FK Crvena Zvezda

1. Ma Klajvert dolazi, uzimamo titulu ko iz pičke.

2. Небитно, јебеш ти и Муриња кад имамо гомилу пањева у екипи. Прво нека доведу неке фудбалере, лако ће за тренера. Може и Кратко Останић да води екипу.

3. nema zvezda para da plati ni spremacice,a 'oce da dovodi strane trenere.u najboljem slucaju ce dovesti petkovica ili tako nekog.boli kurac rajevca da trenira za sicu,a posebno u klubu gde ce mu neko drugi sastavljati tim.sada ce da se drobi kako ce doci neko jako dobar,pa se to nece desiti i onda ide ono klasicno:"pokusali smo,al jebi ga".ustvari je istina da nisu ni pokusali.tako je i za razne transfere u poslednjih milion godina.samo sto jos mesi nisu dovodili.realna opcija je neki nas propali trener koji je vec 82558158 puta sedeo na klupi zvezde,cim provale u kojoj kafani se kosan odbija od alkohola,eto i trenera.jedino sto je u ovoj situaciji plus je to sto se vraca dzaja,pa mozda za njegov dolazak naguraju nekog polu-normalnog trenera.kao"evo,stig'o dzaja,stigle promena.bravo dzajo legendo"!

4. видећете ви кад се врати муслин!!21

но, прави потез прелазног рока, онако право појачање за звезду би био одлазак максимовића, димитријевића и крнете. ако не би било превише онда и касалица може с њима. и бабаљ, мада он и не мора, свеједно не игра.

5. Ја се све надам да се Муслин неће враћати. Ништа није направио са тимом 20 пута бољим од овог. Није се ни у Европу пласирао. А плус смо имали руину од игре. Терај га у пичку материну.

6. Koga briga ko će biti trener kad je klub dužan 50miliona?!

7. Ma Klajvert dolazi, uzimamo titulu ko iz pičke

Izvinjavam se, možda zvuči malo glupo i neumesno, dakle bez želje da vređam i budem fašista ne daj bože, dakle ograđujem se od rasizma...ali ja stvarno ne bih bio najsrećniji da mi jebena crnačka životinja, koju su iz afrike razvlačili po poljima pamuka, pa mu kevu taslačili maljem u glavu kada ne izvadi dijamant, bude trener omiljenog kluba.

8. Šali se čika Bušman, dobar je Patrik, pravi arijevac!

9. Не знам с ким сам се расправљао пред старт ове сезоне, мислим да је то било са тобом Бушидо о Максимовићу као играчу. Нажалост по Звезду ти си био у потпуности у праву.

10. Ja sam da se onom Jovanoviću u odbrani polome obe noge i zabrani jurenje lopte po poljančetu. Lik je rupa. Ove sezone je odigrao dve pristojne utakmice i na svakoj sledećoj je imao po makar dva kiksa. Samo što ovi nisu uvek davali golove. Uz Maksine bravure, nije ni čudo što smo primili toliko golova.

11. Kažem ti ja OF, dečko je degenerik. Jebo što je mlad, kada mu je paraliza uništila mladost

12. Kako se čita ovo Kluivert - Klujvert, Klajvert ili Klojfert?

13. Od kad ja znam za sebe ljudi izgovaraju Klajvert e sad dal je ispravno jebo ga pegaz u usta

14. Ko da je bitno, takvu idiotsku vest samo kurir može napisati. Treba gasprom da dovede nekog mudonju pa da vide. Ko neće da igra kako trener svira može da ide.

15. boli uvo ruse da ulazu u zvezdu,imaju oni svoj klub.zvezdi su sponzorisali stolice.
    muslin,kosanovic,pizon...mislim da bi najveci hit bio ljupko.

16. Ma bilo koji stranac da dođe proćićemo kao partizan sa Grantom prošle sezone.

17. Ljudi, Janković ostaje trener, za strance para nemamo, a ovi lošiji od njega nam ne trebaju...

18. Ја сам за Жонпија, ако ће већ отерати Јанковића и стварно сам озбиљан.... Лика болу курци, са Гумом и Савиом на средини терена, а Лазетићем и Блажићем на крилима је презимио као први на табели и још са 5 бодова вишка.... Либо ме туксон што је пукнуо од Естоније са репрезентацијом, имао је резултате док Лукићу није дунуло у главу - хеј, зајеби бодовну предност, саћу ја Достанића да доведем за тренера....

Реме
    Pa jedna od njegovih dužnosti, kao trenera je da natera igrače da igraju. Druga stvar, ne sećam se koliko je bio, ali tada nismo uzeli bodove protiv Partizana čini mi se, pa uzmi i to u obzir. A i imali smo još slabiji tim od ovog, što se igrača tiče. Sale Janković nije motivator. Igraju kao babe. Ne zna da motiviše igrače, a kad nam je liga na ovom nivou, a i igrači, uglavnom pobeđuje motivisaniji ili onaj koji kupi tekmu. Pritom, Saletova filozofija fudbala je da damo gol na sreću. Nema tu puno izgrađenih akcija, nema ni kvalitetnog pasa. Kod Robija su bili jalovi napadi, ali smo i znali da razmenimo više od tri lopte, pa je i povremeno bilo šanse da damo gol koji nije puka slučajnost ili šut sa 20+ metara. Ja iskreno ne mogu da vidim koju taktiku forsira "Mali Murinjo" jer od taktike ni t nisam video. Igrači deluju kao razbijena banda. O tome se radi. Kod Robija, koliko god oni slabe rezultate imali, mahom se znalo ko šta radi u timu. I videle su se naznake neke formacije. Ovde toga nema. Poštedite me priča kako je Janković dobar trener. Taj dobro samo prodaje maglu.

Било је -10 тебрекс.... А то што је Сале узео бодове против Партизана му једино може ићи у корист. Жути је имао бољи тим кад се пореде полусезоне, Евандра, Кадуа, Борху, Ли Адија (који је и отац и мајка за све наше садашње штопере), Вилотића један део, па и Калуђеровић је био бољи од Касалице, јер иако и он маши зицере к'о Торес, барем је знао понекад да убоде неки ван дербија.... Јеби га, кад је Јанковић имао добар тим тукао је Партизан (и то кад су им играли Бамби, Жука, Мореира и остали) са 4-1 и Војводину са 5-1....
    А ни за Муслина се не слажем брате Реме.... Од Динамо Кијева смо испали јер су ови мунули гол у гостима у ЛШ, а против Селте смо испали јер ови наши нису знали сачувати 1-2 на полувремену и још су приде направили 2 пенала.... А и реално оба тима су били јачи од нас.... Исто важи и за Розенборг у другом мандату.... Они су били редовни у Лиги Шампиона, а ми смо радили смену генерација.... А и Селта и Розенборг је као да смо играли групну фазу ЛЕ сада, јер је у то време УЕФА куп био искључиво са нокаут фазом....

19. Пустили Уроша Мишића на слободу. Све ми се чини да Вучић оће да придобије навијаче.

20. Jebač, kakve veze Mišić ima sa pridobijanjem navijača, majke ti?
    Da nisu doneli Zakon o amnestiji zbog kojeg je ranije oslobođeno preko 10.000 ljudi, dakle pre izdržavanja cele kazne, samo zbog njega? On je ionako za nekih 6 meseci trebalo da izađe.
    Verovatno i onaj panj Kovačević ima veze sa tim, on je isto oslobođen pre par dana...

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.