећег исто закачила главу овог партизановца, да није отишла би ван гола. Опет, срећа да они имају дауновца на голу.
    Помињу неки људи да је могућа намештаљка, чак и неки цигани, што није немогуће. Ко зна шта ова нова власт мути, јебеш им матер. Ако ћемо да освојимо титулу на гробарски начин, не требамо ни да је освојимо.

18. Namesteno 100 posto. Znam ja.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.