FK Crvena Zvezda

1. Nije to onaj Kovačević, ovaj je klinac.

ИДИ БРЕ! Ал сам се исцимао! Нисам пратио, џабе се нервирам..тј џабе ћу се нервирати..

2. Овај Младеновић боље да не прелази центар. Кад он да гол, ми изгубимо. Исто као и против Бордоа.

3. stevan zeli da se polemisanje o sportu izbaci sa tema koje sluze za polemisanje o sportu. i sta vam tu nije jasno?

4. Jbt na vukajliji zadnjih dana vise potencijalnih pegli nego sto je bilo od osnivanja..

Да то прасе са твог аватара има налог на Вуки било би их још више.

5. ИДИ БРЕ! Ал сам се исцимао! Нисам пратио, џабе се нервирам..тј џабе ћу се нервирати..

Rekao bih da ovaj valja nečemu (u odnosu na ostale glave koje defiluju proteklih godina), bar trči k'o nenormalan.

6. polemisanje o sportu

ЕЛ ОУ ЕЛ

Псето, не видим да сам тебе лично тужио модовима, штавише, за вређање сам пријавио једино себе. Наравно да немамо ништа да разјашњавамо, дотерали сте ме дотле да сам пожелео да вас испсујем, па сам то и урадио. Глупо је крити емоције и задржавати све у себи. Ако си којим случајем желео неку шорку, не знам, ено питај Боксера, он делује расположено.

7. tevan zeli da se polemisanje o sportu izbaci sa tema koje sluze za polemisanje o sportu. i sta vam tu nije jasno?

Полемисање о спорту?
    Ја овде нисам видео ни с од спорта. Само препуцавање.

8. Псето

Sada se valjda meni obraćaš.

не видим да сам тебе лично тужио модовима, штавише, за вређање сам пријавио једино себе.

Za prijave me zabole kurac.

емоције

jes ti gej?

Наравно да немамо ништа да разјашњавамо,

Tako sam i mislio.

9. ja mislim da bi pseto razbio stevana 1na1. em je stariji, boli ga za prijave znaci ima muda a i nije tuzibaba ko stevan. a i emocije su mu totalno gej

10. I to je bilo jako neophodno napisati na ovoj temi?

11. ti mislis da je steva jaci?

12. Za prijave me zabole kurac.

то ти је одговор на ово, геније: ti ces nekoga da ranis govnima? hoces. ali na internetu. pa posle 5 postova "nemojte vise trazicu ban kme kme".

jes ti gej?

што питаш, треба ти курчине? средићемо нешто...

Tako sam i mislio.

http://up-ship.com/blog/wp-content/uploads/2012/03/badass-meme.gif

и као, није интернет хулиган... хахахахах.

13. јеботе, сад сам схватио да је све ово почело у ствари онда кад сам му рекао да му није духовито оно спемовање по теми... дирно сам га у хумор, зато је он одма овде скочио за врат, лолек. да сам којим случајем рекао и да је лош аутор, контам да би ме већ тражио по граду.

14. Spemuješ temu Stevane, nemoj te prijavim sad.

15. И требало би да добијем бан заједно са свима вама.

16. Sada si se iskurcio da izgledas kao da imas muda pred svima pa cu te iskulirati.

17. AJ PUŠITE KURAC SVI, NE MOŽE SE NIŠTA SAZNATI O KLUBU I POJAČANJIMA KOLIKO SMARATE.
    DOSTA JEBOTE.

18. Ja ne znam stvarno šta vam je lolo

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.