Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Брате Реме, подсети ме, колико је Просинечки био у бодовном минусу прошле јесење полусезоне? Много је он добар тренер, чак је куп узео....
А Сале кад има играче који хоће диграју, онда јебе Војводине са петардом....
Pa jedna od njegovih dužnosti, kao trenera je da natera igrače da igraju. Druga stvar, ne sećam se koliko je bio, ali tada nismo uzeli bodove protiv Partizana čini mi se, pa uzmi i to u obzir. A i imali smo još slabiji tim od ovog, što se igrača tiče. Sale Janković nije motivator. Igraju kao babe. Ne zna da motiviše igrače, a kad nam je liga na ovom nivou, a i igrači, uglavnom pobeđuje motivisaniji ili onaj koji kupi tekmu. Pritom, Saletova filozofija fudbala je da damo gol na sreću. Nema tu puno izgrađenih akcija, nema ni kvalitetnog pasa. Kod Robija su bili jalovi napadi, ali smo i znali da razmenimo više od tri lopte, pa je i povremeno bilo šanse da damo gol koji nije puka slučajnost ili šut sa 20+ metara. Ja iskreno ne mogu da vidim koju taktiku forsira "Mali Murinjo" jer od taktike ni t nisam video. Igrači deluju kao razbijena banda. O tome se radi. Kod Robija, koliko god oni slabe rezultate imali, mahom se znalo ko šta radi u timu. I videle su se naznake neke formacije. Ovde toga nema. Poštedite me priča kako je Janković dobar trener. Taj dobro samo prodaje maglu.
http://www.zurnal.rs/2012/12/03/klajvert-medju-kandidatima-za-trenera-zvezde/index.html
Комшије је л' истина ово што се вели по граду? :)
Није. Гвардиола је заинтересован и сва је прилика да ће прихватити Човићев минималац!
Информација је из извора врло блиским клубу.
највећег српског стадиона, на полувремену
дербија против Војводине, дошло је до
свађе између саиграча Уроша Спајића и
Николе Максимовића.
"Продао си ме! Продао си Звезду. Не знаш
чији дрес носиш! ",
Жозе Мурињо: Била ми је Част прихватити Звездин позив.
Са великом дозом одушевљења и радости приликом интервјуа Жозе Мурињо је потврдио свој долазак у посрнулог европског гиганта Црвену Звезду. Наиме Мурињо који иначе избегава штампу и новира дао је изјаву само за наш дневни лист. На питање да ли су спекулације о доласку у Звезду тачне он је са осмехом потврди оодговор.
"Заиста биће ми велика част обновити славу овог гиганта. Звезда је кад сам ја био млад била велики клуб и билежила велике победе против многих данашњих великих клубова. Заиста је тешко гледати један такав клуб који пропада. Мој ће задатак бити да опоравим Звезду у најкраћем могућем року и да опет заиграмо у Лиги Шампиона. Пресудну улогу ће играти навијачи Звезде у свему томе, и са њима бих желио да се врате дани, славни дани наше прошлости. Имате ли још питања ?"
Да ли сте чули за Звездине навијаче ?
"Да, наравно да сам чуо. Знам све њихове песме (радосно је рекао Мурињо и запевао енергично ОД РОЂЕЊА МОГ). Као што сам и раније рекао они ће играти велику улогу у стабилизацији клуба. Мислим да је Звездина публика најлуђа на свету и да нико нема што Звезда има".
А паре ? Звезда нема услове да исплати тренеру вашег калибра плату ?
"Заиста паре нису проблем, све ћу урадити из љубави. Први циљ је да клуб буде стабилан па ћемо онда о мени расправљати".
Надате ли се титули ?
"Свакако, уз Џају, Човића, Стојадиновића и пањеве из екипе све је могуће. И наравно уз Делије"
Хвала вам господине Мурињо на овом дивном излагању својих планова и надамо се да ћете подићи Звезду на ноге и вратити је где припада.
"Хвала и вама на дивном разговору и на лепим жељама, за сам крај желим да изјавим само ово: МОЈ ТИМ ЈЕ ПРБАК БИО И ОПЕТ ЋЕ БИТИ ОН А ЈА ЖЕЛИМ САМО ЈЕДНО ДА ЗВЕЗДА БУДЕ ШАМПИОН"
Курир.рс
Taj rad Cokula, zbog toga sam i izbacio ono gore. Jebote, sad u kuriru čitam imena "potencijalnih" trenera i oću da vrištim od smeha. Jedino ime za koje se čulo na ovim prostorima, a koje oni pominju je Klajvert...
http://www.mozzartsport.com/vesti/bakero-prvi-pik-za-klupu-zvezde
Ху да фак из Бакеро?
To se i ja pitam...
Ahaaaa. A koga je trenirao?
http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb/vesti/2243-sednica-radne-grupe-u-toku,-jankovic-skoro-sigurno-bivsi.html
Pičkovac.
Zvezda izgleda postaje neko zamorče gde dolaze treneri polu-amateri da vide dal ima leba od njih i da uzmu neku kintu ako imaju sreće.
Nek vrate Robija, neka mu isplate to što duguju čoveku i nek mu popuše ako treba samo da prihvati da se vrati. VRATI SE ROBI!
Ја сам сигуран да ће Рајевац бити тренер, немају нешто много опција.
Какав курац Роби, Пижон нама треба.
Sad videh da je Bakero vodio Leh iz Poznanja kad su prezimili u Evropi, a bili u grupi sa Juveom i Sitijem, a ovaj Sa, Portugalac, trenirao Sporting iz Lisabona i igrao polufinale Lige Evrope sa njima.
Bole ih kurci da dolaze u Zvezdu...
Nisam siguran za Rajevca, čini mi se da nije po volji Džajiću. A Stojadinović hoće valjda da dovede Grofa Božovića.