Не фали му зуб, само му велики размак између ова два. лоло
Кад би пљунуо к'о Газпром, не мора више.
Елем, универзал банка, јагодина, Спартак и Петковић повукли менице.
добро је, то значи да немају више потраживања према нама. зврчке су неке ту, тешко да би тек тако повукли (сем ако џаја није добро загазио у причу па повукао он неке своје везе), или ћемо да им дајемо бодове, или ћемо да им дамо паре испод руке и они нама да дају бодове. вероватније ово друго.
Ma oni su povukli menice trenutno, mogu opet da ih puste koliko sutra. Dok su menice puštene, račun je u blokadi i samim tim ne može da im se isplati dugovanje jer sponzori ne daju pare na blokiran račun. Dakle, potraživanje je samo odloženo, nije izbrisano.
A ako ne budemo poštovali dogovor o isplati opet, pustiće ponovo te menice, a u zavisnosti od toga da l' imamo love na računu skinuće nam pare ili opet blokirati račun.
Отпали Максимовић, Бабаљ, Асамоа,Мирић и Ненадић....
Овај последњи је реалан опција, Мирић ме је разочарао, по играма у Спартаку је био међу бољима у лиги. Максимовића нека продају, ионако је рупа, а што се тиче ове двојице, мислим да је грешка.. Асамоа је сјајно користио своје минуте, Бабаљ се очигледно није наметнуо, али овако остајемо са Мудринским, оним идиотом и Ожеговићем. До јаја ми је замисао да Ожеговић добија више шансу, али ми је још дојајније да се прода Филип Кааасалица, и да уместо њега ускочи неко од двојице прекобројних...
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/734087_466720680055500_1098107350_n.jpg
Kad se šeik smeje, svi se smeju.
За једног од најбогатијих људи на свету човек баш неће да потроши на зубара да му среди овај зуб што му фали....
Било би до јаја кад би уложио нешто у нас.... Ал' ко зна, можда нам и да неко милионче.... Не би ни долазио да нема неког интереса....
Не фали му зуб, само му велики размак између ова два. лоло
Кад би пљунуо к'о Газпром, не мора више.
Елем, универзал банка, јагодина, Спартак и Петковић повукли менице.
Ма може да нам да неког непотребног из Ситија. Балотелија, на пример.
Ма пола милиончета кад би пљунуо било би до јаја....
Је л' то добро што су повукли менице или није? Не знам, дудук сам....
добро је, то значи да немају више потраживања према нама. зврчке су неке ту, тешко да би тек тако повукли (сем ако џаја није добро загазио у причу па повукао он неке своје везе), или ћемо да им дајемо бодове, или ћемо да им дамо паре испод руке и они нама да дају бодове. вероватније ово друго.
Спартаку смо већ дали бодове брате Цоа, тако да се надам да је ово друго.... Јер у супротном нам одоше сви бодови....
http://www.youtube.com/watch?v=EsseNq2oXMw
Mnogo liči na jednog Naneta Ciganina iz Aleksinca, samo je ovaj Nane malo niži.
Каква Секуритатеа око њега....
Курац мој шејк.
Ево ко оће да дефинише:
Милкшејк - Шеик који се обогатио продајом млека а јок нафте
Ma oni su povukli menice trenutno, mogu opet da ih puste koliko sutra. Dok su menice puštene, račun je u blokadi i samim tim ne može da im se isplati dugovanje jer sponzori ne daju pare na blokiran račun. Dakle, potraživanje je samo odloženo, nije izbrisano.
A ako ne budemo poštovali dogovor o isplati opet, pustiće ponovo te menice, a u zavisnosti od toga da l' imamo love na računu skinuće nam pare ili opet blokirati račun.
KUSTA SKOLOVAO TOLIKO GLUMACA, A VI IPAK ANGAZOVALI NATURSCIKA
Bez zajebancije, kako to da bas Radeta iz Borce angazovaste? Mora da zna Dzaju licno, upoznali se u CZ i skontali se na prvu.
ТО БРЕ! ОВАЈ ШЕИК ЈЕ ПРАВА ЦИГАНШТУРА!
ИМАМО И ШЕЈКА ЦИГАНА. ООООО ЈЕБИ НЕ ВАДИ!
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/400102_10151396111597090_439885776_n.jpg
реално
Отпали Максимовић, Бабаљ, Асамоа,Мирић и Ненадић....
Овај последњи је реалан опција, Мирић ме је разочарао, по играма у Спартаку је био међу бољима у лиги. Максимовића нека продају, ионако је рупа, а што се тиче ове двојице, мислим да је грешка.. Асамоа је сјајно користио своје минуте, Бабаљ се очигледно није наметнуо, али овако остајемо са Мудринским, оним идиотом и Ожеговићем. До јаја ми је замисао да Ожеговић добија више шансу, али ми је још дојајније да се прода Филип Кааасалица, и да уместо њега ускочи неко од двојице прекобројних...
Реално, од ових горе само Асамоа вреди.
http://srbin.info/2013/01/princ-emirata-odlucio-ulagacu-u-zvezdu/
Šeik dreši kesu.. OPAAA!
Taman će da napravi "Zvezdani grad".