Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ајде пре текме. Јадни смо. Екипа нема потенцијала, нема енергије, нема никаквог смисла у игри.
Једино може да проради онај наш инат и да их понесу навијачи..па можда уваљамо неки на срећу.
Некако ми све мирише на нерешено или неку тесну победу...где ће сви после скакати од среће што су били барем борбени.
I onda će, kao jedno od opravdanja, navesti IZUZETNO, ALI IZUZETNO SPARNO I TOPLO VREME, DANAS SVI IGRAJU FUDBAL, ALI IZUZETNO SPARNO JE I VLAŽNO I TEŠKO ZA IGRANJE.
Nadam se da ćete proći dalje, pa da izborimo skupa tu jebenu LE, onda da se vaši kidaju u Evropi ko maniti i izgube svu energiju za prvenstvo u kojem svejedno pušite ali će ovako biti lakše.
Ljubi vas vaš Huso.
Скочко, заборавио си крилатицу "НИСМО ИМАЛИ СРЕЋЕ"
:)
I pripreme si zaboravio skočko :)
Moja prognoza: Pobeđujemo utakmicu, ali ispadamo.
Mislim da bi ova ekipa imala realne šanse da igra grupu, da nije pravljena po sitemu šta se navata tri dana pred meč.
..и то да је њима првенство почело а нашима су ногице тешке. :)
Ma vrhunac je bio kad su onomad vašim igračima PODŠIŠALI TRAVU a kad je nas Šamrok guzlačio DUVAO JE VJETAR!
Али докле идемо у том вађењу...Партизан против оних Бугара..а коментатор.."Јаоо па ово је морао бити аутогол"!!!
Па као да су Бугари криви што су пропустили да сами себи дају го' lolololo
na te bugare se covek nikada nije mogao osloniti.vazda su bili picke.
Pa oni će doći da se brane, vi ako uvalite jedan pre 70-tog imate šanse i to velike, a verujem da do tog trenutka nećete primiti iako vam je odbrana go kurac jer neće ni napadati.
0-2
na te bugare se covek nikada nije mogao osloniti.vazda su bili picke.
ЛОЛОЛОЛО
Ima li prenos za nas u RS?
Oću da odem u kafanu, popijem pivčugu dok gledam utakmicu, još jednu kad se razočaram i odem kući da spavam.
I da, ja vjerujem u prolaz, i zato ću se mnogo razočarati ako izduvaju crveno-beli.
JA VJERUJEM!!
ja kapiram da ih nece razguziti ti crnomorci,vec da ce biti neke sanse da se prodje,al da se to nece desiti.ili ce biti 1:0 ili 2:1.tako uvek biva sa zvezdom.moze ida bude ona parastos tekma.zvezda napada,nema sucim,crnomorci nabijaju lopte napred i nista se ne desi.kapiram da ce neki penal biti sviran za zvezdu.ne da je bilo nekog potkupljivanja,vec ce poslati nekog invaldinog sudiju,atmosfera,pritiska,kontakt,penal za zvezdu.
http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/237767/Hiljade-navijaca-vec-pred-Marakanom-delije-prikupljaju-novac-za-malog-Lazu
obzirom da ce na samom terenu biti vecih invalida, da je mali laza bogatiji, ima vece sanse a i izgleda pre ce u inostranstvo od kasalice i ostalih stvarno ne znam kome vise treba pomoc.
koja je razlika izmedju malog laze i crvene zvezde? mali laza ima sanse da prezimi u evropi. lololo. crnjak, znam
lepo je ovo sto skupljaju pare za malog.takve stvari su uvek za postovanje.i vosini navijaci su skupljali za onu malu sto je nazalost umrla.
Ti si kreten. Molio bih te da takve stvari ostaviš za vašu temu.
Одох код друга да гледам текму..кад кажем гледам, испијемо литре и литре пива.
Ако победимо, немој да вас изненади моја хистерична усхићеност.
Ајд здраво и са срећом.
Sa srećom Cigani.
Izašli sastavi. Ne igra Kasalica prvu, počinje Martinović umesto Krnete.