i?jeste prosli negde?ti mi pominjes jednu tekmu covece.igrali dobro,a cak i on tada nije vodio.to sto se drka na robija zato sto je faca,lik,legenda,ne znaci da je trener.robijeva igra je normalna trenerska taktika.nije on izmislio nista,niti je nesto revolucinoarno uradio...
Ako ništa specijalno nije uradio meni nije jasno što ostali treneri ne urade isto tako nešto?
sta da urade?da urade da ne urade nista?jel to hoces da me pitas?ne znam da li si svestan da svaki trener ima svoju filozofiju igre,pa tako sastavlja tim,zahteva transfere i slicno...nekada zatekne tim,pa silom prilika ih raspored po terenu.radi sa onim sto ima.svi teneri u proteklih 6 godina koji su bili u zvezdi su bili drugi.k'o robi...uzasna koincidencija.imao je prilike da sam sastavlja tim,da trazi igrace po dunglama juzne maerike i odabrao je krseve...
Ta filozofija koju je on furao je uspela da uradi nešto, prvi put posle dugo vremena mi se svidelo što je rečeno igramo kratke pasove i igrali su kratke pasove. Ako trener kaže igramo na duge lopte preskačemo sredinu neka se tako i igra. Posle njega su svi pokušavali nešto ali ono ni na šta nije ličilo. Uglavnom nema potrebe da se raspravljamo više po meni je on uradio dobar posao.
Znaš koliko bi bilo transparenata da se ne prekida. Ovako je (valjda) drugi prekid, kraj utakmice. Nisam siguran ali tako "bi trebalo".
Šta je sa Kasalicom?!
Ako ništa specijalno nije uradio meni nije jasno što ostali treneri ne urade isto tako nešto?
sta da urade?da urade da ne urade nista?jel to hoces da me pitas?ne znam da li si svestan da svaki trener ima svoju filozofiju igre,pa tako sastavlja tim,zahteva transfere i slicno...nekada zatekne tim,pa silom prilika ih raspored po terenu.radi sa onim sto ima.svi teneri u proteklih 6 godina koji su bili u zvezdi su bili drugi.k'o robi...uzasna koincidencija.imao je prilike da sam sastavlja tim,da trazi igrace po dunglama juzne maerike i odabrao je krseve...
Ta filozofija koju je on furao je uspela da uradi nešto, prvi put posle dugo vremena mi se svidelo što je rečeno igramo kratke pasove i igrali su kratke pasove. Ako trener kaže igramo na duge lopte preskačemo sredinu neka se tako i igra. Posle njega su svi pokušavali nešto ali ono ni na šta nije ličilo. Uglavnom nema potrebe da se raspravljamo više po meni je on uradio dobar posao.
sjajan je posao uradio,zasluzeno drugo mesto.za godinu ipo dana...
Просинечки је курчина, крај приче.
Sever se puni a na jugu nema zive duse, dele dzabe karte za jug.
Дајте неки линк ако нађете да ваља.
Krneta igra prvu.
http://www.sportlemon.tv/20130830/vv52209bb9eded32.63281936-631132.html
Ево овај засад.
Не ваља, дајте други.
Slika solidna, ali kasni dosta u odnosu na ton
http://www.streamsport.cc.cc/p/channel-1.html
http://www.livestream365.com/sr/arena-sport-1#
Nije neki kvalitet, al ne koči, i radi.
Ovaj gol je posvetio Jebaču lol
Највећа радост наша је кад победимооооооооо
касалица игра добро, вешовић прошао некога тако што није цимнуо у десно
ау
који курац прекидају због оваквих ствари! дегенерици у савезу, серем им се на правила
+1
Znaš koliko bi bilo transparenata da se ne prekida. Ovako je (valjda) drugi prekid, kraj utakmice. Nisam siguran ali tako "bi trebalo".
Šta je sa Kasalicom?!
Ovaj Vešović lud, 'oće da bije sudiju!