FK Crvena Zvezda

1. Оставите човека на миру. Омогућимо му да буде једини слободни музејски експонат испраног гробарског мозга.

2. Koa ja sam ja ložana, sad tripujem da će ovaj Stojanović da napravi nešto.

+1111111111

3. Ajmo peticiju da vrate Sanibala Orahovca, vako više ne ide

4. Omega leeee, ceka se alfa ale aleeee!
    Nemam pojma, tuzni smo, ali se nadam i dalje...Mali Mihajlovic iz godine u godinu na pripremam razbija. Ovaj pusta Rakica umesto Daude, pa mater ti Boziju, bolje bi ti bilo da je to zato sto je ovaj kasnio. Inace, ako dodje el maestro Ninkovic, a Milijas ostane, i dovedemo ovog Kovacevica, imacemo dobru sredinu za nasu ligu, bez preterivanja. Dauda u napad, i ako stvarno dovedu onog Pecnika sto se nudi (na menadzeru ga dovodio stalno, ocene ima jebe mamu :D ), na drugoj strani neka Milunovic i Mihajlovic dele minutazu, Kasalicu prodamo i to je to! Samo odbranu da sredmo, ali tu je Bajko madjija sa sve pundjom, tako da ne brinem! Ima dosta sprdnje u ovome sto sam napisao, ali sam i ozbiljan sto se tice nekih stvari. Stoper dobar pod hitno da se dovede, a za ostalo cemo se snaci... ALE ALEEEEEE !!!

EDIT: Baj d vej, ako stvarno Milivojevica prodaju za 3.5 milke, treba da pevamo. Stojicu ide 25 %, to mu dodje izmedju 800 i 900 hiljada, racunaj da na jos neka govna ode pola miliona, plus jos negde 100-200 hiljada, i ostane nam 2 milke, i neko ce ukrasti ili naplatiti pola milke, to je 1.5 milin! MILINA! :)))

5. ali tu je Bajko madjija sa sve pundjom

БАЈКО ПУМА! :))))))))

6. Мука ми од вести о Звезди пред сваку сезону.

7. Čini mi se dobar onaj Slovenac, ne trener , igrač.

8. Избацио голом Русију у баражу за свецко.

9. Колико год ово говнаво звучало, и тренер, и играчи из бродарца, и брукање... ја вјерујем да ће ово бити најбоља сезона до сада.

10. Ćokula, prešaltaj se stotinjak stranica nazad, sigurno si reko isto.

11. Колико год ово говнаво звучало, и тренер, и играчи из бродарца, и брукање... ја вјерујем да ће ово бити најбоља сезона до сада.

Ne transferiši.

12. Ovaj Pecnik je ja bi' reko' dobro pojacanje. Stvarno je bio bag u menadzeru! :D Ode mali Kovacevic u Tuluz, nasi se prenemagali, i sad kad ode Milivojevic, ostajemo bez zadnjeg veznog. Mijailovic otisao u Kajzeri, dobili smo pola milke... Pominje se onaj Stevanovic iz Sevilje, bilo bi lepo kada bi dosao, onda bismo u potpunosti nadam se izbacili Kasalicu i Milunovica.... Trebaju nam stoper (po mogucstvu da zna da prebaci njivu) i zadnji vezni (po mogucstvu da zna da je preore)... Jos uvek ovo moze da bude solidan tim, sa 2 dobra pojacanja, i da bude egal u borbi za titulu. Bar svi znaju kakva je situacija, nema kenkanja zasto kasne plate i ostalih sranja. Igraj i jedi suva 'leba, i pogini za grb!!!!!! ALEEEE

EDIT: http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2013&mm=07&dd=02&nav_id=728386 E jebem im sve ako ode Bajko! Znaci stvarno. Pa od onih mamlaza niko ne zna da stoji na golu, ovaj je bar kao pojava zanimljiv!!!

13. Šta je sa Ninkovićem? Prenemaganje traje i dalje?

14. A brate, nije prenemaganje. Lik je lepo rekao, ako napravite dobar tim, doci cu. Sto bi se zajebavao ovde, kad moze da ode negde i da igra za kes. Realno, sad ce dobiti neki kes od Mijailovica i Milivojevica, neka ostave milku za neka pojacanja, mora nesto da se ulozi, a ostatak neka ide na dugove. Ja kapiram da Ninkovic ima jos bar 2-3 ponude, ali ceka da vidi rasplet, sta ce Zvezda uraditi, da li ce moci da uzme titulu i da nas ne nabuse u Jevropi.

15. lololo koji ste vi carevi. Ladno se opet tripujete da ćete imati tim.

16. Оптимисти...

17. Lepo je to. Podseća na ono kada si klinac i kada si pun nekog elana, entuzijazma i tako toga. Sve do prvog kola u Ivanjici lololo

18. lololo koji ste vi carevi. Ladno se opet tripujete da ćete imati tim.

Ma titula je naša, vidi se da nemaš pojma.

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.