Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Što su zamjenili domaćinstvo?
Да умање дебакл Рена.
Па ризик је оставити обе утакмице у исто време. На аутокоманди би било весело :)
E ovako... Po nekim mojim saznanjima, klub sa najvećim koeficijentom (partizan, Šamrok, Zvezda, Ren) je odlučivao gde će se igrati utakmica, a to je u ovom slučaju, na našu žalost, Ren. Tako da mislim da su oni odlučili da se prva utakmica igra na Marakani.
Bila sam. Mene sramota bilo ispred gostiju na 4-0 jer je bilo očigledno da će biti još golova.
A i žao mi onih njihovih dvadesetak navijača, imali su sve transparente i ostalo :(
Elem nije ovo još tim koji će da pobeđuje, pobeđuje, pobeđuje, krhko je sve to...
Nama ciganima je bitniji domaći šampionat, zasad, zato ne bi trebalo biti neke euforije.
Гле, схватам ја све то, али они су професионалци и будите сигурни да се нису они толико истраумирали колико ми сви мислимо тј колико би волели да јесу. Па нису они деца.
Оно јест, они су били лоши у другој а Звезда у првој утакмици али волео бих да играју на тај начин, одбрана високо, пресинг па шта буде. Видело се да нак такав начин више одговара. Мислим да ће против Рена Звезда имати више од 60% посед лопте у ногама, Французи се не залећу, ако не примимо гол кући тамо ће се играти растерећеније, а зна се како ови наши подносе да играју под притиском..
Aurora priča gluposti! ne slušajte je, ja sam murinjo i mogu da je demantujem tako dobro da će da me zamrzi! :-) a oni navijači ni ne znaju gde je kosovo, niti znaju jednu pricu o kosovu...
Zna Murinjo sve :)
А да ми навалимо ако можемо и добијемо их у првој, па ћемо после да смишљамо шта и како? :))
Оно што мене држи у нади је то што Роби и екипа умеју да искористе домаћи терен, за разлику од прошлогодишње групе грађана и оне персоне која их је припремала.
Што се реванша тиче испуњени су сви услови да се криминално проведемо, али има времена.
Red Star Belgrade 2-1 Rennes
Rennes 0-0 Red Star Belgrade
Aggregate 1-2
Кад се само сетим да сам могао ићи на гостовање у Стразбур ономад за смешне паре..Сад ме већ прошло, не идем више ни на "домаће" текме али и даље се најежим кад чујем хук са Севера макар преко ТВ-а.
2 gola razlike za nas na Mari mislim da bi odradilo posao.
Ako budemo igrali visoko i presingom u odbrani, crnci će nas pomesti. Činjenica je da ne možemo trčati koliko oni, zakinuti smo od prirode.
Biće jebeno.
Дај да мало кренем да фантазирам...
Ми имамо играче који могу једни потезом да реше текму, Борха, Лазовић, Маестро, сви умеју да опале из даљине никад се не зна...
Ако Бајко не реши текму једним дриблингом.
:Р
HAHAHA, ili nekim plagiranjem MUstafinih fazona, indirektni i tako to.
Bitno da dobijemo utakmicu na Marakani po mogućstvu bez primljenog gola. I tamo da odigramo laganica. Ne skorz da se povučemo ali i ne skorz da budemo ofanzivni.
Garant ispadamo, realno. Jebem mu mater, da nisu franjevci ukrali opet titulu, mogli smo da udjemo u LS, lakse je nego u ovaj kup UEFA.
Realno ove godine je lakše ući u LŠ. Vidiš Genku se pao Makabi Tel Aviv. To bi mi laganica prošli. Sigurno je lakše od Rena.
Sterija, ajde ne seri...To ne znači da bi i Grobarima pao makabibi, a i kolko znam a znam, igraše LŠ onomad...
http://static.guim.co.uk/sys-images/Admin/BkFill/Default_image_group/2011/1/29/1296331179643/Jose-Mourinho-Real-Madrid-007.jpg
Da se ja pitam, juriš na Ren u prvoj utakmici pa šta bude bude, ako bude valjano, za kasnije ćemo da razmišljamo kasnije. :)
EDIT2: Nisu oni baš toliki bauk, bili bi da je Asamoa Gijan jos tu.