Оће чика Вучић да приватизује Титове близанце. Мислим да није лоше ако ували ову рушевину од клуба неком богатом Арапу, једино су велике паре излаз из ових гована.
Skin'o si mrak...a?
Ja ne dolazim, od sl. sezone ću ih pratiti, moći ću, biću u Bg - u, a ove sezone ću kupiti komplet za evroligu, pa ću sedeti na toplom i gledati crnce kako igraju ko ljudi. A ne da gledam kasalicu kako se razvlači po terenu i kuka kao neka pička.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
?
Navedi mi još jedno krilo osim zalutalog Mirića.
To bre! kako me nasmeja. :D
baranin igrao i koju tekmu za mladje selekcije,kasnije se obreo u nekim azerbejdzanima,nekim kurcima.uz'o on novaca,bole njega penis.
Magicni Filip Kasalica, koji je igrao celu sezonu, i u pocetku dok se Pecnik nije uklopio i pokazao da je daleko kvalitetniji od gospodina. :)
http://www.redstarbelgrade.info/fudbal-srb/vesti/4779-ovo-su-iznosi-transfera-i-ugovora-za-zvezdin-paket-iz-jagodine.html
Нисмо много пукли.
Što 30%, naježim se kad vidim...daj im još 100 000, i uzmi za 15 posto jebo ga ti. Prodaš za 3 milke, daš 1 Ćuranima...jebote!
Стварно нас уништише ти проценти. Али нема се лове, јбг. И који ће курац Гогићу оволико кинте, шта је он?
AKO ga prodaš, koliko nam je samo igrača otišlo nakon isteka i raskidom ugovora.
Kažu, dolazi Luković sigurno, ja bi njega turio na štopera sa Novakovićem ili ovim malim Arauhom ako se pokaže dobar.
Kakav Luković, pored perspektivnog Krnete nema šanse da dobije mjesto u postavi. Gledajmo u budućnost. U iduću sezonu.
Čovek u godinama...a i nije to puno love za prosek Zvezde. Mislio sam da će Rajkoviću dati toliko. TO je MNOGO VIŠE nego što je dobijao u Jagodini.
Nažalost, ali cenim da one koje su platili, neće pustiti da odu, bez obeštećenja. Pa Daudu vidiš da ne puštaju ispod milke, da jebe rak raka.
Nek se jebu s 50 igrača boli me uvo. I ja bih ga stavio u prvu postavu, ali opet kažem gomilanje igrača...
Martinovićem. :)
Isti kurac, ko će ih sve popamtit, dođe po 50 igrača svake godine :)
да не долази ко случајно сутра у крагујевац да гледа ове мађионичаре наше?
Димам сад два сома кинти отишо бих чисто мало додем из овог Чачка. А немам.
Оће чика Вучић да приватизује Титове близанце. Мислим да није лоше ако ували ову рушевину од клуба неком богатом Арапу, једино су велике паре излаз из ових гована.
Ja dolazim u Topolu pa ostajem tu na gajbi kod drugara za vikend, burazer produžava za KG da gleda te mađije.
Skin'o si mrak...a?
Ja ne dolazim, od sl. sezone ću ih pratiti, moći ću, biću u Bg - u, a ove sezone ću kupiti komplet za evroligu, pa ću sedeti na toplom i gledati crnce kako igraju ko ljudi. A ne da gledam kasalicu kako se razvlači po terenu i kuka kao neka pička.
Skin'o ga i ovde :-) Još samo par mrakova mi ostalo. Srećno ti bilo sa tim crncima.
Jesu oni obdareni, al nisu toliko. Cirka da budem u sredini tribina, ne može mi ništa!
I glavatar.
Evo na RTS-u kažu da Luković najverovatnije stiže sutra ili u nedelju.
Nisam na to mislio. Perverzan ti je um.
Ne treba mi glavatar. Ja uvek biram sive u "čoveče ne ljuti se".
Znam, trolovao sam te. A znam i da mi je perverzan um.
Eeee onda ok!