FK Crvena Zvezda

1. Nisam primetio da želi da ode. A neće ga ni glavonja Lukić pustiti. Koliko znam, Iz nekih privatnih izvora, on planira kompletno preseljenje u Bg. Ne bih voleo da, možda jedina svetla tačka ovog tima ode. Nije on kriv što ima 20 balvana. Ima tu i onih koji znaju da igraju, ali džaba 2,3 igrača kad su ostali vucibatine...

2. Mene zanima samo ovo pitanje: Da li stvarno mislite da ovi igrači ne mogu bolje od igre u ova dva meča?

3. Jezivi, ja mislim da uz par nekih izmena mogu. Realno. Nisu ovi bolji tehničari od nas, samo su fizički jači. I uigraniji. Ne kažem da nisu kvalitetniji, ali da je fizička snaga ipak presudna bila. Kao što sam rekao pre par strana, žao mi je što klinci poput Đuričića odlaze, a mnogo bi nam značili. Nema više driblera, majstora kao što su bili Dejo, Piksi, Rambo, Robi... Moje mišljenje je da je to do naših trenera u mlađim kategorijama koji forsiraju igru kod kuće 1-0 tamo 0-0 i ne driblaj i ne napadaj i tako guše klince. A fale nam takvi igrači...

4. Nek dođe neko ko će da uloži u par igrača. Dva, tri, ne treba više.

треба да се доведе једно 8 играча за стартну поставу (сем бајковића, тошића, и... добро, 9 играча), и још једно 4 за клупу. онда можда и буде нешто. јебем им матер да им јебем матер. чак су и тошића утопили у оно сиви... ма, црнило. говнурде једне најобичније. сисетине. последњи (сем тошића) који је изгарао за звезду био је лекић (добро, не увек, али поприлично). момак је умео да цени то што су га довели из земуна мртвог, из треће лиге. видео неко у њему нешто, и решио да се одужи. а што се вилотића тиче... сад ми је жао што смо развијали све оне транспаренте на северу да издржи. пичкетина најобичнија. дабогда га продали у израел, па да га тамо изгранатирају. сисурда.
    каду је, као што сам и мислио, блеснуо само против вентспилса. сад то ваља продати.
    посебна прича је ковачевић (који је уз то и КАПИТЕН јебени!). мршћи бре у сопот, распаду један, па да играш против сурдулице и других, ниси ти за боље.
    а сад и мало објективности: "ма, црнци су то". јесу курац! матер им распалу јебем, кад је дошло време да црнчуге објашњавају фудбал...

а текма није могла да прође без бар једног бајковићевог дриблинга, па да јебе орла у лету! :)

5. а текма није могла да прође без бар једног бајковићевог дриблинга, па да јебе орла у лету! :)

Bajke u napad :)

6. Možete drviti do ujutro ali činjenica je da je Zvezdi duša u nosu od nikakve kondicije. Prošli put sam bila ubeđena da tripujem da je Zvezdin u slou moušnu a onaj iz Rena u normalnom snimku, eto. A znam da nisam čadila.
    Ništa moj Robi, vodi ti to na trčanje kad već nemaš para za milionske igrače.
    I još nešto-ne znam zašto imam utisak da su međuljudski odnosi u timu nula.
    Jebiga jesu Zvezdaši najbolja publika na svetu, ali moraš majku mu imati nešto i od tima.
    Ne može publika dobijati utakmice.

7. Sva sreća pa nisam gledao utakmicu. Kad sam vidio rezultat, nisam se mnogo ni iznenadio.

8. I nema veze što Zvezda nema veze... Žao mi ljudi koji su ceo meč bili glasniji od 15000 navijača Rena samo. A igrači su ovo zaslužili. SVI DO JEDNOG! I klinci su ovo zaslužili!

9. zvezda me sve vise razocarava, ovako iz neutralnog ugla posmatrano. sve manja postaje, igraci sve manje cijene instituciju za koju igraju. postaje ko crnogorski klubovi, cilj joj da upadnu u kvalifikacije za evropu, razbiju osrednji tip snj lige i prodaju dva-tri igraca gdje stignu...

10. Тачно ласо да су наши имали не би их похватали по терену.

11. Задњи пут : Увести правило да играчи не смеју да напуштају нашу лигу пре навршене 25-те године. Једино решење.
    Овакво правило је важило у старој Југи и тада смо имали резултате с тим што играчи нису одлазили пре, мислим, 27 година. У противном, све што ваља ће одлепшати пре 18-те а само ће остати шљам, епилептичари, љубитељи чашице и татини синови . Мрзи ме да отварам тему, али мислим да би се већина сложила са мном.

Или да нас купи Абрамович.

12. E moj SiM, znaš kad će se to vratiti... Nikad. Samo daj pare i daj brzo pare. To ti je jedino pravilo.

13. Увести правило да играчи не смеју да напуштају нашу лигу пре навршене 25-те године. Једино решење.

Или да нас купи Абрамович.

Nema trećeg rešenja u ovom trenutku...

