FK Crvena Zvezda

1. И нема везе што Звезда нема везеее!!!
    Гробари имате своју тему па тамо коментаришите,прави гробари не коментаришу наше теме,само искомлексирани то раде!
    Јел идете на Звезда - Рен?
    Како те се враћали из Суботице,ја хтео да идем ал воз последњи у 17 био из Суботице...

2. Е овако, ово је прва и последња опомена:

За провоцирање на туђој теми (теми противничког клуба) дајем банове без опомене. Сви на своје теме!

Ако неко буде прекришио правило, слободно јавите на пвт.

janjicalcz

Idemo fuzija Vojvodina i Zvezda, mozda uspete! xaaxa!

3. Нажалост не идем против рена, јбг немам превоз назад. Ко је од вас све био на утакмици?? Буксна је 100% био, осетио сам. лол

4. Jutarnje.
    http://www.mondo.rs/s214735/Sport/Fudbal/MONDO-_Vruca_noc_u_Crvenoj_zvezdi.html

Da je para...
    http://www.mondo.rs/s214730/Sport/Ostali_sportovi/Hiljade_Delija_pred_blagajnom_Marakane.html

Biševac za Novosti

Mnogo puta ste slušali: Bog na nebu, igrači Zvezde na terenu?

- Zvezda ne bi smela, ni po koju cenu, da napadne. Zašto to kažem? Renovi momci ne vole kada ih neko čeka, nestrpljivi su, počinju da gube konce... O tome bi vredelo da se misli u Zvezdinom timu. Još nešto: stiče se utisak da je Ren pun samopouzdanja, ne bi me iznenadilo i da potceni Beograđane, a ukoliko se to desi... Navijam da se desi. Kazna je obavezni pratila

http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:341582-Bisevac-Zvezda-ne-sme-da-napadne-Ren

5. Hahhaha najjače: ''Baci sisu da se igramo!''

6. Баци сису да се играмо, играмооооооо

7. Ви који сте били на утакмици, да ли сте сконтали да је пре почетка меча био окачен транспарент Суботица и да су га 15 мин пре почетка неки ликови скинули?? То мора да је зато што нема основана група Делије Суботица....

8. Jebem ti zivot! Morao sam da uzmem kartu za istok. Je li neko odavde uspeo da nabavi za sever?

9. Ja imam sezonsku boli me kurac :)...a ortaci su bili jutros u 8 otišli i nisu uspeli za sever da uzmu...I istok je rasprodat!!!

10. Bole te kurci. Dobro je samo kad sam uopste uzo kartu. Sreca pa je sektor blize severu.

11. Pa možeš da preskočiš na sever ako oćeš ili pitaj da ti otvore kapiju gore,to stalno rade...

12. Па против Вентспилиса су прекакали, ко и на свакој :)

13. "Ja sam u fudbalu zbog Spartaka i pokušavam da budem neutralan'', kaže Tole. Izjava 30. aprila. Bar se trudi covek :D

14. Sjajno navijanje u Subotici. Jutros kad sam se vracao sa zurke u 6 sati, sreo sam ortaka kako ide po kartu za Ren. Jeste li culi da se ne prodaju vise sezonske za sever!!??

15. UEFA nalaze da se da odredjen broj karata u dnevnu prodaju, pa zato nema vise sezonskih za sever. Milslim da je to privremeno samo.

16. Da nastaviće se prodaja posle meča...

17. nece da posalje post, pa nece. Sta se desava sa Vesovicem?

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.