FK Crvena Zvezda

1. Ма курац, Шеки је знао да ако пукне на фудбалу да га чека неки посао у општини или тако негде. Друго време било... Ниси имао да видиш нигде Месија и Роналда који могу да купе пола Србије и да дркаш курац на помисао да можеш некад да зарадиш делић тога. А и не верујем да су ти старији фудбалери толико тренирали.

2. Па и да нису тренирали класа су били за све ове манекене. А што Јанковића не чека посо након фудбала ? што не заврши средњу у року па после да вандредно факс неки на брзину ? што не би радио ко физиканер ? серу ко луди болан.

3. Kapiram da bi isli i u Slovacku petu ligu za pare, ali jebem mu sunce, nikakva ekonomska situacija ne moze da promeni cinjenicu da oni mogu makar da se potrude i potrce, ali nece. Ne secam se ko je juce omasio gol za 40cm, ali onako nece nigde otici.

4. Ako ne primaju pare, makar golove primaju xexe. Jbt, prvi put posle x poraza se juče nisam iznervirao. Obično mi čir proradi, sinoć ne. Ne znam zašto. Možda što sam jeb'o prvi put posle ljeta.

5. I bre Devetare al naivno razmišljaš za ovo oko omladinaca. Prvo i kod vas u omladincima ima grobara i kod nas ima cigana, više nego što bi bilo ko pomislio. I njima jeste san da jednog dana zaigraju za prvi tim ali kako bi se prodali. E sad tu su oni drugi koji stvarno navijaju za tim za koji i igraju ali oni zbog toga osećaju povlašćen položaj, glume ludilo, nadobudni su i kurče. Njima su idoli Lola Smiljanić i ti takvi. POgledaš Šćepoviće kod nas. Inače i ta klinčadija i te kako visi po splavovima i glupira se. I zaboravio si da će uvek u timu i kod vas i kod nas da bude makar nekoliko menadžerskih igrača bez obzira na sve.
    Opet jedini klinac koji je čist u glavi i profesionalac kod nas je Lazar Marković a on je najpljuvaniji jer je promašio gomilu šansi i treba da ode dečko jer ovde u ovoj rupa ligi nikad neće niko od njih postati igrač.
    Sad čak i da se ispune svi uslovi i da oni zaigraju i ginu na terenu za vas ko što vi hoćete, to su klinci i posle par poraza koje bi sigurno vezali bez obzira na borbu vi bi im po starom dobrom srpskom običaju jebali mater. Jer ti klinci koliki god talenat da su ne mogu ništa protiv onih prekaljenih kostolomaca koji igraju po ovim osrednjim timovima. To su najprljaviji igrači i takvo livadsko govedo nikad neće da pusti da ga bilo koji poletarac pravi volom.
    A drugo niko bre neće da igra a da šest i više meseci nije video dinara a da sluša po medijima kako se ovi frljaju sa milionima. Nemoj da se zezamo. I kod nas kasne plate ali u manjoj meri. To je njima posao i to je tako. Svako hoće makar deo onoga što je zaradio. Ti si njemu ugovorm odredio mesečnu zaradu pa ne možeš da mu ne plaćaš to samo zato što nije osvojio titulu ili nije ispunio očekivanja.
    Elem fudbal nam je u teškoj kurčini a ja sam već rekao dok je nama onog smrada mutavog Đurića u klubu ja da ih gledam neću.

6. ЗА ТЕБЕ ДИШЕМ И СА ТОБОМ ИШ'О БИХ С КРАЈА НА КРАЈ СВЕМИРАААААААА ОООООО ЈЕДИНАААА ООООО ЉУБАВИИИИ ГРМИ ЦЕОООО СТАДИООООН ! Јебено ми је криво што јуче нисам ишао на текму, жив ћу да се поједем.

7. ЗБОГ ТЕБЕ БУДИМ СЕ ЗБОГ ТЕБЕ ЛУДИМ ЈЕР ХОЋУ ДА С ТОБОМ САМ ЈА
    ЗА ТЕБЕ ДИШЕМ И СА ТОБОМ ИШО БИ С КРАЈА НА КРАЈ СВЕМИРААА
    ОООООООО ЈЕДИНА ОООО ЉУБАВИ ГРМИ ЦЕО СТАДИОН
    ОООООООО ЈЕДИНА ОООО ЉУБАВИ ЗА ТОБОМ ЛУДУЈЕМО!
    Шоми, ај ми среди мајицу нишлија лоло

8. Ај кад се буду штампале завршићемо нешто :)

Ни ја немам, имам само дукс.

9. И ми штампамо у мају па ако те занима средићу и ја теби Вишеграђана лоло :)
    Ја ове моје коње тјерам да радимо дукс имамо и машине и све ал њих боли курац.

10. Ja ću da se odselim iz Subotice zbog navijača. Ovde kao osnovan klub navijača Zvezde, a niko ništa ne organizuje, kakve majice, kakve zastave. Mi "klinci", nema niko više od 18 godina organizujemo po 2-3 minibusa i tako idemo,a ovi što su proglašeni za "predsednike" ćute, reč nisu rekli od kada je "osnovan klub navijača".

