FK Crvena Zvezda

1. Vučice bojle da ti ne pričamo... Tuga. Zvezda pukla, a i Partizan.
    Ma Tole... Lopina koja će biti predsednik dok ne umre...

2. OĆEMO EVROLIGU, DOBILI SMO EVROKURČINU !

3. Treba otici sledece nedelje na trening,uzeti palicu u ruke i pojedincima polomiti noge.Srcani bolesnik neka spakuje kofere,onaj jadnicak Savio jes' da ne zna da trci,ali bar bije propisno i ne trazi loptu.Gospodin u napadu neka potrazi novu sredinu,recimo u drugoj ligi Lihtenstajna.Mijailovica ne znam zasto guraju,kad decko NE UME. Kad je neko bre talenat,to se vidi,odma',ovog decka guraju...kenja mi se od toga.Desnog beka nemamo,zadnjeg veznog nemamo,spica nemamo.Ne mozemo u Evropu sa ovakvim timom,koliko god ja zeleo to,i svi ostalo.Koliko god prekoputa nas bila skupina crnaca,ne moze kad ne igras svoju igru,kad izmedju petorice dodje jedna i zabije ti golu raslje.Ne igra se tako fudbal...Sreca,pa je ova nasa liga tuzna,i za nju je ova ekipa sasvim ok,jer su komsije za nijansu gori od nas.Sad pohod na titulu,u Smederevu ce biti jebeno,zna se ciji je to klub,pogotovo posle ove cetvorke u Francuskoj.Opet kazem,izbaciti kapitena,izbaciti Vilotica,Kaludjerovica i ne srati sa malim Mijaliovicem,i prvenstvo je nase. Razocaran sam,stvarno sam verovovao da mozemo nesto da uradimo,ali jebi ga,sta da se radi.

4. Шта су певали фирмаши кад су успали из ЛЕ?
    -Управа напоље!
    ...
    Шта су певали гробари кад су испали из ЛЕ?
    -Управа напоље!
    ...
    Шта су певале Делије кад је Звезда испала из ЛЕ?
    -Публика је твојаааааааа!!!

5. Šta reći, kada nam je glavna uteha to što je Partizan ispao od poluamatera.
    Dok Voša nije ispala, nisam ni znao da Lihtenštajn ima predstavnike u Evrokupovima.
    A što se tiče onog poniženja juče, samo je nastavljeno gaženje iz drugog poluvremena sa Marakane...
    Što nam neko nije igrao presing kada smo imali Piksija (ali pravog i jedinog) u ekipi?

6. Реално, добар резултат, четири није пет, нарочито кад је могло да буде седам. Брука за клуб, не и за играче, јер за боље и нису. Мучно је кад се не плашиш превише ни највећих тимова, а онда те расканта европски друголигаш.
    Ако ништа друго, ни Тошић није имао везе, па сумњам да ће сад негде отићи.

7. Prodati oba stadiona i posaditi krompire, nasi timovi nisu za fudbal. Krompiri su bolja investicija.

8. Propast srpskog fudbala!!!
    I onda kao mi se nešto oštrimo za Evropsko i Svetsko. . .

9. e da i ja kažem koju...

prvo, idu mi na kurac ovi koji pljuju malog kaluđerovića, jer valjo im je prošle sezone kad je davao golove dok drugi nisu... a irealno dječko nije ronaldo (al' pravi) da uzme loptu na sredini i da predribla pola tima pa zabije... s obzirom koliko kvalitetnih lopti dobije, njegova realizacija je sasvim zadovoljavajuća...

drugo, prije nego što bih zabranio da mlađi od 24 idu u inostranstvo, zabranio bih da se stariji od 28 vraćaju u naš fudbal... pa onaj kovačević, a prošle godine i milovanović ( s tim što ovaj opet nešto zna lopti za razliko od ove tarabe ''piksija'') su najlošiji zvezdini igrači i 80 % gršaka na sredini su njihove... sreća pa i partizan ima svoje ''adute''

treće, ne znam što se ljudi pale na južnoamerikance, kad su dotični četvrta klasa dolje ( prva ide u barsu, druga u udineze, treća u PSV...), i koji kurac neki pričaju o najtalentovanijim ljudima u njihovoj generaciji... ču mezenga najtalentovaniji u brazilu... pa sine da je tako uzeo bi ga real sa 12 godina i napravio igračinu, a ne zvezda... pomislili ljudi kad evandro zabi metalcu golčinu evo ga piksi, al kurčina... piksija treba tražiti u nišu, a ne po brazilskim vukojebinama... a tek kadu i svio, e to je priča... pa šta ljudi očekuju od igrača sa reputacijom ''najboljui igrač'' crnogorske prve lige, koja je uzgred jačine prve lige republike srpske...

četvrto, sramota me da je jedan lukić presjednik kluba za koji navijam od malena... ja veće seljačine nisam vidio odavno... čovječe umjesto što pričaš i sereš po novinama o nekakvim pištoljima, bolje da se pozabaviš svojim dvorištem i vidiš šta ti rade sa novim piksijem, i da dobro otvoriš oči kad se vraćaju istrošeni polufudbaleri, jer zvezda nije socijalna ustanova, već klub za koji navija bar polovina svih srba i koja bi trebala predstavljati instituciju koja je primjer kako funkcioniše jedno sportsko društvo...

na kraju, navijači... jedina svijetla tačka, samo ne znam dokle... ljudi možda žive u nadi da će se nešto promijeniti ili idu na tekme jednostavno da bi se pričalo kako zvezda i kad je slaba ima pune tribine...

10. Ко се оштри? Ту ће тек бити смеха.

Едит: на репрезентацију мислим.

11. бури

Свака ти је на месту а ови се као ложе да и даље имамо шансу да се пласирамо на Евро а као ми смо фаворити за Мондијал у квалификацијама у нашој групи.

12. mudro zbori ovaj buri...mora fundamentalno da se menja sve, od petlića na ovamo.

13. Штета што није ушао Рељић у другом да објасни.

14. Ja sam se sve nešto nadao da će Robi da se skine, pa makar i s onim bojlerom.

15. Зато он и трпи ове полуиграче и полууправу, таман ће од муке да се ратосиља бојлера.

16. Nabacio bojler da može Borha da ga stigne na kondicionom treningu...

17. Meni je onaj Vešović zanimljiv igrač. Ranije ne znam da li je i kako igrao, ali je u prvoj utakmici protiv Rena, iako je ušao kasno, napravio nekoliko prodora. Jednom je čak i pretrčao crca, ono lopta sa jedne, a ovaj sa druge strane. Crnja, zamalo na dupe pao.

18. Душко једини задовољио. И Бајко. Иначе све пичка до пичке. Гомила фудбалски приучених пичака која се помера по травнатој површини док насумично удара округли предмет.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.