FK Crvena Zvezda

1. Bez klabinga?

ČEDA NARKOMAN.

Nego, da se nadovežem na svoju priču. Nešto me zanima, ćelavi lik koji se gura da vodi navijanje. Ko je taj? On forisra to pevanje, a nemam blage veze odakle se stvorio

2. саопштење је дркање курца. Ми смо цвећке. Напуши ми се цела управа. Неће иступити из лиге, нема те силе. Руку стављам на то. А волео бих. Онда бих их можда и ценио.
    Али има више разлога због којих је то немогуће.
    И тако.

3. Čisto vršenje pritiska. Ništa više. Pa ko je lud da izađe iz lige. Brate... Ko da se ranije nije nameštalo. Jbg, napravi dobar tim, jebi sve po 3 gola razlike i nek nameštaju koliko hoće

4. По правилима фудбалске игре кад судија призна непостојећи, утакмица се поништава и игра се нове

Koja budalaština. I da se potkrepi naveden je jedan slučaj ko zna od kad, a milijardu suprotnih nije.

5. Ма од одступања нема нема ништа. Сутра ће утакмица у Ивањици да траје док Звезда не победи и онда ће сви бити мирни.

Умало да заборавим:
    ВРАТИ БАЈКУ ТРАКУ, НЕНАДЕЕЕЕЕЕЕ! :))))))))))

6. Kol'ko ćeš tek sutra da zalepiš Fendere kad vas bude kar'o Javor lololo

7. Ovo večeras jeste bilo sramota, ali zvezda nije u prilici nikome da deli lekcije o moralu.

8. Ти хтедох и ја да питам, шта су певали Чеди, а шта Дуњићу? И који курац певају Чеди?

Дуњић је лик који је пребио Чеду у Мађарској пре два, три месеца и који је заглавио сад у творза. Обичан хулиган који воли Звезду исто к'о што ја волим партизан. Песма иде: Шиптарски је сан, шиба сваки дан, земуснки је клан, Чеда наркоман. И пева се од финала са Југом у ватерполу као неки вид подршке овом пајтосу. Јеби га, и ја као Звездаш се гнушам свега тога.

9. ali zvezda nije u prilici nikome da deli lekcije o moralu.

Ne znam da li u našem fudbalu postoji iko ko je u prilici... Niko mi ne pada na pamet

10. Kako nisu bili tako revnosni sa sopštenjem kada je Rnića na Derbiju pogodila lopta u nogu, a dosuđen im penal? Hteli su ustvari, nego presušila jedina hemijska na Marakani.

11. Daj Grobari nemoj da se vadite. Bilo šta bilo ide se dalje, ni prvi ni poslednji put da je nešto neregularno al samo nemoj da se pravdate i vadite. Sporcki pozdrav.

12. Johnny Kurajber
    Kol'ko ćeš tek sutra da zalepiš Fendere kad vas bude kar'o Javor lololo

Рек'о би' ти ја сад, ал' нећу да се овде расправљамо јербо ће циклон да реагује и да нас банује. А пошто нам то не би био први пут, какав је, отерао би нас негде у околину Крагујевца да беремо паприке и парадајз. Лололо

13. od 417 strana na ovoj temi 217 kurajberovih pokušaja da izleči frustracije iz rane mladosti ! kakav je to bol, dumreš hahahahahahha

14. Između ostalog, zbog takvih pesama, pevanja jedne pesme 90 minuta i ostalih proseravanja nisam bio na Marakani mesecima. Sve mi se čini da neću skoro ići.
    I unapred da se ogradim od priča ''nisi pravi navijač, bla bla'', bio sam na tribini kad smo bili treći, na tekmi sa Banatom, gde je bilo cirka 2 soma ljudi...

15. пегла ми се од покушаја навијача. Јеботе, навијач треба да бодри клуб, а не да пљује особу која нема никакве везе са клубом, то јест има, и то такве што је давала паре том клубу. Слепци.

16. Svaki meč izađe neka nova pesma. Ko će više pamtiti. Pa ne idem u školu pa da učim da recitujem. Najviše me nervira kad krene neko mrtvilo teško, ili pune tribine, sa ovim drugim tekstom koji 90 posto ljudi ne zna.

Postao smor na marakani. Umesto da kao nekada pevaju fazon 5 pesama i udri, nee, izdajemo CD za PGP RTS i citi rekords

17. Postao smor na marakani. Umesto da kao nekada pevaju fazon 5 pesama i udri, nee, izdajemo CD za PGP RTS i citi rekords

Pa taj fazon, i još uhvate tako neko mrtvilo od pesme, i bukvalno celu tekmu jebenu pevaju. To pogotovo sa novim pesmama.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.