FK Crvena Zvezda

1. aj otvorite posebnu temu za prepucavanje, smarate više

Toga više neće biti. Samo ovako.

2. Ja mislim da članska karta u stupu srpstva ovom čoveku mora biti oduzeta
    http://www.kurir-info.rs/gvozdenovic-u-albaniji-clanak-47048

3. Ali ovakvi tekstovi su blago i meni će biti krivo kada nestanete baš zbog ovakvih stvari.
    http://www.sportal.rs/news.php?id=23928

4. džoni ti si dvanaestogodišnjak zarobljen u tijelu tridestogodišnjaka. skoncentriši se čovječe.

5. Jao vidi ovog vampira što je izronio iz neke rupe. Ajde Riho idi tamo na čet glumi nekog mangupa što proziva moderatore molim te. To je taj tvoj kul fazon.

6. koliko si ti ograničena osoba.

7. Bravo Riho. Ajde idi tamo na čet sada se pohvali kako si to napisao.

8. Covece nemoj ovde leciti frustracije. Kontam da si sad neko mudo fazon jer si dobio titulu pisljivog moderatora i mislis da ti se moze, al odjebi covece, smara.

9. Bravo Džooni, molio bih aplauz.
    Si i na svadbi držao govor protiv Vučića, Čovića, Arapa i "pedera sa Severa"?

10. Ljudi, ja sam zamolio neke od vas da ne dolaze i na svaki post da odgovaraju na Partizanovoj temi.
    Neki su se naljutili, nekima ne pada na pamet da me poslušaju i onda to znači da vi hoćete ovakve teme da budu svaki dan.
    Ne možemo dva posta da razmenimo tamo da ne dođe neko od vas da pametuje.

11. Elem, pošto na KK temi ne pišem, vidim malopre (tj pre jedno 2-3 sata) Tejića "šeta pičku" po Ušću. Pa dete ti jebem, a priprema za teško gostovanje u Valjevu? Jesu/smo vas nakantali prošle godine...jok, uhvatio i ne pušta. Al jest dobra riba u pičku materinu. Plavuša, cirka 5-6 godina starija od njega.

12. Ne ozbiljno sada. Ajde podjebavamo se kada neko izgubi ili tako nešto. Ovo sada opet počelo da ne može od vas post normalan da se napiše tokom celog dana. Ako neko nešto napiše na temi Partizana, ne treba nam da dolazi uvek neko od vas da nam daje vašu stranu. Diskutovanje je nešto sasvim drugo.

13. ŠABANČINO OLINJALA, MUKU MUČIŠ SPRIJEČIŠ DJECU HAHAHAHAH
    FUKSICE MALENA ŠTA ĆU KADA MI BANUJEŠ SVE NALOGE HAHAHAHAHH
    ELI TI ČOBANOVIĆ PREZIME ILI KARAKTERNA OSOBINA :(

14. Prezime Riho. Pozdrav sada već na još duži period. Ionako si nepotreban skroz ovde.

15. Ja diskutujem normalno.
    JEBI GLODARE!!!

16. HA HH AH A R IH A ŠU K NO

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.