FK Crvena Zvezda

1. Vukovic kakav god da je, bolji je od Lazica i Krneta. Ali to znaci da ne dolazi Lukovic... Sad ce da izvuku nekog Vasilica iz Slobode ili tako nesto, koji ce da greje klupu kao Nenadic i jos par takvih, i mozda dovedu onog Crnogorca... Ako ode Dauda, dovesce ovog Djurdjevica i to e to...

2. Inace, Dinysio, ne znam sto te pogadja to toliko sto su nam otimali igrace.. Sem Klea, sve ostale sto su nam uzeli nisu igrali ni minut kod njih, vec su sad po pozajmicama ili u nekom Agbadba ADziru. Ucinili su nam uslugu vise puta...

3. Pogađa me što je neko takav šljam. Nije bitno kakav je igrač taj što ih je preoteo Paća, nego je to toliko seljački, da je to neverovatno.

4. ja se vratio iz zatvora

5. ЈАГОШ ВУКОВИЋ!

6. I opet smo dovukli 15 igrača. Šukurac.

7. ЈАГОШ ВУКОВИЋ!

Koji će nam klinac, realno?! IMAMO Martinovića, Arauha, Lazića, Krnetu, Omegu, i Petković može da igra štopera. Jbg, nije da ga ne volim, al najbolje da imamo 50 igrača.

8. IMAMO Martinovića, Arauha, Lazića, Krnetu

Lazića, Krnetu

Боље да их немамо.

9. Brate 4 štopera, Petković je desni bek, Omega ide na pozajmicu, Krneta bi mogao isto na pozajmicu ako ga iko hoće i onda nam ne smeta mnogo.

10. Dobro, nek igramo 5-3-2. Ili 5-4-1, jebali vas štoperi toliki.
    Omega na pozajmicu, dođe Jagoš, i opet imaš 5 štopera. A kažem da ovaj može da igra i štopera, a to sam rekao ako bude bilo povređenih. Normalno da je doveden kao bek.

11. Хаха, мени нису јасни стварно ови наши ретарди што доведе овако играче. Да ли је могуће да не постоји никакав план за прелазни рок? Јебем му матер, ово је фазон, купује се шта се стигне... и који мој нису довели нека појачања пре европских утакмица већ су се сад сетили? Болиди.

И јебем му крв, довели оног Омегу и већ хоће да га продају. АЛО БРЕ ПА ЈЕ Л СУ ОНИ УОПШТЕ ГЛЕДАЛИ ИГРАЧА КАД СУ ГА ДОВОДИЛИ ВЕЋ ЈЕ КАО ТЕК ТРЕНЕР НА ТРЕНИНГУ СКОНТАО ДА НИЈЕ ДОВОЉНО ДОБАР? Јао, будала, не'м речи.

Ми смо јебено аматерски клуб, стварно.

12. И тај Ђурђевић и није био неки велики таленат у млађим категоријама, шта сте га сви дигли у небеса... можда буде добар играч, вероватно неће... и дао је оно гол на ЕП-у, али ми и није оставио неки утисак, неке три класе испод Митровића. И ако већ хоћемо да гурамо младе, имамо Рунија и Михајловића, не треба нам 20 клинаца у нападу, ионако ни ови неће играти.

Петковић је ок играч, али већ сам рекао, никада се не зна какав ће да буде у Звезди. Има потенцијал да буде Нинков, али можда испадне Микић. Вуковић је био солидан раније, зар он није нешто играо и на левом беку пре или шта?

13. VRATITE NAM KRNETU

14. dabogda vam se raspao klub. mrste u trecu ligu.

15. БАЦАО БИХ И ЈА КЛЕТВЕ ДА СУ МИ ДАЛИ ВИЛУ У ИРСКОЈ И ДОЖИВОТНЕ ЗАЛИХЕ ПИВА

16. Ljudi, koji vam je? Pa normalno da ne moze svih 15 da ih igra. Ali ajde pogledajte realno, koliko od tih 15 igraca je ustvari KUPLJENO? 80 posto ih je dovedeno za dz, i igraju skoro za dz! Znalo se za tog Omegu da je kurac od igraca, i nije mi jasno zasto su ga doveli, ali ostali su po meni svi na mestu. E sad, to sto smo trebali da prodamo bar jos 4-5 igraca koji nam kurcu ne sluze, to je vec druga stvar, tipa Nenadic, Kasalica,itd...Neku su otisli na pozajmice. Stoperi nam trebaju, jer nam odbrana skripi najvise! Krnetu ne racunajte ljudi u stopere! Martinovic, Peruanac, Lazic koji mi ne uliva poverenje, Omega koji ide na pozajmicu. Normalno da ti treba jos jedna solidan stoper, sta ako se povredi Martinovic u oktobru, koga ces tad da dovedes? Ljubu Baranina?

