Dionysio ja tebe volim, al' kada vidim tvoj glavatar i tvoj nadimak padne mi na pamet da su Snoop i Dionis nekako u mogućnosti da sednu da izbleje. Jedan puši rajski cvet drugi pije rajsko vino, i onda da čujem taj razgovor dva velika uma. (Iako tvoj nadimak nema veze sa tim Dionisom na to me podseća).
Драма, то би могло да се склопи у до јаја дефку. Скроз звучи апстрактно, још им нађи место за блеју и врх. Плус неки помало непријатељски разговор, овај баца риме, а овај баца неке архаизме и квази мудрости пијане будале.
Драма, то би могло да се склопи у до јаја дефку. Скроз звучи апстрактно, још им нађи место за блеју и врх. Плус неки помало непријатељски разговор, овај баца риме, а овај баца неке архаизме и квази мудрости пијане будале.
Crnac u nasoj ligi mora da bude dobar spic kad trci pored raznih tutorica i djordjevica. Sad da dovedu mo faraha, ovog atleticara, zabo bi bar 10 komada, za toliko ume da sutne loptu. Samo da mu se objasni sta je ofsajd i neka osnovna pravila, kapiram da je to crnjama najveci problem.
'de bre kuliram?
Cokula, to si procitao negde potvrdu da je dosao? I nek' ne jedu govna vise, posle Lukovica/Vukovica je dosta, rasteraju visak i aukurac.
Pokušao si da me retroluješ misleći da sam prethodno ja tebe trolovao.
Види ДрамаЏони јеботе. Поздрав за леђенду.
Ne meni jeste perverzan um. A ja sam se sprdao sa tobom za crnce. Nisam mislio da me troluješ komentarom... :)
Pozdrav latino-rusu.
Dionysio ja tebe volim, al' kada vidim tvoj glavatar i tvoj nadimak padne mi na pamet da su Snoop i Dionis nekako u mogućnosti da sednu da izbleje. Jedan puši rajski cvet drugi pije rajsko vino, i onda da čujem taj razgovor dva velika uma. (Iako tvoj nadimak nema veze sa tim Dionisom na to me podseća).
450к и 30% од следеће продаје...лепа пара
Шта је са Луковићем, долази ил не?
Evo je ide jedna sad.
+1
Znaš kakva bi to bleja bila, majko milaaa!
Ima veze i sa jednim i sa drugim, i sa Dionisom, i sa Dionisijem. Da ne idemo mnogo oftopik.
Kažu da 'oće, ali se cenkaju za platu i sl.
Jebalo ih 30%, budale jedne. Već su počeli da ga pljuju, po meni dobar špic.
Crnac u nasoj ligi mora da bude dobar spic kad trci pored raznih tutorica i djordjevica. Sad da dovedu mo faraha, ovog atleticara, zabo bi bar 10 komada, za toliko ume da sutne loptu. Samo da mu se objasni sta je ofsajd i neka osnovna pravila, kapiram da je to crnjama najveci problem.
И да не запоставља сплавове. Шта ви мислите где је Пјер Боја 'ватао онакве плавуше?
На тренингу сигурно не.
ЛУКОВИЋ ООООООООООООООО
Radmilo me kulira kad mu pišem, ali ga crnci ipak zanimaju.
'de bre kuliram?
Cokula, to si procitao negde potvrdu da je dosao? I nek' ne jedu govna vise, posle Lukovica/Vukovica je dosta, rasteraju visak i aukurac.
Pitao si za sutra za utakmicu. Vrati se malo nazad.
Pa lepo sto dolazis u Topolu, samo sto sam ja od Topole daleko k'o zvezda od evropskog proleca, lolo
Pa zato imaš drugi deo odgovora.
http://www.youtube.com/watch?v=kAznDkwOhyo
Нек се Маракани, врате славни даниииииии!
Videh i ja na RTS-u za Lukovića, znači nije samo trač. Ne gledam često TV, ali uglavnom ignorišu domaće transfere koliko ja znam (bar dok ne potpišu).