FK Crvena Zvezda

1. Uuuuuuuuuu, neočekivano

2. Nije podneo, ponudio je ostavku. Ne verujem da će je prihvatiti ni uprava, ni navijači.

3. Језиви за управу не знам, али она не игра неку огромну улогу ко прије. Сад навијачи одлучују. А људи све више и више причају о одласку тако да...

4. A, ako ode, koga bi trebalo dovesti?

5. Језиви не знам. Сви говоре Џају али он и његови су лоповлук као и Лукић. Они из Гаспрома су добро решење али је глупо да странац води клуб.
    Ја имам предлог. ДУЛЕ САВИЋ !!!!!

6. Dule je odavno u politici... Pojma nem

7. Idemo fuzija Vojvodina i Zvezda, mozda uspete! xaaxa!

8. Ne bih imao ništa protiv da dođe neki Rus. Od naših bi možda valjao Jugović.

9. janjicalcz

Idemo fuzija Vojvodina i Zvezda, mozda uspete! xaaxa!

Imaš svoju temu... Nijedan Delija nije došo kod vas da sere, tako da, iskuliraj!

10. Добар је Југовић. Било би добро да су руси на челу а Југовић ради за њих

11. Jezivi, malo onih koji su bili gospoda su to i ostali. Evo ti, Prosinečki je jedan od njih, Džaja i Piksi jesu legdende, ali su sada jure pare ko kurva karu, tako da...

12. To je istina, Murinjo. Ali kapiram da se može naći neko dobro rešenje. Za Džajića ne znam šta da kažem. Koliko sam ukapirao, njega niko od bivših igrača nije optužio ni po kom osnovu. On mi je i dalje do jaja lik, samo što zbog tog problema s državom od njega nema ništa.

13. Džaja bi pre umro, nego da se posle svega vrati u klub. Ko god da dođe, pare će uvek završavati gde i do sad, tako da je svejedno...

14. Dan Tana nam je onako najpogodniji.

15. Katastrofa. A golman... A odbrana...
    Oj žalosti, oj tugo...

16. Игра срање, сви срање.

17. Pošto sam se ja na ovoj temi malopre oko rezultata izblamirao, i dokaza da ne znam, moguće da se u pravu za Džaju... Ali, gde ima dima, ima i vatre, nisam siguran da je 100 posto čis..

18. Što se uprave tiče, iako deluje kao da ga je vreme pregazilo, voleo bih da vidim opet Džaju. Ne verujem da je radio ono za šta ga optužuju, a način na koji je vođen proces protiv njega samo potvrđuje to da je neko želeo da ga skloni vanrednim putem.

Ne mogu da prihvatim da je predsednik Zvezde lik koji, ošišan na keca, u duksu sa kapuljačom ide okolo i priča kako je vozio lambordžini pre 20 godina. Da, doveo je Gasprom, "sredio" dugovanja, ali istovremeno zaratio sa svima živima, atmosfera oko i unutar kluba je nikad gora, da ne spominjem onu ljigu Adžića koji mrtav ladan prima platu za posao koji obavlja Rambo Petković.

Inače, ne mogu da ne prokomentarišem da je Spartak dao dva gola na identičan način kao Partizan prošle sezone u Subotici. Iz pogrešno dosuđenog penala i iz slobodnjaka kod kojeg nije postojao prekršaj. Samo toliko.