FK Crvena Zvezda

1. A što se Vešoviće tiče ja ne videh da je on išta loše uradio. Napredovao je sa fizikalijama, trebaju nam ofanzivni bekovi protiv bunkera u JSL, a za Evropu nam je bolji on od nekog koji ne može da trči. Za boljeg nemamo pare.
    Za Bajka već moram da se složim, Vesića na gol i aupič.

Moram opet da odgovorim, Vešović odbranu ne igra, a ja mislim da nam više treba defanzivniji bek sada kada nam je već sredina koliko-toliko dobra, a odbrana tanka. Kakav crni Vesić, on je tatin sin, Kirovski je mnogo bolje rešenje, a i Bajko, kolika god budaletina i kiksara bio mora da se prizna da nas je dosta puta i povadio.

2. Svi solidno igraju , a sama igra- kurac. Previše dizanja lopte, dok pređu centar pokušavaju odmah da dodaju u peterac, naročito Milijaš crkotina, slaba pas igra, nula, ništa po zemlji samo nebu pod oblake, ima livade samo nabij, Marakana je to, treba tu išćerati loptu sa terena. Ninković nije ništa pokazao, svaki kotakt je padao ko pokošen, ali nadam se da je to zbog toga sto niej odradio pripreme. Pećnik, Kovačević i Mijailović i Bože pomozi. Mislio sam da je sreća kad se Kasalica povrijedio dok nije uvo Mladenovića na njegovo mjesto. Odbrana je neuigrana i štoperi tehnički očajni, kako će protiv jačih ekipa tek treba da se vidi, ali slabo je to.

3. Тако то иде, продају момка од 20 година или га дају за џабе, а онда га после пар година купују изнад реалне цене.

4. Кад је жреб сутра, има ли преноса ?

5. Не верујем да има преноса на тв-у, али можда имаш на сајту УЕФе. И требало би да је око два.

Ал јебига, Бајко колико год пута да нас је вадио, опет је ретард који може да сјебе сваку другу текму. Погледај Лукача јуче, погледај ко брани за Вошу. Ту су одмах у предности у односу на Звезду.

6. Kirovski je mnogo bolje rešenje

Znam brate, ali su njega oterali na pozajmicu.
    A iskreno, najbolje bi bilo da Vešović igra desno krilo, kad bismo imali pravog desnog beka što nemamo. Možda prebaci malog Lazića kad dođu stranci na štopera.

Možda bude žreb na Eurosportu, nekad su znali da puste.

7. S obzirom da smo izašli iz priprema i s obzirom na (još nedovršen) skarabudž od ekipe - nije loše. Kad Ninković proradi, biće i dobrih zadnjih pasova, a valjda i golova.
    Nema potrebe da nešto kritikujemo, svaka pobjeda u Evropi je zlata vrijedna, jer imamo kurac ligu i kurčina igrače.

8. Како да будем срећан кад је клуб у говнима, једва добили јебене Исланђане.

9. Хаха, Јебач најомраженији лик на теми.

10. Bideš nesrećan što je klub u govnima, pa onda srećan što je, tako govnav, pobijedio bilo koga. Ajmo sada jedan radostan post, ajde Bačje, odma!

11. једва добили јебене Исланђане.

A jeste sad, dva put smo prešli pola, ono, pojeli su nas.
    Brate baš zato što je u govnima ne treba i ti da kenjaš po njemu.
    Meni je svaka pobeda u ovom trenutku draga.

12. sad došo s tekme iz jagodine, gleam neke hajlajce s marakane, jel ono dejvid džejms pomoćnik bob branio za islanđane? o.0

13. Čist gol bio, teško njima u nastavku kvalifikacija...

14. Jeste Manijače, glavom i kosom.

15. e ja sam vido mvilu i rondona uživo

16. jok, mvili sam bacao banane a rondonu pevo đurđevdan

17. Докле ће само више навијачи да готиве овог морона? Што бих волео да се нађе неки купац, да не гледам више шабанчину.

Бенисијо је у праву за Вешовића.

А што се тиче утакмице, није ово много меродавно, мораћемо да чекамо жреб и следеће коло. Мада мислим да је бољи овај резултат, него оних пешес-нула, еуфорија, па дође Рен и добије обе лагано.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.