FK Crvena Zvezda

1. Косановић је највеће говедо. Иначе мрзим те демагоге који мисле да су фудбалски стручњаци. Уватио је бога за муда. Лик који је сто година у фудбалу, а највећи успех му је циркање раџе у кафани и пљување туђих тактика може само да ћути.

2. Иначе, драго ми је што Роби форсира исти стил игре и против Рена и Јавора, Вентспилса итд. Не успе сваки пут, некад се деси и дебакл, али нема везе, само тако клуб и играчи могу да напредују. Немамо неке претерано добре играче. Треба појачати сваку линију тима, са макар једним квалитетним играчем. Али добро, отом потом, дражи су ми ПОКУШАЈИ пас игре него победе ДУВАЊЕМ лопте преко целог терена, и сматрам да су ипак веће шансе за напредак пас игром него случајним головима.

Противнике не коментаришем и нећу коментарисати, макар не претерано, јер противник није битан.

КАДА ТЕШКО ЈЕ, КАД ЈЕ ЛОШЕ И КАДА ТИ НЕ ИДЕ....

3. Искидо! Слажем се готово са сваком речју.
    http://www.tarzanija.com/veciti-na-skeneru-tarzanije-%E2%80%93-ko-je-sramniji/

4. Бури, имаш тамо у коментару. Да не ширим, можда мењао човек ник тамо да га не би везивали за Вукајлију.

5. Очај јебени. Очај! Ал' зато у недељу, СВИ У СМЕДЕРЕВО!

6. Kolika god evropska bruka bila,to nije razlog da mi ne popijemo i ne zapevamo u Smederevu... :) U sezonu novu krece,grupa vernih Delija,ici cemo svuda ako Bog da srece,slavice se titula!

7. А јебена ласта из Гроцке,морао сам пешке на крју да идем до стадиона,сва срећа наишао лик неки с колима и повезао нас....Али победа је најважнија!!!

8. http://www.mondo.rs/s216115/Sport/Fudbal/Dusko_Tosic_ide_u_Betis.html

To bre prodajte njega, jedinog koji se zalaže, pa ćemo da strepimo od Pazara, Javora, Metalca, BSK-a...

9. Tošić ima klauzulu u ugovoru po kojoj moramo ga ga pustimo ukoliko neko ponudi 600k jevreja...

10. Јебем ти дан кад су крмка примили у омладинску школу и уопште у Звезду.

11. henry chinaski

Tošić ima klauzulu u ugovoru po kojoj moramo ga ga pustimo ukoliko neko ponudi 600k jevreja...

Da, ali može da ih odbije, ukoliko mu se ne dopadne ugovor koji mu nude.

12. Sad mozemo da se ugasimo kao klub jer necemo nikad uzeti titulu, ne samo zbog Karleuse nego zbog toga sto nemamo ni ostatak tima da bi osvojili titulu. Umesto da iskoriste sto franjevci nemaju ni pola tima od prethodnih godina, debili iz uprave ne kupuju nijednog igraca za zadnju liniju tima. I da se nose u kurac.

13. Крмак, баци карте на сто!
    Рељићу објасни им ко си и шта си!!! Шта они ту теби нешто ово оно...
    Еее...

14. ма бре игњатијевић, звездин супермен. шта они њему два зеца три зеца. јебаће кеве уз аут линију.
    ололо

15. То само док Рељић не уђе и објасни.

16. Јел потврђено за Тошића?

17. NEK IDE, ŠIROKO MU POLJE...

IONAKO NE TREBA ZA OVU LIGU...

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.