FK Crvena Zvezda

1. Bar će nam Grobari zaobići temu na neko vreme...

2. Сад ми за нијансу лакше.
    Бар неће ујутру Глодари да ме касапе на послу од зајебанције.

3. Jezivi, pa eto, nisi stigao ni da okačiš post, a pretekao te je grobar :D

4. Gledajte na ovo sa vedrije strane, spašeni smo 6 utakmica nerviranja, i jedni i drugi, tamo bi nas tek drali, a to malo para koje bi uzeli od te Lige Evrope bi otišle ko zna kome i ko zna na šta...

5. И немој неко да прозива на њиховој теми тамо.

6. Gledajte na ovo sa vedrije strane, spašeni smo 6 utakmica nerviranja, i jedni i drugi, tamo bi nas tek drali, a to malo para koje bi uzeli od te Lige Evrope bi otišle ko zna kome i ko zna na šta...

Треба навијачи да се уједине, направе срање типа Хејсели и да попијемо забрану од пет година у Еврокуповима.

7. Misliš?

Ne mislim :)
    Ne mere Dube da budemo mirni. Verovatno je naš rezultat uticao na njine igrače :)

8. И немој неко да прозива на њиховој теми тамо.

Ja baš zato napisah ovde da mi je lakše.

9. И немој неко да прозива на њиховој теми тамо.

Zato ti možeš :)

10. Које бре прозивање било кога? Да није тужно било би смешно.

11. Да поновим за сваки случај БЕЗ ПРОЗИВКИ НА ГРОБАРСКОЈ ТЕМИ.

Ово је ниво домаћи и то нам је.
    Нема леба кад се игра против тимова који се бране и кад губе два нула. Онда кад се изађе у Европу долази курац у виду пресинга и притискања свих 90 минута, и док не будемо имали бар 8 утакмица снаге дербија по сезони, овако ћемо пуцати где год се појавимо.
    А и дерби није за курац, што је исто показатељ.

12. Rugala se šerpa loncu...
    Sad svi da se skupe navijači, i jedni i drugi, i zapale stadione. Taman da ne igramo par godina, čisto onako. Možda nešto da naučimo.
    Tuga...

13. Кажем лепо Хејсели...

14. JEBAĆEMO REEEEEN, JEBAĆEMO REEEEEEN....

15. Нема брате вајде од Хејсела, само да неко погине, а то нам не треба. Није ни Ђенова вредела.

16. JEBAĆEMO REEEEEN, JEBAĆEMO REEEEEEN....

Ne znam za vas, ali ja sam sjebao pola teglice uz neko mesište.
    Ma, koje podjebavanje kad se ne zna ko je grđi. Realno, da je bar neko prošao da uzme neki bod, da bi sledeće godine imali šansu da budemo povlašćeni. Ovak je kurčina, opet čemo da ga gulimo od bosonogih.

17. Ma normalno da ne treba da gine neko. Šta sad, godinu dana gledamo Javor, Jagodinu i Metalac. I radujemo se kad dođu derbiji. Mora neka vrsta privatizacije da padne... Bar nešto.

18. Nisam obaveštena. Protiv koga se igra? Inače navijam za zvezdu tek da se zna. :))

19. Ne čuva džaba murija Toletovu kuću...

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.