Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Људи, ко да да два гола, шта маштате ви?
Ко је дао тамо? Савићевић. Ко замало да га да? Касалица. Ако су то дозволили на свом стадиону, могу и на Маракани да приме 2. Не тврдим да ће сигурно тако бити, али није немогуће, не играмо са Бајерном, јебем га. Само ће требати много среће да се сачува мрежа.
Lude sreće s onakvom štoperskom tandemčinom...
Па играће ваљда ови нови јебо их курац.
Pa da, imali su trening zajednički, dovoljno za uigravanje do perfekcije.
Мало је 2:0, ја очекујем да им завучемо пешес комада....
Нико им не тражи перфекцију, за јебени черноморец је довољно да не будеш Крнета јебени.
То би до јаја могло да уђе у сленг:
JOJ KAD SE MILIJAŠ RASTRČI, JEBAĆEMO ČEDOMORCEEEE
Ma daj...
Nećemo ni morati dati dva gola, oni će dati dva autogola. Zašto se prvi put u istoriji ne bi desilo baš u četvratak?!
Enjemi, ukr'o sam ti ideju, fala na inspiraciji :P
Лоло, нусми!
Turio sam disklejmer u komentar lololo
http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb/vesti/4612-stojanovic-odlucio-sam-oko-stopera-sutra-mozda-i-sa-dva-napadaca.html
CIGANI SU, ČOEČE, NADRASA!
Riha novi kapiten Partizamoreca u gostima :)
Vidi ovo još postoji.
Prolazite danas
Je l' ti se javilo, a?
Kao bosi po trnju lololo
Realno mi možemo njima da uteramo dva gola, ali ne vidim kako ćemo uspeti da se odbranimo da ne primimo nijedan.
Sonakvim štoperima možete da se odbranite samo ako iznesete svoj gol sa stadiona i igrate Viktorije a pre toga se dogovorite da je taj gol njihov