U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
I dalje ne razumem kako u timu/na klupi ima mesta za bedevije koje boli kurac za Zvezdu, poput Čave, Mirića, Maksimovića i sličnih, a nema mesta za malog Vukana Savićevića, koji je plakao nakon poraza na pripremama. Takav bi kod mene igrao minimum 70% utakmica, makar nikad ništa ne uradio.
Prva stvar je da u isto vreme ne mogu igrati jebeni čava i milijaš. Ne može se kontra napraviti ako lopta pipne ikoga od njih.
Janković dao ostavku.
I treba.
Ma šta treba, namešteno mu da ode kako bi Vučić doveo svog čoveka.
А изгледа да ипак морам да ти одговарам. Јебачу, ти не знаш да разграничиш неке ствари и пишеш некад такве глупости да ме је стварно срамота што себе називаш навијачем Звезде. ПРВО.
Ми смо лоши. Одбрана нам је крш. То се видело још на припремама у Словенији када смо изгубили од друголигаша КРШКА (!?) 2:1 и када нас је Олимпија из Љубљане добила 3:0. То се такође види целе ове сезоне. Значи МИ смо лоши.
ДРУГО.
Којом се ти ЈЕБЕНОМ логиком водиш када кажеш да ако Партизан изгуби неке бодове (од других тимова) то значи да смо ми купили титулу?? По тој твојој болесној и јебеној логици значи да ћемо ми купити титулу тако што ће њима бодове да одузме неки од тимова које сам навео?! У најједноставнијем преводу онога што си рекао твоја изјава гласи да они не могу нигде да киксну јер су много добри, и да било који кикс који им се деси је крађа од стране нас.
ТРЕЋЕ.
Ама баш никакве везе нема тих наредних 5 утакмица које бих ја требало да гледам са твојом изјавом да смо ми купили титулу, ако они буду кикснули негде.
http://www.youtube.com/watch?v=9zphaaXqdK0&feature=g-all
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=H_7LyCQZQBA
Од 1:28. То је та љубав коју неки не осећају довољно и Звездом сматрају само дебиле на терену и у управама. Звезда је много већа од свега тога. Ови момци то разумеју. И зато после једног од најтежих пораза на Маракани у последњих десет година могу да кажем да сам имао ту срећу да будем на овом мечу.
Обожаваоче, ја теби нећу писати огроман пост јер ме мрзи, а ни ти нећеш схватити као што ниси до сад. Боли ме курац да се расправљам преко интернета због јебеног фудбала.
Bitno je da su bakljice, raketice, konfetice i ostali socijalistički rekviziti tu kao na dočeku Tita u Jajcu, a što se jedanaest cirkuzantovih majmuna vuče po terenu to nema veze. Bitno je da je navijanje ok.
Па да, ми се данас извлачимо на неко навијање, Бари и Токио. Као, можда нисмо освојили ништа 6 година, али зато имамо већу посету. Јебеш то.
Izvinite, a o kakvoj jebenoj ljubavi vi pričate? Pa nije četresdeveta pa da momci igraju fudbal iz ljubavi, to im je posao i za to moraju biti plaćeni. A imam osjećaj da oni, pored toga što i nisu neki vrhunski igrači kao što se svojevremeno Prosinečki kleo, momci jednostavno ne žele, neki svjesno a neki podsvjesno, da lome cjevanice na njivama a da im se duguje boga pitaj koliko.
Ovako imaš skupinu polukvalitetnih fudbalerčića koji bi i super zadovoljni morali da se namuče protiv većine protivnika, samo što su još nezadovoljniji pa ispadne to što ispadne - od zadnjih 7 utakmica gube 5.
Извини скочко, да доведеш момке из омладинског погона да играју видио би како се игра срцем, а не провинцијалце који једва чекају да пробају сплавове и да се окину ко стока сваки петак.
Ovo stoji.Budimo realni već godinama naša liga ne liči ni na šta.Pogledajte komentare na vestima ovu i onu našu temu.Najmanje se govori o kvalitetu fudbala a najviše o sudijama i navijanju.Ja bi nekako želeo da je obrnuto.Gledam one reklame za zvezdu i partizan i priču o stolicama/busu šta mislite koliko će para otići na te stolice i bus a koliko u nečije dzepove.I dok se vi hvalite barijem a mi s poslednjih pet titula fudbal nam je sve gori a dzepovi pojedinaca sve puniji.Napisah ja na ovom forumu da ćemo i od timova iz andore gubiti jest zvuči smešno al i tužno kad ne možemo ni tim iz azerbejdzana da pobedimo.Mada možemo samo kad bi zapeli jer znaju da ih gledaju skauti kao protiv intera.Isto važi i za zvezdine igrače očigledno dok su protiv bordoa ginuli za loptu i bilo je milina gledati protiv vojvodine ih mrzi da potrče i to bukvalno.
Играли би срцем да се докажу, како би зарадили место у првом тиму, како би се продали за пар година. Ко бре оће срцем да игра за клуб ком је највећи домет титула у ЈСЛ?
Ја бих играо да знам, ено ти Филипа Јанковића, бем ли му матер која оће паре, а дечко је талент огроман. У ВОЈСКУ ОДМА!
Ја да играм, ја бих ако не играо за оне ретарде што их дође 10 иљада да гледа мене напаћена, умро бих за њих.
Играју срцем док не добију прве веће паре. Можете причате шта оћете, али бисте и ви тако радили. Неки би чак и за Партизан заиграли кад би им понудио пешес сома месечно.
Никад брате, ја и да не знам макар бих се трудио, трчо би док не бих умро за дебиле који ме гледају, за дебиле које живе за тај клуб јебени.
Ја да играм, ја бих ако не играо за оне ретарде што их дође 10 иљада да гледа мене напаћена, умро бих за њих.
Мораш да схватиш и њих, ти момци су напустили школу у 90% случајева, често су из породица као што су наше, дакле просечне, сиромашне, немају никакву другу будућност осим фудбала. Што би играо у Звезди, Партизану за нула динара кад може, лупам, у Украјини за 2-3 хиљаде евра? Немају ни они много избора.
Гледао сам јуче и Партизан и Звезду, Звездини играчи су јуче били стварно срамота. Јер не знам колико да не добијаш паре, одлучио си да играш, онда се бар фолирај да играш. Ко и на сваком другом послу и овде се хватају кривине, али они су много очигледно то јуче урадили.
И навијачи су из сиромашних породица, па нађу паре за превоз, за карту и за све. Па ђе су прије биле паре ? јел један Шекуларац играо за паре ? јел Митић играо за неке паре ? па више ови кретени попију и испуше за један петак него они што су зарађивали за годину дана!