14. aurora, +1.

nema sanse, prevelika sirotinja je u balkanskom fudbalu, i previse je menadzera i drugih ljudi koji dobijaju dio kolaca prilikom transfera...

15. Знам Аурора, кад будемо обесили на Теразијама ове силне менаџере од којих ова талентована деца не могу да дишу и који им обећавају куле и градове само да што пре побегну одавде.

Соче, онда приватизација па ако су то преживели један Манчестер и Ливерпул преживеће и Звезда.

16. Nije ni čudo što je takvo sranje kad menadžeri jedu govna u svim klubovima. Tako nam i treba kad ima hiljadu fakulteta za menadžment, što državnih, što privatnih. Naravno, većina su tatini sinovi. I sad, nakon nekoliko godina, dobijemo šta? Go kurac. Imaš menadžera na svakom koraku, mo'š da ih šutaš ulicom dok šetaš, kao kamenčiće. Ali ovi tatini menadžeri imaju zaleđe i mogu da rade fin posao, jer već imaju veze, vezice i nema brige. I tako krenu oni da menadžerišu, jebo li ih tata, što ih je poslao na menadžment( neće meni moje dijete raditi svašta) a ne na šumarstvo. Pizda li vam materina menadžerska, pa samo pare mlatite, nije fudbal ovakav jer je država u kurcu, nego zato što menadžera ima ko pljeve, jebo li vas pas, da vas jebo, ne bil' vas jebo, da vas jebo.

Prodavati sve što valja, čim prohoda. Pa jebem vas glupe, pogledajte preko granice, i vidite kako se posluje u Dinamu. Sačekaš nekoliko godina, pa prodaš za 10 puta veću cijenu. Jebem vas u ekonomiju, što je niste naučili? Nego položili na lijepe oči, a predavanja ne vid'lo nikad jer se u to vrijeme muvale sponzorke. Ma nije da se ja nešto nerviram, mene boli kurac, naradio sam se ko konj i sad samo kuckam rekreativno. Ali ovi menadžeri, sve su to oni zakuvali, pizda li im materina, kilava.

Što se tiče fudbalera, pa da igraš za FK Kabel, onaj što ima stadion pored Štranda, opet ti je dužnost da budeš profesionalac do kraja i odradiš što ti se kaže i za šta si plaćen. Pa jebem ti led, 'ti jebem, ljudi crnče u polju čitav dan, za crkavicu, da prežive, a ovi se digli ko da su uhvatili Boga za muda. Pa jebo vas tatko što vas je napravio takve kilave, čast izuzetcima( da ne nabrajam, vidi se na terenu ko su), bolje da je u wc šolju svršio nego što je napravio takve neradnike. Kako neko sebe može da nazove sportistom a ponaša se tako? Pa da imaš dvije lijeve, jebem li ga, ima i taj dres neku težinu, i ta liga, kakva god da je, bolje nema u Srbiji, igraj srcem i mudima, ako ne znaš, trči za loptom i slušaj trenera, ne mož da omane, da jebe rak raka. Pičke jedne razmažene. Svi do jednoga. Nisu ni komšije ništa bolje, al ne da mi se sad i o njima da razglabam. Jebem vam sunce neradničko. Pa ja da toliko treniram izrasla bi mi još 2 para nogu.

17. Au, burazeru, ako ti misliš da fakulteti za menadžment imaju ikakve veze sa menadžerima u fudbalu koji prodaju igrače, onda si baš u kurcu što se sporta tiče. Drugo, Zvezda poslednjih 5 godina nijednog igrača nije prodala, a da je ovaj imao kasnije uspeha. Možda Đuričić, ali on se sam polakomio na lovu iz Olimpijakosa, tu je u glavi problem.

E sad, zabrana odlazaka je prvo pravni problem. Nešto sumnjam da bi to bilo legalno. Sve i da jeste, jedino što bi proizašlo iz toga je što bi talenti uzimali državljanstvo zemlje koja najviše ponudi, pa ne bi igrali ni za našu reprezentaciju. Zaboravite na to.

I dosta više tog licemerstva. Ako daju 7 golova Ventspilsu, onda su mađioničari, ako izgube od Rena onda su odjednom pijanice i tatini sinovi. Ovi su jednostavno bolji i iskusniji, u Zvezdi par stvari ne štima pa su to iskoristili da od pobede naprave debakl, igrači su najbolji u poslednjih par godina, to je sigurno. znam da će biti bolje čim ode ono govno Vilotić, ona baba Kaluđer, kad se oporavi Pašeko i dovede neko koga Prosinečki odabere, a ne oni po nekadašnjim "zaslugama" tipa Kovačević.

Igrači Kabela dobijaju platu, tj. prvotimci :)

18. Suština mog posta je da su menažeri dosta krivi za sranje u našem fudbalu. Ako ti to nisi izvalio, jebiga. A ovaj prvi dio posta je čisto podjebavanje menadžment koledža.

19. Morel tema "Ko je veća sramota, Partizan ili Zvezda"?

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.