FK Crvena Zvezda

1. e to sam zaboravio napisati...

teško ekipi i reprezentaciji u kojoj je tošić najbolji igrač... tuga...

2. Ne barči u Duška.

3. Увек може горе. Замисли да су морали да мере ките на крају, ту би тек пукли.

4. Ako je crnac, nije Makelele.

5. na kraju, navijači... jedina svijetla tačka, samo ne znam dokle... ljudi možda žive u nadi da će se nešto promijeniti ili idu na tekme jednostavno da bi se pričalo kako zvezda i kad je slaba ima pune tribine...

Idu na tekme zato što VOLE ZVEZDU. U mom slučaju, ubedljivo najiracionalnija emocija u životu, ali ne znam šta treba da se desi da kaćem nikad više na stadion.
    I biće nas svakog dana sve više i više, jer jebeš i trenera, i Lukića i igrače i upravu... ZVEZDA je iznad toga.

PUBLIKA JE TVOJA NAJLUDJA NA SVETU, NIKO ZVEZDO NEMA TO ŠTO IMAŠ TI...

UŠLO U KRV I DOVIDJENJA!!!

6. na kraju, navijači... jedina svijetla tačka, samo ne znam dokle... ljudi možda žive u nadi da će se nešto promijeniti ili idu na tekme jednostavno da bi se pričalo kako zvezda i kad je slaba ima pune tribine...

Idu na tekme zato što VOLE ZVEZDU. U mom slučaju, ubedljivo najiracionalnija emocija u životu, ali ne znam šta treba da se desi da kaćem nikad više na stadion.
    I biće nas svakog dana sve više i više, jer jebeš i trenera, i Lukića i igrače i upravu... ZVEZDA je iznad toga.

UŠLO U KRV I DOVIDJENJA!!!

7. e znam i takve likove predražinjo, ono zapale iz BL na utakmicu kupa protiv nekoga iz druge lige... jebi ga, kako ja nemam baš takvu emociju, onda vjerovatno ne mogu ni da razumijem to, al'm da su mi čudni ti ljudi koji razmišljaju kao ti i ovi koje znam, jesu...

8. Ми смо у профиту, много лепше се навија кад је јадно на терену.
    Штета што није пустио Чаву од почетка, можда би и урадили нешто :Р

Нема, сваке године ба један стелт мора да буде у тиму, а како године одмичу све их је више, полако се претварамо у стелт флоту.

9. Урош
    И немој неко да прозива на њиховој теми тамо.

lolololo izbacili vas irci, sto misle da je fudbal zenska verzija ragbija sa pokvarenom loptom :D

izbacili vas irci sto ne igraju normalan fudbal nego fudbal gde se hvata lopta u ruke.

au, sve sam ocekivao, al ovo... mislim da je jedino resenje kolektivno samoubisto uprave sa igracima.

Je l' se ovo ne računa u prozivke? Samo da znam...

10. Прва два и јесу. Пошто нећу да надгледам другу тему, коме смета, нек ми пусти пвт па ћу да побришем. У реду је да конструктивно коментаришемо текме и бруку, али да се прозивамо слаба вајда.

11. Ok, samo sam želeo da znam da li je ovo prozivka ili ne i da li i mi možemo tako da se 'ne prozivamo'. Neki dvostruki aršini mi padoše na pamet...

Na njihovoj temi nikada ne bih postovao, htedoh da pročitam samo komentare posle utakmice.

Elem,

12. Како је добар онај први гол, направио нам човек децу.
    Добро оне мученике нису избацили са стадиона јер нису имали карту за вожњу.

Едит: да искористим прилику да поручим највећој тренерској ПИЧКЕТИНИ да може да нам свима пуши курац!!! И да зајебе те његове филозофске коментаре. Вагина која на Звездиној великој текми изведе све нападаче са терена теба да буде умлаћена сурово.

13. uroše, loše troluješ... lololo

14. Ко бре тролује? Узми да видиш шта је пиздетина нашао да прича.
    Надам се да не мислиш да сам мислио на Робија.

15. И ја сам мислио да си прсо и да мислиш на Робија. На кога си мислио, не контам. :/

16. да искористим прилику да поручим највећој тренерској ПИЧКЕТИНИ да може да нам свима пуши курац!!! И да зајебе те његове филозофске коментаре. Вагина која на Звездиној великој текми изведе све нападаче са терена теба да буде умлаћена сурово.

Šta bi ovo...

prvo, idu mi na kurac ovi koji pljuju malog kaluđerovića, jer valjo im je prošle sezone kad je davao golove dok drugi nisu... a irealno dječko nije ronaldo (al' pravi) da uzme loptu na sredini i da predribla pola tima pa zabije... s obzirom koliko kvalitetnih lopti dobije, njegova realizacija je sasvim zadovoljavajuća...

Buri, mlak je u duelima, slab. Ne može da se izbori za poziciju, a čini mi se i da ima problem sa primanjem lopte, odbija se od njega k'o od bukve. Sa druge strane, ne možeš reći ni da mu je realizacija na nekom nivou, ume da izađe sam pred golmana i da loptu pošalje u aut. Da, u aut. Ne kažem da je mnogo loš, ali morao bi da poradi na snazi i pozicioniranju. Prvu utakmicu je čitavo drugo poluvreme proveo u ofsajdu.

17. Sinak, daj linak da vidim šta priča. :)

18. Избацио сам ја име те сподобе из оптицаја одавно. Онај што је Звездину текму играо са 5-5-0, Пиксијева ера.

Едит: http://www.novosti.rs/vesti/sport.72.html:342836-Kosanovic-Ova-Zvezda-nije-za-Evropu
    Да се носиш сто пута у пичку материну.

19. Ja znao da nisi mislio na Robija, jer znam tvoje mišljenje o njemu, al' nisam znao ni da misliš na AlKosana. :)

20. Звезду бих са Робијем пратио и у трећој лиги да треба. А овај шабан је имао пристојан тим у односу на тренутни, играо Лигу Уефа, и ивео све нападаче са терена. Историјски резултат - три према нула.
    То је толика пичкетина, да могу да га ставе на грб Бата Ђорине школе. У ствари да назову школу по њему.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.