11. Па тако је и овде капун, већина нас клинаца није имала превоз за ужице, ови имају своја аута и боли их курац, и на крају ми скупљали за аута и све. Боли њих курац, они имају све :) нама је проблем да се организујемо :)

12. Јебач, ти не схваташ, не ја. Ја схватам да је теби преко главе свега овога и да си много пута разорачан играчима, управом, ко зна чиме још ти одлучио да је паметније да се не нервираш, али то докле ти идеш како би "оправдао" себе, ставио до знања другима да си једини ти у праву и пљунуо по свему што има везе са Звездом (због свих тих разочарења) ме некад толико изнервира да морам да ти одговорим. Катанац на клуб је изјава коју сам више пута чуо од тебе него од било ког другог гробара овде на вукајлији. Да ли ти знаш да направиш разлику између свих оних чиниоца који ПРЕДСТАВЉАЈУ клуб свих ових тужних година и КЛУБА? И ова изјава од јуче је криминална у исто тако великом проценту...

13. Брате кад хоћеш увек нађеш начин. Нишлије иду организовано углавном само на дерби и на европске утакмице. Прошле године се ишло и на финале купа и то је то. За остале утакмице се сами организујемо. Или се скупимо нас 4,5 и одемо колима или идемо возом. Ту има добра понуда, за 1500 динара добијеш картицу са којом можеш 10 пута да путујеш било где у Србији али не знам да ли то важи за Републику Српску.

14. Sad se nesto na trenutak zamislih kako bi bilo da radim ovaj posao koji trenutno radim i da upravo protice sedmi mesec kako nisam primio platu... kakvu bi kurcevu motivaciju imao da radim to sto radim.
    Jes da meni ne dodje 10 soma ljudi u kancelariju da peva, al ono jebem li ga, nije ni njima mucenicima lako.

15. Ту има добра понуда, за 1500 динара добијеш картицу са којом можеш 10 пута да путујеш било где у Србији

E de mi pojasni ovo malo više, zainteresovan sam za ovo.

16. Ove priče da su jadni gladni, da imaju porodice i da jadni ne primaju plate - je kurac.
    Ajde da izopštim iz priče iskusnijeg Milijaša, koji je pri kraju priče, ali ostali igraju u Zvezdi, a ne u Big Bul Bačincima, te ne brinem ja za njih.
    Dakle, ako uzmemo da je , blago rečeno, 80 posto njih u Zvezdu došlo na kombinaciju, a ne zato što zaslužuju (Pantić, Maksimović, Kasalica, Đembeli Ćava, Mićko su neki od njih), apsolutno nemaju nikakvo pravo da cmizdre oko plata.
    Prvo i osnovno - pravilo FIFA je da ako ti klub ne plati 3 plate za redom možeš da daš klub na arbitražu i dobijaš i celu zaradu predvidjenu ugovorom i čiste papire.
    Drugo, premije - koje premije za našu ligu Zvezda treba da dobija? Kako ih nije sramota da spominju premije?
    Treće - rate od "para na ruke" su obično pare koje ne idu njima nego agentima i ovima iz kluba koji su urgirali da dodju. Jer su i ti koji su ih doveli vrlo dobro svesni da recimo Kasalica koji vodi loptu cevanicama ne može da igra ni kod Kurajbera.
    Kurajber čovek voli fudbal, prepozna djubre od igrača, siguran sam.

Četvrto - Bog ih je pogledaju da budu u kombinaciji da igraju u Zvezdi, jer nemaju kvalitet da u regularnoj tekmi dobiju ni Jagodinu.

17. Ту има добра понуда, за 1500 динара добијеш картицу са којом можеш 10 пута да путујеш било где у Србији али не знам да ли то важи за Републику Српску.

Hihihihhihihihihi... Kod nas svakodnevno ukidaju vozne linije, a kamo li još da nam daju maltene džabe neke kartice :)

18. Нема код нас возова :)
    Нама је најлакша варијанта кад немамо превоза или нечега стопом до Ужица од Ужица возом до Београда :) маса људи је рекло да дају по 500 динара кондуктеру за ону једну собу и нико их не дира :) иначе је 1000 карта ваљда :)

19. E de mi pojasni ovo malo više, zainteresovan sam za ovo.

Одеш на железничку, тражиш месечну карту, платиш 1500динара, дају ти картицу и можеш 10 пута да се возиш. Значи ако ти служи само за утакмице, можеш на 5 текми да одеш.

20. A ovo što priča Janković ne može, a da ne izazove mučninu, svakoj osobi koja je iole upućena u dešavanja u našem fudbalu. To cmizdrekanje...
    Čovek ima obraza da se hvali kako je oprostio Zvezdi 130.000 evra duga???
    On koji je u tom momentu imao radno iskustvo NULA? Tada mu Zvezda bila prvo radno mesto....
    On oprostio 130.000e Zvezdi?
    Upravo je o tome reč. Ljudi koji ne zaslužuju da prismrde Zvezdi dobijaju astronomske cifre koje dele sa kombinacijama svojim, a onda tužakaju Zvezdu za te pare i vade se kako im se ne isplaćuju na vreme. Ili glume velike zvezdaše, na tako odvratan i licemeran način kao Jankovic.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.