FK Crvena Zvezda

1. E ako ova utakmica gde je dao gol na 1:50 nije namestena, jebi mi sve.. Pa niko sa sajta ne bi promasio loptu onako...Inace, svidja mi se sto zna da sutne,zategne nogu, i gadja. Verovatno ima ispada kao i ovi nasi da je posalje na Autokomandu, ali gadja fino bogme...Jedino sto kod nas nece dobijati ove lopte u prazan prostor kroz sredinu....Po ovome sto sam video, decko razmislja sta ce da uradi sa loptom, ne puca napamet, ali opet, svedska liga je stvarno tuga....Nasa takodje, ali se nasi zabiju u odbranu, pa nece imati ovoliko prostora kad u Sveckoj..

2. E ako ova utakmica gde je dao gol na 1:50 nije namestena, jebi mi sve.. Pa niko sa sajta ne bi promasio loptu onako..

Ја бих вероватно закачио лопту и постигао аутогол. Шта ћеш, имам урођени голгетерски инстикт. :)))))))))))))))

3. Данас рођендан Ибрахиму Гају, једном од најјачих штопера у последњих десетак година.
    Ево његова најепскија слика
    https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/21897_491531427574425_1635074161_n.jpg

4. Џомба лиже јаја Ибрахима Гаја на на на на на на на на нааааааааа

5. Sabiše nas amaterli Salcburga, laganini.

Des Laziću lololo

6. ЏОМБА ЛИЖЕ ЈАЈА
    ИБРАХИМА ГАЈА!
    Срећан рођендан маћори!

7. Ео ме Лазићу :)

8. Realno si isti :)

Ima li prenosa sutra? Zna li iko?

9. http://i.imgur.com/kY7qRw7.png

Мајку им у пичку јебем јајарску, што бих их тукао због оваквих изјава о освајању титуле и "Звездином пролећу" које дају на свакој полусезони, а у том тренутку заостају минимум 5 бодова. Јуче изгубили 3:0 од аматера неких, а оће да освоје титулу. МОРЕ МРШ У ПИЧКУ МАТЕРИНУ БЕЗОБРАЗНУ

10. ŠES GODINA ČEKAM TO PROLEĆE JEBEMVAMMATER

11. Чекаћемо још дуго, не видим никакав бољитак.

12. На пролеће бодове почињемо да губимо тек ако видимо коло-два пред крај да нема ништа од титуле, па продамо то. Добијамо минимум 12 утакмица, пасте шта сам реко.

13. А гледај га "Све је лакше уз Делије". Па мајку ти јебем, јесу вас бодриле Делије у свакој јебеној утакмици па опет заостајете 6 бодова? Стварно вређање интелигенције.

14. А шта ћемо са овим појачањима?? Рачун у блокади ако до сутра не обезбеде паре, ништа од нових играча.

15. Ko da smo ih doveli puno

16. Ma doveli smo par igrača, al' ne pita čovek za njih, nego za pojačanja ;-))))))))))

17. :) Ma meni samo nije jasno čemu onaj crnja u napadu kad već imamo 3 napadača, a igramo sa 1 špicem... Jedino ako će ga prodaju na kraju godine, pošto je došao za dž. To je ok

18. Trebaju nam, vidiš da smo pobedili ŠahtjorA sa 0:0!

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.