FK Crvena Zvezda

1. Jadno... Ne znam sta drugo da kazem...

2. како би јебо мајку свима у клубу од џајића до чистачице, ПИЧКА ИМ МАТЕРИНА НЕНОРМАЛНА БРЕ

3. Звездино пролеће.... АААААААААА.... Је л' то баш сваки јебени пут морају да помену пред почетак сваке полусезоне....

4. Угасити клуб и готово,ово је већ превршило сваку меру.

5. AHAHAHAHAHAHAHA
    Komšije, nemojte da se ljutite, al ovo je smešno koliko je i žalosno.

6. U NAMA JEEEESEN JE, MADA KAŽU SVI DA SAD JE PROLEEĆEEEE

7. Ja sam zadovoljan osvojenim bodom, moglo je i gore da bude! Katstrofa je da ce nam tuzni Partizan otici 10 bodova na kraju prvenstva, jer smo mi tuzniji...Realno bi trebalo otpustiti 70 posto ekipe, i ubaciti klince, isto bi bilo u vrhu tabele... Kasalicu bih zakopao zivog, mamu mu jebem seljacku onu da mu jebe. Samo pada govnar, simulira, kao on je igracina,jebem li ti sve zivo i mrtvo, govno malo....

8. Kasalicu bih zakopao zivog, mamu mu jebem seljacku onu da mu jebe. Samo pada govnar, simulira, kao on je igracina,jebem li ti sve zivo i mrtvo, govno malo....

I mi imamo našeg Šćepovića lololo

9. Scepovic je za ovog smrada Bog fudbala...Samo brzinu ima peder, dabogda ga pokupio neko na pesackom, da ostane hendikepiran, da vidim kako ce da trci onda raspalo govno...

10. prolece je prolece je, u meni zima...
    http://www.youtube.com/watch?v=RLDoT09C63E
    jos ja budala odigram iz x na zvezdu.pa sta mi bi jebote.

11. Касалица.... Јеботе, требали смо да га наплатимо Слободи јер су нам увалили кварну робу.... Говорио сам то још и прошле сезоне - човек је балванчина.... Нека да и 50 голова на дербијима, џабе кад је на осталим утакмицама рупетина....

12. Dobro je da ih nije usrao gol u 90., samo bi nam dali laznu nadu. Ovako znamo da je gotovo. Izbaciti govna, uigrati ove strance da vidimo da li valjaju, Savicevic da pocinje svaku,ubaciti jos nekog klinca,gurati na Lazovica da mu koliko toliko odrzimo cenu, i to je to...

13. Majko mila ono je užas. Kako smo primili gol (gledao sam u kladionici) još sam i pljunuo kafom lika, zagrcnuo sam se, jbg, sreća pa ga ne znam, ko ga jebe... :) Al nisam namerno jebiga.
    Verujte mi na reč, da odem u šumu, na neku planinčugu da treniram 6 meseci, bio bih bolji od pola Zvezdine prve postave. Toliko mozga imam, a i skoro sam prestao da treniram, pa oni ne znaju osnovne stvari. Meni nije jasno. Rad da je pametan bio, a mogao je biti da je hteo, on bi kidisao poslednjih deset minuta i pobedio. Jedina svetla stvar što sam pogodio tačan rezultat 1:1, al mi ne vredi, omašio sam nešto drugo. Svaku utakmicu ću da igram da primamo gol, jebeš mi sve. Pa Bajković je bolji štoper od našeg "štoperskog tandema". Stavi Crnogorca, i Maksimovića, pa njih dvojica pijanih su bolji od ove naše bede. Kasalica je odigrao partiju života, izgledalo je da se rastavlja sa životom, kako je crkao, ne može da diše, a ništa nije uradio. Lazovića ako uspeju džabe da uvaljaju nekom samo da ga ne gledam. Jedino su Petković i Milivojević malo nešto radili. Petković je budala, on igra kad hoće da igra, kad mu se digne đoka. Sve u svemu napuše mi se kurca redom svi iz prve postave. Janković viče polako polako u 85. minutu?!??!?!!!? Gde polako rođače?! Džajić da siđe da igra bolje bi igrao. I Čović bi bolje igrao od njih dete im jebem. Toliko.

14. Да цитирам ЈеахБазцх-а од пре пар месеци

ЈЕ-БИ ЗВЕ-ЗДО
    ГЛУПЕ ЦИГАНЕ

15. Kolko je nama šuplja odbrana to je strašno.
    Treba Sale da vrati Jovanovića u tim što pre, ovo ni našta dobro neće da izađe

16. Него шта него нас јебу... Ово што причају последњих пет година је обично вређање интелигенције.

17. Ma ajde,još zamalo da me ubede da su nešto i radili na pripremama,kad ono kurac

18. Урадили су нешто на припремама, успели су да изгубе 3:0 од аустријског трећелигаша.

19. i to što kažeš