Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Звезда није победила у првом колу дваес година, неће ни ове године. Кућу и имање на икс против Јавора.
Ja to iz dobre namere, moj Šalabe, da se bre ne nervirate jedne godine, da ne trošite živce, ali ne može bvdlga pa to ti je. Mora :)
Kao kuća. Može i unekoj kombinaciji da se odigra 1X :)
BARI.
Odlaze se zbog Bregovica, OPA!!!! Znaci nema kiksa prvo kolo... :) Sa dva pojacanja dobra, ja cu biti zadovoljan, sa 3 prezadovoljan! Slavisa ce sve to lepo da ukomponuje!
Ja samo znam da ćemo vidjeti proljeće u Evropi.
Na vremenskoj prognozi.
Onda drugo kolo. U principu već krajem septembra ćete izgoreti skroz na skroz. Nakon toga ide bežanje igrača iz kluba, pa nova pojačanja na zimu i onda čuveno proleće, kantanje na Derbiju i opet isto sve u ovo vreme sledeće godine :=)
Ne bih se kladio, cuveno Zvezdino prolece ceka da proradi!!! Uostalom, niste vi toliko jaki koliko mislite, a i ispadose vam dva kluba, tako da ce biti zanimljivo... :)
Idem ja u Ivanjicu, a nisu ispušili prvenstvenu utakmicu nikad kad sam ja bio. Jedino x dođe
Znači, ulažem i gaće na iks.
Reko Anđus da osvajamo titulu ove godine, tako da se ja ne brinem
I dalje se palite na te priče. Lukićeva saopštenja još žive u vama.
lololo koji ste vi carevi. Ladno se opet tripujete da ćete imati tim.
Ко каже да нећемо да имамо тим. Стојановић је обећао да ће сваку утакмицу да почне са 11 играча на терену. :)))))))
Ja samo znam da ćemo vidjeti proljeće u Evropi.
Na vremenskoj prognozi.
Дај, Боже, да дочекамо јесен у Европи већ једном.
Мада... Не волим јесен, не волим када лишће златно...
Dobar plan :)
ZOVITE BVDLGU DA IGRA :)
Evo Bolt najavio brži fudbal lolo
http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/milijas-hitrija-i-efikasnija-zvezda-135393.html
Носи ветааааааааааар
носи лишће опалоооооооо
од тебе ми ништа није
осталоооооооо
klub sa tolikim dugovanjima bi se u nekoj normalnoj drzavi brinuo da ih ne izbace iz lige,a ne da razmislja da se jos igra po evropi.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=07&dd=01&nav_id=728184
Nek bude upola kao Milenko Aćimović i ja ću biti zadovoljan...
Miliaš prešo na ultra light cigare, sad ima da išprinta svaku kontru bez da se zakašlje.