evo vam, moje subjektivno misljenje, o svim nasim pojacanjima, mozete da se slozite, a i ne morate:
    1.Petkovic-Doveden jer imamo samo jednog desnog beka, koji to nije. Kapiten Ofke i mlade repke, sto znaci da nije Stevo Glogovac, vec da stvarno moze da bude pojacanje. Skroz na mestu... 200 hiljada plus procenat.
    2.Mijailovic-Posto Mladenovic vec 6 meseci ne moze da uradi nista dobro, a Petkovic je otisao, trebao nam je levi bek. Za divno cudo, covek igra odlicno! Nisam ocekivao od njega ovo, jebu ga povrede, ali se ispostavio kao pojacanje. Doveden za dz.
    3.Rakic-Sreca pa se povredio. Mislim da nije bolji ni od jednog spica. Greska. Otici ce vec sledece sezone. Doveden za dz.
    4.Pecnik-Po mom misljejnu, sve bolje i bolje igra, i bolji je od svakog naseg krila, sem Lazovica, koji je povredjen. Zamenice njega, i plus cemo zaraditi kada ode. Doveden za dz.
    5.Omega-greska.Doveden za dz.
    6.Martinovic- trebalo je da dodje ranije, kako bi se uigrao. Iskusan stoper. Doveden za dz.
    7.Peruanac-Mladi reprezentativac Peru, talenat. Tek treba da se dokaze. Mislim da Stojadinovic zna koga je doveo, placen 200 hiljada. Ako Bog da, za 2 godine da zaradimo na njemu 1.5, i na konju smo. U svakom slucaju, dobar potez.
    8.Gogic-Ne znam koji kurac, ali kako imamo samo jednog zadnjeg veznog, treba nam jos jedan. Ja bi pre pruzio sansu nekom nasem klincu. Placen nesto smesno verovatno, za procente. Nije nam trebao po mom misljenju, ali mozda bude iznenadjenje kao Mijailovic.
    9.Kovacevic-Pun pogodak. Placen 150 hiljada, zaradice se na njemu, pravo pojacanje.
    10. Onjilo-Trebalo je ranije da se dovede. Solidan igrac.Ne verujem da je placen nesto preterano.
    11.Mrdja-Dobar spic, pogotovo ako ode Dauda, doci ce do izrazaja. Doveden za dz.
    12. Rajkovic-talenat. Zamena za Bajkovica uskoro. Treba mu dati sansu, pa da vidimo. Dobar potez. U paketu sa Gogicem, verovatno placen isto oko 200 hiljada plus procenti.
    13.Ninkovic- Ne treba trositi reci. Dosao za dz.
    14.Vukovic-Objasnih gore. Po meni dobar potez. Dosao za dz.
    15. Ko je 15. majke mu ga nabijem?

Sve u svemu, Rakic, Omega i Gogic(mozda) su promasaji, ostalo je ok. Ukupno potroseno oko 800 hiljada, naravno da se nije odmah placalo, vec u ratama, sto mislim da je sasvim ok, kada se pogleda koliko moze da se zaradi na Petkovicu, Rajkovicu, Aruhu i Kovacevicu, a i na Ninkovicu, Pecniku, Mrdji i Onjilu.

EDIT: Odbrana je problem, i ako dovedu Lukovica, bicemo na konju. Sredina i napad mi nisu briga, tu je i Lazovic kad se oporavi, spiceve imamo, sad i Vesovic moze na krilo, u svakom slucaju, da prodamo Kasalicu i da pevamo...

17. U JEBOTE BLDLVDA KOL'KI POST, MRSI MALO.

TREBA NAM LEO LERINC! LEO JEBE

18. Ljubu Baranina?

Пхахахаха, вихорни бек ФК Бежанија из најбољих дана, познат по извођењу аута ала Рори Делап. Где се њега сети? :)

19. ИМАМО ПРЕМАЛО ЧАРОБЊАКА ИЗ ЈУЖНЕ АМЕРИКЕ ОВО НЕЋЕ ИЗАЋ НА ДОБРО ЈА КАД ВАМ КАЖЕМ!

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.