FK Crvena Zvezda

1. И ја сам видио у Дневнику 2, зато сам и питао. Ваљда потпише, добар је то играч.

2. Нинковић ће играти на овом високом нивоу још максимум четри кола, после ће и он да се смори и дигне руке од ових балвана. Сваке године исто.

3. Јеби га, Баче, кад не могу да угањају Европу никако. Да је Просинечки ту, можда би их и натјерао да играју, човјек је знао да мотивише. Овај Јанез ми се чини некако танким за ове балване, треба њима нека јака рука.

4. Ма Просинечки је курчина, не знам што се сви толико ложе на ту његову игру кад је човек имао свега једну тактику за утакмице коју је свако мого да прочита. То није тренер, то ти је исто ко кад у менаџеру наместиш једну формацију на почетку сезоне и после само рокаш континју кад треба текма да почне. Да не помињем да је дебил што је мислио да Звезда пуна инвалида и дауноваца може да игра ко Барса. Свака му част за оно што је урадио као играч у Звезди, али као тренер није много изнад овог сад главоње, не знам ни како се зове.

5. а не помињем да је дебил што је мислио да Звезда пуна инвалида и дауноваца може да игра ко Барса.

+0.9

То му и ја највише замерам, па мораш некад да прилагодиш игру тиму којим располажеш, за тај његов стил треба да имаш играче профила Ћави-Инијеста-Фабрегас а у стварности располажеш са играчима профила који не могу да погоде саиграча на 10 метара ни из пет покушаја и којима је душа у носу после 15 минута.

Па Милијашу треба више места да се окрене него камиону са две приколице.

6. па мораш некад да прилагодиш игру тиму којим располажеш

А то ниједан наш тренер после Роберта није радио, сви копирали његову формацију до пре пар кола кад су се сетили да постоји 4-4-2.

7. Саћу напишем дефиницију.

А не, па како 4-4-2, си видо како играју Барса и Бајерн, можемо ми то..

8. Нинковић ће играти на овом високом нивоу још максимум четри кола, после ће и он да се смори и дигне руке од ових балвана.

Neće, zna čovek koga će da veličaju ako osvojimo titulu. Sl god. ćemo reći, IMALI SMO NINA, a ne imali smo Krnetu. Neće čovek da prođe samo kroz Zvezdu, a naročito nije doš'o zbog para.

То му и ја највише замерам, па мораш некад да прилагодиш игру тиму којим располажеш, за тај његов стил треба да имаш играче профила Ћави-Инијеста-Фабрегас а у стварности располажеш са играчима профила који не могу да погоде саиграча на 10 метара ни из пет покушаја и којима је душа у носу после 15 минута.

To jest, koliko god da se trudi Veške mađija, i što trči ko konj, i što ide samo u desno, on kad dodaje loptu, on je napuca u igrača, ne znam kako nema osećaja ni malo. (Veške kao primer)

9. tog prosineckog u nebesa dizete...ne znam zasto.zvezda igrala tromo,dosadno,dobila koji derbi i to je to.gurao onu dijabolu,onog crnog degenerika koji veze sa fudbalom nije imao.borha...

10. I igrao je moćni Čava kod njega. Ako Milijašu treba ektar da se okrene, njemu trebaju dva.

11. Морао сам да одам почаст нашој легенди и великом четнику.

Санитарни, па човек је ако ништа имао идеју (која није његова ал нема везе) како би требало да Звезда игра. али нема с ким и нема с чим. Да не заборавимо да му је то био први самостални тренерски посао! Којекакви Достанићи се враћају по 5 пута па се не види бољитак.

Реално су једино Борха и Лазовић ваљали и играли нешто, остали распад. За скоро све голове у дербијима је заслужан црња, свидело се то нама или не.

12. brate,imam i ja mnogo ideja.koje mi bas i nisu dale rezultata.takvu ideju je mogao bilo ko da sprovede u delo.jesto on najbolje resenje za trenera zvezde zato sto je faca,al da se dize u nebesa,nije realno.borha je napadac koji ne daje golove.nikakav igrac.

13. Pa zadnjih 5 trenera, Prosinečki je imao najbolju igru.

14. ТИ СИ ЗВЕЗДИН ЧЕТНИК РОБЕРТЕЕЕЕ

15. kakvu igru?gde je benefit od te igre?nije imao igrace...ni real sosijedad nema igrace,pa su 4ti bili u spaniji,sada igraju ligu sampiona.

16. Zar nismo mi sa njim došli do 4og kola kvalifikacija za LE, onda je na poslednju utakmicu došao mali murinjo i na toj utakmici se igrala Robijeva igra?

17. i?jeste prosli negde?ti mi pominjes jednu tekmu covece.igrali dobro,a cak i on tada nije vodio.to sto se drka na robija zato sto je faca,lik,legenda,ne znaci da je trener.robijeva igra je normalna trenerska taktika.nije on izmislio nista,niti je nesto revolucinoarno uradio...

18. ni real sosijedad nema igrace

Nije da nema. Po meni još od tandema Nihat, Kovačević, ovo im je najbolji tim.
    Ali slažem se da nije bilo benefita. Jbg, biće!
    Da je dobio npr još 5 milki za transfer, i da dovodi dobre igrače, pa i da očekujemo i da uzmemo i koje bodove u LE, ovako smo poduvali u poslednjoj sekundi, ko budale protiv Bordoa. Zamislite kad bi umesto Čave igrao neko za klasu bolji, kreativniji, za 3 klase brži. SAMO MI NIJE JASNO ŠTO DADOŠE 800 000 EVRA ZA NJEGA!!! Nikad prežaliti neću te pare.

19. sada sosijeda ima nekako kompaktniji tim.skupili se igraci koji ne grese,ne taktiziraju previse.cilj igre je dati gol i ne primiti ga.prosto igraju.na momente malo dosadna igra,al ima benefita.svaka im cast.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.