Smara me magarac, uopste ne znam u kom je fazonu...i ne znam zasto se non stop nastavlja na temi kada sam mu rekao da mi se obrati putem pvt-a ako zeli da kaze jos nesto.
Sramota me je sto sam sebi dozvolio ovo "raspravljanje" na netu a videh da neko gore napisa da je mladji od mene pa je samim tim sramota jos veca.
AJ PUŠITE KURAC SVI, NE MOŽE SE NIŠTA SAZNATI O KLUBU I POJAČANJIMA KOLIKO SMARATE.
DOSTA JEBOTE.
U pravu si Kapun. Mene je smorilo i vise nego tebe jer ne vodi nicemu.
STEVANE sve sto sam imao rekao sam ti i prekidam dalju raspravu i nadam se da ces i ti mene zaobici.
Obaveštenje:
fanovi Titovih blizanaca imaju temu za međusobna prepucavanja, koja je otvorena iz prostog razloga da se fanovi oba klua ne bi prepucavali na temama vezanim za njihove klubove. Nastavak spemovanja kako na ovoj, tako i na temi suparničkog kluba će doneti 3 dana bana, a dolasci sa duplih i nastavljanje pos starom će duplirati ban svaki put.
Šta se smatra pod spemom teme? U prvom postu ne piše ništa. Piše da je tema napravljena zbog diskusije o klubu. I prepucavanje je diskusija. Naravno, pretjerivanje se treba kažnjavati, ali trenutno nema nekih novosti, jer je pauza između sezona, pa bi tema bila mrtva, a malo prepucavanja ne škodi. Ili ne?
Кога мрзи да чита цео интервју (ја вам препоручујем цео), ево једног дела због кога сам остао без текста.
"Ако не узмем титулу стоји да сам слободан, с тим да ћу ја да вратим то што ми је Звезда дала за ову годину. То ћу да чисто не буду неке приче: ево дошао је због тога... С моје стране, ја сам дошао бесплатно за ову годину уколико не узмемо титулу. То нема у уговору, али ако до тога дође, то нећу вратити Звезди, него ћу вероватно вратити саиграчима уколико не буду примали плате. То сам рекао и Николи Дамјанцу, да нећу да људи мисле да сам дошао овде због пара. Највише бих волео, као што сам рекао и раније, да сам играо у Реал Мадриду 9 година и да сам зарадио толико пара и да дођем овде и играм бесплатно. Негде сам ја тако нешто размишљао."
ЗЕКО ЛОПОВЕЕЕЕЕЕ
Smara me magarac, uopste ne znam u kom je fazonu...i ne znam zasto se non stop nastavlja na temi kada sam mu rekao da mi se obrati putem pvt-a ako zeli da kaze jos nesto.
Sramota me je sto sam sebi dozvolio ovo "raspravljanje" na netu a videh da neko gore napisa da je mladji od mene pa je samim tim sramota jos veca.
DOSTA JEBOTE.
U pravu si Kapun. Mene je smorilo i vise nego tebe jer ne vodi nicemu.
STEVANE sve sto sam imao rekao sam ti i prekidam dalju raspravu i nadam se da ces i ti mene zaobici.
internet huligani.eunet 4mbp/s 1989
ne jebemo,niti zelimo!
Sanitarni iako se verovatno odnosilo i na mene moram priznati da ne kapiram.
P.S. SAMO JOS DA SE IZVINIM SVIMA STO SU MORALI DA CITAJU GLUPOSTI!
Ja sam vođa internet huliganske grupe Lap Top 1970 i ako hoćete fajt, imaćete ga.
Usracu te na basketu sutra lololo
od batina ofkors lolo
мени је то скроз океј. имамо договор.
ај сад лепо да отворим једну тему, да пребацимо троловање, спемовање и гађање говнима тамо, а ове теме да оставимо на миру.
Misliš na NBA 2K13 ili stvarno?
:)
aj bre ne zajebavaj, krenuo me sut lololo
nesto su pricali kao bice sutra
steta...
http://sportal.rs/news.php?news=105072
Шта мислите, хоће ли бити шта од овога или ће опет бити улудо бачене паре?
verujem da je bilo jako dubokoumno.
Daj Mitke, ne zajebavaj. Ne kažem da neće doći taj mali ali da ga ovi ostali žele ne bi ni razmišljao o zvezdi...
Ma не зајебавам, поставио сам да чујем мишљења...
Porto, Benfika i Milan? Tražili i mene nego sam se posvetio karijeri na vukajliji pa sam ih odbio.
Kakve su ovo podele majku mu, pa nismo glodari majka mu stara..
Obaveštenje:
fanovi Titovih blizanaca imaju temu za međusobna prepucavanja, koja je otvorena iz prostog razloga da se fanovi oba klua ne bi prepucavali na temama vezanim za njihove klubove. Nastavak spemovanja kako na ovoj, tako i na temi suparničkog kluba će doneti 3 dana bana, a dolasci sa duplih i nastavljanje pos starom će duplirati ban svaki put.
Šta se smatra pod spemom teme? U prvom postu ne piše ništa. Piše da je tema napravljena zbog diskusije o klubu. I prepucavanje je diskusija. Naravno, pretjerivanje se treba kažnjavati, ali trenutno nema nekih novosti, jer je pauza između sezona, pa bi tema bila mrtva, a malo prepucavanja ne škodi. Ili ne?
Пошто се ова тема коначно смирила, само да бацим линк што је РСБ урадио интервју са Нинковићем.
Кога мрзи да чита цео интервју (ја вам препоручујем цео), ево једног дела због кога сам остао без текста.