Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Za poraz 2:0 od Spartaka i to na početku sezone ne važe nikakvi izgovori i to zna svaki normalan Delija..
E, to je to. Nema izgovora! Sami smo krivi što smo primili oba gola, aj sudija što nije video prvi, manje-više, ali svako iole normalan zna da se ne treba onako igrati pred sopstvenim golom. Sami smo krivi što se živi zid raspao na dve strane. Sami smo krivi što nijednu jebenu loptu nismo uspeli da uvalimo njima u gol.
Govnarčiću, ispari...
Е овако, ово је прва и последња опомена:
За провоцирање на туђој теми (теми противничког клуба) дајем банове без опомене. Сви на своје теме!
Ако неко буде прекришио правило, слободно јавите на пвт.
Вербални, ти имаш ту част да будеш само опоменут.
Nadam se samo da će da se trgnu malo, pa da protivu Rena odigraju kako valja. Možda ovaj poraz i donese nešto dobro, prvo je kolo, za prvenstvo ima vremena.
Stvarno ti nije fazon.. Još me zove ''sine''...
Peki hvala u svakom slučaju , ja sam došao samo da diskutujem a ne da vređam jer mi je to bolesno , moju poruku su trebali da shvate realno kao Dukka na primer jer ona i jeste realna i tako bi govorio svaki normalan delija..
I po meni je ovo veća uvreda..
Aj lepo imaš svoju temu, i onako tamo samo vodite razgovore o Zvezdi.
Zasto bi ovo bila tema na kojoj postuju samo navijaci Zvezde? Da bi se vodila kvalitetna diskusija, treba cuti misljenja ljudi koji navijaju i za druge klubove. Sto se tice ove utakmice, ovo je realan rezultat, Zvezda je igrala ocajno.
Ja sam bre mislio da će Kovačević da bude malo bolji... Iskusniji je i to. Al lik je i u prvoj tekmi protiv Venspilsa igrao slabije, evo i sad se nije video, zanemarimo penal. Ja sam očekicao da bude bolji, i jeste bolji od 95 posto zvezdinih igrača trenutno, to je sigurno!
Evo ima i Prosinečkovog intervjua, ko oće..
http://www.mondo.rs/s214704/Sport/Fudbal/Prosinecki-_Mozemo_mnogo_bolje.html
Ma Murinjo, uvek može bolje, šta drugo očekivati da će reći. Moja poslednja definicija je bila o tom 'selektorskom optimizmu', ali je izbrisah, nešto mi se nije svidela.
Ja ne mislim da trebamo da očajavamo. Nije ovo pokazatelj našeg kvaliteta, a nije ni ona sedmica. Mi smo ove godine solidni, ne mere se posle 3 meča ništa reći, bolji nego prošle, ali za našu ligu smo veoma dobri. Pitanje je veliko za Evropu, ali sa Partizanom ćemo biti rame uz rame, zasigurno... Sad, možda i ja jedem govna i nisam u pravu, zajebo sam se i za ovu tekmu pa se nikad ne zna, ali mislim da smo sasvim solidni, neka zlatna sredina.
Јебемо. Сад сам са текме, мртав уморан. Очајно су играли и заслужено изгубили. У неком 30. минуту сам престао да гледам. Нема шта да се види. А сад се само надам да ћемо имати против Рена неки добар резултат, што је после овакве игре тешко очекивати.
Kol'ko vas je bilo Buksna?
Koji je bio rezultat, Buksna?
Делија све укупно, или моја екипа?
Zna Murinjo! Немој и ти да ми стајеш на муку!
Sve ukupno naših navijača. Ne verujem novinama. Ja danas radio, nisam imao šanse da stignem na vreme.
Ау па подоста. Нема трика да знам тачно. Ни отприлике. :) Сморио сам се до јаја. Убише нас. Мотам буксне и само чујем како пречке пуцају. А у пичку материну..
Незванично сазнајем да је Лукић поднео оставку.
Jebote, nisi mislio da je neki trip? :)
Ja odoh u četvrtak, valjda ćemo popraviti igru, ne želim više da se nerviram majkuimnjihovuneodgovornu.
http://sportservis.name/wsw/index.php?p=71&ni=25463 ево и извора, сад говно неће оставити фотељу али ајде да вјерујемо