FK Crvena Zvezda

1. Ali zato vrhunski igra.

u nasoj ligi.

2. Pogrešio si temu ili jako jadan pokušaj provokacije.

3. Неко је својевремено имао у тиму најбољег играча света или играча који је једини добио 11-ицу од "Франс фудбала", а неко се хвали тиме што је Зидан пристао да замени дрес са неким од њихових драгуља, да не кажем рубиноида. Мрште на прозивачку тему.

4. kakav je to igrac za 200 ljada.jos je i mlad.

5. Довели Мрђу јеботе. Само да не буде као остали рециклирани играчи.

6. А курац, ја прочито негде да је готов трансфер, кад оно само покушавају да га доведу.

7. Мени Мрђа био солидан играч док је играо у Звезди некад, и оно што је играо за репрезентацију је било изнад просјека за наше офанзивне фудбалере.

8. Разбијо у Војводини.

9. Ма то је готова ствар око мрђе :)

10. mrdja je dobar za nasu ligu.to mu je to,nema on gde dalje.moze da ode u indoneziju,tajland,kinu...tako ce i da bude.godinu-dve u zvezdi,pa negde u tri lepe po pare,pa se vraca da zavrsi karijeru negde kod nas.

11. Оно што ме брине код Мрђе је што је за 3 сезоне одиграо 30ак утакмица само у Швајцарској.... Превише се повређује јебемлига....

12. Jel ima neko od vas ko će ići na utakmicu?
    Treba mi usluga oko karata.

13. idem ja al nisam iz beograda :)

14. Na sajtu iticket karte nisu izašle. Ja nisam iz BG, pa ne znam kako da uzmem kartu....

15. kad dodjes na stadion, kupi. nece da bude ni 10 iljada. :)

16. Pitanje je hoće li biti tada. Pređem 200km i zajebem se za kartu ? :D
    Ako ima neko voljan da kupi 2 karte, pa kada dođem u BG da se nađemo neka se javi. :)

17. kako nece brate, sta ti je... pa i kad ima 40 iljada ljudi, to ti je stadion, prodaju sve dok ima ljudi da kupi, nagurace se.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.