selektivna pravda.da je kojim slucajem to uradio neki strani navijac,trazili bi da ga spale na lomaci.gari se kurcio na tribini,hteo da se dokaze tako sto ce da przi coveka bakljom,pa kada su ga navatali,onda je bilo zasto ja.goni se ti decko u kurac.
Nema od toga lipov kurac, i da dođe sveti Petar opet će da bude ista priča, samo bacaju kintu bez veze. Na zvezdi se izređalo trenera u zadnjih par godina ko na jeftinoj ciganskoj kurvi (oh, the irony), i uvek bio isti palamar jer su igrači govna, štono reče jedan Švaba ''od takvog se brašna ne može umesiti pita'', kakav god da si majstor. Bolje nek dovedu nekog našeg klena za manje pare i nek saniraju štetu polagano, ovoga će da ga napljuju za par meseca i da gas otpuste, pa i njemu da duguju.
ZAŠTO SI POKUŠO DUBIJEŠ PANDURA?
JESTE LI VI POKUŠALI DUBIJETE PANDURA?
JEL BI UBILI PANDURA DA VAS LEGITIMIŠE?
JEDNA PURA DVA PANDURA?
PORED PLOTA JAŠI POPA?
PANDURA?
Па кад виде мајмуни са трибина да је Мишић ослобођен рећи ће види што је добра сад ова власт, жутаћи пре су хтели да га сјебу да лежи десет година.
bas je decko zasluzio da ga puste.samo je hteo nekog da osakati bakljom koja dostize temperaturu od mnogo stepeni.mucenik
Не знам какву правду траже који курац. Је л' покушао дубије човека, јесте.
selektivna pravda.da je kojim slucajem to uradio neki strani navijac,trazili bi da ga spale na lomaci.gari se kurcio na tribini,hteo da se dokaze tako sto ce da przi coveka bakljom,pa kada su ga navatali,onda je bilo zasto ja.goni se ti decko u kurac.
НИЈЕ! Покушао је да убије пандура.
http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb/vesti/2253-viktor-munjoz-novi-trener-crvene-zvezde.html
Nema od toga lipov kurac, i da dođe sveti Petar opet će da bude ista priča, samo bacaju kintu bez veze. Na zvezdi se izređalo trenera u zadnjih par godina ko na jeftinoj ciganskoj kurvi (oh, the irony), i uvek bio isti palamar jer su igrači govna, štono reče jedan Švaba ''od takvog se brašna ne može umesiti pita'', kakav god da si majstor. Bolje nek dovedu nekog našeg klena za manje pare i nek saniraju štetu polagano, ovoga će da ga napljuju za par meseca i da gas otpuste, pa i njemu da duguju.
POKUŠO JE DUBIJE PANDURA! PRAVDA ZUROŠA!
ПРАВДА ЗА УРОШАААААААААААААААА
NE TRAŽIMO SLOBODU NEGO PRAVDU!! PRAVDA ZA UROŠAAAAAAA
ЈА ЈЕБЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕМ
То су ти А.Ц.А.Б. момци.
Минус брате, рекламааааааааааааа
ZAŠTO SI POKUŠO DUBIJEŠ PANDURA?
JESTE LI VI POKUŠALI DUBIJETE PANDURA?
JEL BI UBILI PANDURA DA VAS LEGITIMIŠE?
JEDNA PURA DVA PANDURA?
PORED PLOTA JAŠI POPA?
PANDURA?
Koji minus sam šukno zbog reklame opaaaa
Izete mi kurac ako moram da stavim smajli jebeni na kraju šale da bukvalci to ne bi shvatili ozbiljno, e!
Који си пријемник јбте.
Уватиш ме за курац! :Д
Досадно ми бре, морам негде дизгубим време...
http://www.delije-caffe.rs/galerija/gal/2012-2013/cz_vojvodina/IMG_8385.jpg
Tај Пеђа је стриц мог цимера. Лик се попео на минарет у Митровици и окачио српску заставу, сад је на робији.
Plače mi se kada čujem ili vidim drugi gol protiv bordoa. :( Duša mi se cepa....
http://www.youtube.com/watch?v=mZO1KSUSI64&feature=share