FK Crvena Zvezda

1. Побрисао сам ове зајебанције, а и ви немојте да подјебавате на њиховој теми, брисаћу и то. Ако ме не буде мрзело.

2. Урош

Побрисао сам ове зајебанције, а и ви немојте да подјебавате на њиховој теми, брисаћу и то. Ако ме не буде мрзело.

Dobro je, dobro, da je ovaj video šta sam mu sve rekao, spakovao bi me u tetrapak. lolo

3. HAahahahaahaha!! :D

4. хахахахахаахах добар фазон :Д

5. Moguće da ima na fromsportu.

6. хвала Стерија

7. Онако рен није лош. Али имају рупу у одбрани и лева страна гола ко курац. Поништили им 2 гола у 17 миинута јбг.

8. Који расизам, не верујем. :Д Један белац у екипи и он шутира пенал :Д И маши.
    ЕДИТ: Како севну контра, мајко мила! Брзи су.

9. Онај Монтањо је опасан, ако се наши штопери буду залетали као ова два коња из Дижона напуниће нас опасно. Ни Питроипа није лош уопште.

ЕДИТ: Како севну контра, мајко мила! Брзи су.

Ваљда се наши неће зајебавати на средини. :) Само да се избегну Тошићеве пете и Ковачевићеви пасови противницима у ноге и биће све ок.

10. Само да се избегну Тошићеве пете и Ковачевићеви пасови противницима у ноге и бићe све ок.

A Bajkovi driblinzi? To su mi realno najomiljeniji delovi utakmice, dok je lopta kod njega u nogama.

11. Бајко је цар, требали су му дати мало да дрибла пред крај текме против Вентспилса, да се и он мученик изигра.

12. обично показивање зуба над новопеченим прволигашем, да нас заплаше :)
    четири гола дижону, јака ствар.
    још дижон омашијо пенал, није користијо шансе како треба, а ови своје искористили, и курац. липов.
    сјебаћемо вас на мари, рене, децхко!!2

13. Uf kako je ono driblo na derbiju. Bolje dribla nego ronaldinjo.

14. ЈЕБАЋЕМО ХРЕНОВЦЕ!

15. Напунише их ко коњ. :Д Нисам гледао ово друго полувреме, али у првом ништа специјално. У одрбарни им дува, а кад бране прекид очајни су, нема ко да скочи. Видећемо већ.

16. У одрбарни им дува, а кад бране прекид очајни су, нема ко да скочи.

Hahha, podsećaju me na jedan tim :)

17. Hahha, podsećaju me na jedan tim :)

да, а хтедох да додам "као и нама" и заборавих :)

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.