FK Crvena Zvezda

1. Што се дресова тиче изгураћемо некако иако имамо само 3 целе гарнитуре гарнитуре, мало ће пара да се потроши на прашак, а од лета ћемо носити Пумине дресове. Биће јебено једино ако некоме поцепају дрес током утакмице, а нема резервног.:)))))))))))

Леђеин дрес не бих узео ни џабе да ми дају, али да је Адидасов, не би ми било жао да дам и 10 хиљада.

Неко рече за Микића да не може да потрчи. Па уморан је од припрема, ваљда ће до краја сезоне да се одмори. :))))))

YeahBatch
    Јагодина нас је већ усрала, и то на Маракани. Шта ће бити у Шумадији, не смем да замишљам.

Није Шумадија него Поморавље.

2. Raduje me mali Savicevic. Ostalo je sve isto. Kasalica degenerik, Milunovic kenjara, Lazovic 3 lose pa jednu dobru, Milijas standarda. Odbrana nam je nikad gora, ali nema veze, bar su dvojica mladih i ne pricaju o njima da su novi Vidici,tako da cu lakse da primim k' srcu kad oni ispadnu, a ne neki takav talenat ili iskusni stoper...Bice bolje, igrali su dobro na pripremama, mogu dosta bolje...

3. Очекивао сам климав старт. Сад, најважнија је победа. Овај мали Савићевић кад би био упола као његов презимењак Дејан, био би за наше услове бољи играч и од Лазара Марковића.

YeahBatch
    Исти курац.

Немо' ми вређаш завичај.

4. Čović održao konferenciu!!

5. Bio na vjestima.

6. Ma sve što piše na portalima.

7. Daj neki link od portala da pročitam.

8. O ovome sam ja pričao negde gore.
    http://www.mondo.rs/s280211/Sport/Fudbal/Covic_cinjenicama_sokirao_zvezdase.html
    E to hvala ti. Ja ovo našao na mondu.

9. Gledao sam samo drugo poluvreme, a sudeći prema vašim komentarima, i reporterovim oduševljavanjem igrom u tom drugom, jadnom poluvremenu, ne želim ni da zamišljam kakvo je prvo bilo.
    Ne znam da li je još neko primetio ali meni ova utakmica izgleda kao nameštena, isto kao pre neku godinu proiv Rada na Marakani...Ovi juče gube, a mole Boga da ne daju gol. Istrčavaju 1 na 1 na presmešnog Bajka i ne mogu da ga savladaju. Koliko je on smešan videlo se kod primljenog gola, gde mi je čim je onaj lik prošao po krilu bilo jasno da nema ništa od "sačuvavanja" mreže, da se tako neknjiževno izrazim.
    Još gore ako nije namešteno, a i jedni i drugi su toliko nesposobno da igraju kao da je namešteno...

10. Ако хоћемо поштено, ако победимо Рад у недељу, мислим да вероватно освајамо титулу. Ђурића ионако јуре да га ухапсе, тај је спреман и да преда Звезди титулу само да остане на слободи. Титулом би се мало замазале очи овим напаљеним клинцима на Северу да би били уверени како се Звезда враћа на стазе старе славе. Међутим са оваквом игром и оваквим тимом, ми не можемо ни јесен у Европи да дочекамо. Играчи су нам као по обичају уморни од припрема па се очекује да у априлу буду одморни и у топ форми. У овом тренутку је је од титуле важније да руководство успе да санира ову катастрофалну финансијску ситуацију јер Толе, колико год велики лопов био, а и држава нам толеришу неке ствари које УЕФА не би.

11. То са предајом титуле сам и ја причао прошле године па добисмо курац. Верујем да се то неће десити ни ове.

12. Ma nemam ja ništa protiv grobara, al stvarno pretjerano seru.

13. Чудно ми је како Весић прво направи буру у једном клубу, па онда Ћоки долази да смирује страсти.... Само да не сјебе фудбалски клуб....
    И која ставка у закону спречава да се кривично гоне Лукић, Топлица, Ивић и екипа због проневере или тако неког курца-палца? Говно из Сопота је дуплирало јебени дуг и немогуће је да не може да одговара због тога....

14. Лукић смрадина, све време је причао како се дугови враћају, а у ствари само су расли вртоглаво. Лепо да се сва говна похапсе и натерају да врате паре. Откуд то да штоперице коштају 250 сома евра? Откуд секретарицама премије? Море сви у затвор па на стрељање!

15. http://www.pravda.rs/wp-content/uploads/2011/01/vladan-lukic2-vmarkovic.jpg
    Шта се буните? Могао сам три пута да га увећам....

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.