Ja to iz dobre namere, moj Šalabe, da se bre ne nervirate jedne godine, da ne trošite živce, ali ne može bvdlga pa to ti je. Mora :)
Kao kuća. Može i unekoj kombinaciji da se odigra 1X :)
BARI.
Odlaze se zbog Bregovica, OPA!!!! Znaci nema kiksa prvo kolo... :) Sa dva pojacanja dobra, ja cu biti zadovoljan, sa 3 prezadovoljan! Slavisa ce sve to lepo da ukomponuje!
Ja samo znam da ćemo vidjeti proljeće u Evropi.
Na vremenskoj prognozi.
Onda drugo kolo. U principu već krajem septembra ćete izgoreti skroz na skroz. Nakon toga ide bežanje igrača iz kluba, pa nova pojačanja na zimu i onda čuveno proleće, kantanje na Derbiju i opet isto sve u ovo vreme sledeće godine :=)
Ne bih se kladio, cuveno Zvezdino prolece ceka da proradi!!! Uostalom, niste vi toliko jaki koliko mislite, a i ispadose vam dva kluba, tako da ce biti zanimljivo... :)
Idem ja u Ivanjicu, a nisu ispušili prvenstvenu utakmicu nikad kad sam ja bio. Jedino x dođe
Znači, ulažem i gaće na iks.
Reko Anđus da osvajamo titulu ove godine, tako da se ja ne brinem
I dalje se palite na te priče. Lukićeva saopštenja još žive u vama.
Ко каже да нећемо да имамо тим. Стојановић је обећао да ће сваку утакмицу да почне са 11 играча на терену. :)))))))
Na vremenskoj prognozi.
Дај, Боже, да дочекамо јесен у Европи већ једном.
Мада... Не волим јесен, не волим када лишће златно...
Dobar plan :)
ZOVITE BVDLGU DA IGRA :)
Evo Bolt najavio brži fudbal lolo
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/milijas-hitrija-i-efikasnija-zvezda-135393.html
Носи ветааааааааааар
носи лишће опалоооооооо
од тебе ми ништа није
осталоооооооо
klub sa tolikim dugovanjima bi se u nekoj normalnoj drzavi brinuo da ih ne izbace iz lige,a ne da razmislja da se jos igra po evropi.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=07&dd=01&nav_id=728184
Nek bude upola kao Milenko Aćimović i ja ću biti zadovoljan...
Miliaš prešo na ultra light cigare, sad ima da išprinta svaku kontru bez da se zakašlje.
Звезда није победила у првом колу дваес година, неће ни ове године. Кућу и имање на икс против Јавора.