U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Mnogo je 4+ Dionysio, 1 i 3+ sa tim da primamo mi go. JEBI VESTMANJEANE!!!
СВЕ НА 5+ ЛАГАНИНИ
Како бре ови Исланђани могу да играју ЛЕ на овом стадиону? Где дочекују Звезду, неће ваљда на овој пољани?
http://www.stadionwelt.de/sw_stadien/fotos/stadionlisten/island/hasteinsvoellur/100.jpg
Ovima trener igra jebo te lebac.
Igro 4 +. ocekujem 3 prema 1 za vestmandjeja
Preteruju ga sa dugim loptama i centaršutevima, nadam se samo da je to posledica njihovog bunkera a ne naše taktike.
Добар овај Печник, најсвјетлија тачка полувремена.
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1072574_10151788437664884_1020857530_o.jpg
Штае бре ово, само два гола дали овој сиротињи? Ја дошо кући кад је био преглед шанси, колко видим одбрана нам је курац као и увек.
ОЋЕМО МУХАМЕДА ЕЛ МОНИРААААААА
Nije nam toliko loša odbrana.
Ona prva šansa je plod Mladenovićevog nemanja pojma, Vešović (koji je uznapredovao dosta) bi pokupio ono da ga bilmez nije sapleo.
Bajko je već druga priča.
Mali Lazić stvarno nije kriv za ono, i Vidiću se desi da mu se loše odbije lopta.
Čak je i Krneta postao solidan.
Optimističniji sam nego prošle godine.
Ma gde nije loša odbrana, molim Boga samo da nam štoperi stignu što pre, oni bre nisu mogli da spoje 2 dodavanja u zadnjoj liniji, i to u situaciji u kojoj nema nikakvog presinga protivničke ekipe, čak mislim i da je ovom malom Laziću prirodna pozicija desni bek a ne štoper. Velike nade polažem u ovog malog Arauha, a nadam se da će da dođe i onaj Nigerijac. Ninković ništa specijalno nije pokazao večeras ali vidi se da je tehnički odličan i da zna da zadrži loptu što će nam puno značiti naročito u JSL.
Pa uporedi sa proteklim periodom odbranu, dosta je stabilnije. Sa njima dvojicom ima da bude sjajno (nadam se), a Janez, Mijailo i Nine su super pojačanja, bar na prvu loptu.
Sledeća sezona FTW.
Шта је са Филипом Стојковићем? Оно утакмица што је одиграо за Чуку прошле године је шурио, колико сам чуо. И не схватам ко је Вешовића прекомандовао на бека и шта он доприноси с те позиције. Он дечко није за ту позицију и имаће Звезда проблема против сваке озбиљније екипе ако га не макну одатле. А Бајка у три пичке материне да отерају више. Мајмунчина.
Питаћу вас кад нас нагузи Јавор у првом колу.
Bajko stvarno vise nije zanimljiv.Vešović dobar u ofanzivi, nazad i nije mogao nešto da pokaže.Lazić i Krneta solidni, ali moraće najmanje jedno pojačanje da se dovede na toj poziciji.Mijailovic mi se jako svidja kako igra, čak i najviše od svih pojačanja.Kovačević po meni klasa.Neša me razočarao, Ninković solidno.Pečnik dobar, ne samo zbog gola.Kasalica pokazao da je borac, i pored povrede asistirao.Dauda mi se nimalo ne svidja, Mihajlovic u spicu!Rezervisti svi slabo.Sve u svemu nije to tako lose :D
On je ostao tamo.
A što se Vešoviće tiče ja ne videh da je on išta loše uradio. Napredovao je sa fizikalijama, trebaju nam ofanzivni bekovi protiv bunkera u JSL, a za Evropu nam je bolji on od nekog koji ne može da trči. Za boljeg nemamo pare.
Za Bajka već moram da se složim, Vesića na gol i aupič.
Bačje, ja stvarno ne kapiram što ti pratiš Zvezdu.
Filip Stojković je prodat Čukaričkom, navodno za 30 000 evra. Vešovića je Prosinečki još odavno prekomandovao tu, imao je Prosinečki te neke tripove da igramo kao Barselona pa je u njemu video svog Dani Alveša lolololol, a Mladenovća je ovaj sad prekomandovao na krilo. Leri brate ako ti možeš da oceniš da nam je odbrana dobra na osnovu jedne utakmice i to sa poluamaterima onda svaka čast, za Krnetu se dobro zna kakva je rupa, a na kraju krajeva obojica su klinci.
Не мислим да је сад грешио, био је и добар на почетку, али мислим да нема капацитет да одигра добро у дефанзиви кад то буде било неопходно. А већ следећи противник ће бити доста јачи од ових аматера и ветерана. И она ситуација коју си поменуо са Младеновићем, прво га је избацио онај лик, па се онда Младеновић саплео, а овај налетео на њега. Надам се да грешим, али тај момак ме стварно нервира.
Nisam rekao da je dobra, nego da je BOLJA, što i nije tako teško gledajući kakva je bila. Svakako da će biti bolje sa dvojicom crnaca. A Krneta je imao nesreću da ga Robi odmah gurne u vatru i da mu poveri svu odgovornost pa su ga svi zamrzeli. Trpeli smo više mečeva brojne štopere koji su stariji i ne mogu da se vade na godine. Treba ga držati kao izmenu.