FK Crvena Zvezda

1. Чудно ми је како Весић прво направи буру у једном клубу, па онда Ћоки долази да смирује страсти.... Само да не сјебе фудбалски клуб....
    И која ставка у закону спречава да се кривично гоне Лукић, Топлица, Ивић и екипа због проневере или тако неког курца-палца? Говно из Сопота је дуплирало јебени дуг и немогуће је да не може да одговара због тога....

Nije, to govno nije vraćalo prethodne dugove, i srazmerno raslo...ako se ne bude ništa vraćalo (bez novih zaduživanja), za 5 god. dug može biti 120 000 000 evra!
    Moram da branim govno, poklonio mi Zvezdin dres! lolololo (ne on direktno, ali od njega sam dobio)

2. Брате.... Давао је премије секретарицама....

3. То ако добро пуше...

4. Брате.... Давао је премије секретарицама....

Znaš li kako su odrađivale te sekretarice...ajd se ti postavi na njihovo mesto...?! lolololo
    P.S. Ložim te jeste lopovčina, iskreno, da mi je dao još šurnaest dresova, opet bih rekao da je lopovčina...sad kad bi spakovao kopačke i štucne, pa i da razmislim...

5. Хехехе, Дионизио, а кад би ти спаковао секретарицу? :)

6. Хехехе, Дионизио, а кад би ти спаковао секретарицу? :)

Bačje, zar joj nije dovoljna premija da je ja marnem gde joj je najdraže... :)
    Ne bi ta tražila povišicu...nego šta zna Lukić, ne zna ni da se orjentiše....

7. YeahBatch

То ако добро пуше...

Onda su imale topli obrok, šta će im i premije?

8. хахахах топли оброк хахаха

9. ја се стидим што сам тог лукића подржавао, нисам знао да је говедар толики.
    волим што се вратио џаја, ал' је и ћорави у праву, џаја би све старим начинима и на своје име да заврши, а то неће ићи уопште.

10. Ne znam šta da pišem o toj temi, nisam pametan, a nisam ni upućen, ali mi je zato tvrd i ukrućen.

11. Bio sam na utakmici juče i onda sam otišao da se napijem da zaboravim sve što sam video. Žao mi je što su moji, a ne deca nekog mog neprijatelja.

12. Видех да Савићевиу нуде нови уговор. Једина светла тачка синоћ. Причао сам још после летњих припрема да он треба да игра, неко ме намаза говнима овде због тога.

Што се тиче финансија, све редовно, стање за плакање. Рано је да се размишља о лету, не знамо да л' ћемо да постојимо до тад. Али, ако узмемо титулу, што је веома реално, како год играли, и неким случајем упаднемо у ЛЕ, или дај боже у ЛШ (јесам мало направио СФ сценарио, ал јебига :) ), огроман прилив новца ће да буде. Што од ових сад спонзора, што од доласка нових, тв права, уефе и скока цена играчима. Било би добро да претекнемо до јануара, макар и овако на испарењима, а уз јесен у Европи, шансе за опоравак су много веће. Сад, јесте далеко и слабо оствариво све то, ал јебига, ја да сам се водио разумом и реалношћу, не бих ни навијао за Звезду. :)

13. Znaš da ne možemo dobiti evropsku licencu ako račun bude blokiran jer UEFA ne želi da klub bankrotira jer se pojebe ceo grupni sistem? Treba mi Lazovića da prodamo za 9-10 milki i da se malo izvučemo od govana. Koliko god on bio dobar taj novac bi nam mnogo olakšao stvari.

14. Treba mi Lazovića da prodamo za 9-10 milki

хахахахах ШТА?! Ко ће да да те паре?

15. Неће рачун да буде блокиран. :)
    За Лазовића је требало летос да узмемо она 4 милиона, сад на лето 2,5 ако извучемо, да певамо. И за Мићка 2 и за Филипа Јанковића 500.000, само да их поскидамо са платог списка. Чаву да умотамо у сто иљада евра и да га дамо некоме, Борцу нпр. и решени проблеми.

16. Ако и два извучемо за Лазовића то ће бити невероватан успех.

17. Чаву да умотамо у сто иљада евра и да га дамо некоме, Борцу нпр. и решени проблеми.

Gde?! Čavu u obor ne bi primili...a sećam se njegove prve izjave kad je došao, kaže ja sam paker igrač, takvih je sve manje na svetu...
    Za Lazovića da uzmemo 3 miliona, objektivno možemo, za Mićka ako dobijemo 2, u dupe sebe da šutiramo od sreće...Milivojevića možemo Rusima da uvaljamo...samo što pričamo o prodaji?! Tek je počela polusezona...nego jel neko gledao Daudu kako igra?! Kalmar znam kao ekipu, ali nikad nisam ni pomišljao da ih gledam...

хахахахах ШТА?! Ко ће да да те паре?

INTER! Mamu mu jebem, kad je mogao da da 15 miliona za Kovačića, ili 12 za Livaju (Hrvate, jebo ih ćaća), može da da za Lazović 10 miliona napuši mi se kare...Inter postade starački dom, Roki, Stanko, Zaneti, Milito više nije mlad...a zato dovedu i klince od po 16 - 17 god. koji nisu šutnuli mačku s praga...
    Sve propast...

18. NTER! Mamu mu jebem, kad je mogao da da 15 miliona za Kovačića, ili 12 za Livaju (Hrvate, jebo ih ćaća), može da da za Lazović 10 miliona napuši mi se kare...

Анжи, ПСЖ, Малага, Челси, Манчестер Сити. лоло

19. Arapi, oni nek ga nose.

20. Нико није толико глуп.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.